dashuria...thuam te dua une jo me shume se ti me

shikimiqevret

Primus registratum
dashuria...thuam te dua une jo me shume se ti me

esht kollaj me thon te duash...por te duash me zemer me shpirt kjo esht e verteta /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

shikimiqevret

Primus registratum
Re: dashuria...thuam te dua une jo me shume se ti me

kjo eshte e verteta /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

KoDoShi

Primus registratum

Hajt se do t'kaloj edhe ty po he... /pf/images/graemlins/laugh.gif!

s'ke faj ne fillim te duket paperballushme...pastaj do m'sohesh ene s'ka per t'bo pershtypje /pf/images/graemlins/laugh.gif!

shikimiqevret

Primus registratum
Re: .thuam te dua une jo me shume se ti me don

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ja ky eksperti /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ] /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gifslt pink je sui 1mef
/pf/images/graemlins/sleep.gif /pf/images/graemlins/sleep.gifpershendetje nga tironsja ketu ne france /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

shikimiqevret

Primus registratum

Hajt se do t'kaloj edhe ty po he... /pf/images/graemlins/laugh.gif!

s'ke faj ne fillim te duket paperballushme...pastaj do m'sohesh ene s'ka per t'bo pershtypje /pf/images/graemlins/laugh.gif!

[/ QUOTE ] /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gifka shku ajo koha me kalu o me ngel ne klase /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

shikimiqevret

Primus registratum

ky eksperti o ktu niternet e ve bas qe ball nje femne i hum fjalet krejt /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

KoDoShi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif ...sa e sigurt qenke kundrejt meje, nejse s'du me ti prish qejfet...shikoj qe qenke sulle stelle /pf/images/graemlins/smile.gif ..dhe mbetsh aty perher...

Ekspert un...? ...s'e ka thon perenia qe t'jem i tille /pf/images/graemlins/laugh.gif!

Fioralbina

Primus registratum

ky eksperti o ktu niternet e ve bas qe ball nje femne i hum fjalet krejt /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

[/ QUOTE ]
pse ti jo? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

marina s.

Forumium maestatis

esht kollaj me thon te duash...por te duash me zemer me shpirt kjo esht e verteta /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

[/ QUOTE ]
dhe e verteta kuptohet duke e pare tjetrin ne sy...nga ty eshte mire mos me u pa /pf/images/graemlins/laugh.gif

shikimiqevret

Primus registratum

[/ QUOTE ]
dhe e verteta kuptohet duke e pare tjetrin ne sy...nga ty eshte mire mos me u pa /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ] /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gifsdihet ajo pune o robo /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/angel.gifnje gjo osht e sigurt dashnia e vertet egziston kur ti dashuron me zemer e pa interes /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

shikimiqevret

Primus registratum

o kodo /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gifo rob asgjo nuk asht e sigurt ne ket bote e joo e joooooooo una per ty desha vec me te ngacmu /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gifnejse

KoDoShi

Primus registratum

E kuptova shume mir /pf/images/graemlins/smile.gif

..edhe s'besoj te kem then ndo1gje t'keqe /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/smile.gif ...per me sakte te urova t'jesh e lumtur /pf/images/graemlins/smile.gif

shikimiqevret

Primus registratum

ky eksperti o ktu niternet e ve bas qe ball nje femne i hum fjalet : /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

[/ QUOTE ]

[/ QUOTE ]o zemer jam femer smund me tu pergjigj ty nese je 1femer nese je mashkull /pf/images/graemlins/goofy.gifo puna tjeter /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

shikimiqevret

Primus registratum

lo capito.. o kodo...gracie mille /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gifle stelle sono il sole de la vita.yjet jane dielli i jetes.falemderit per urimin shyqyr zoti qe asht ky neti me kalu koh e me bo muhabet /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

shikimiqevret

Primus registratum

ky eksperti o ktu niternet e ve bas qe ball nje femne i hum fjalet krejt çmendur: /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

[/ QUOTE ]

[/ QUOTE ]une mundem kot nuk me thone shikimi qe vret /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif bjonde synin e shkrum 1m65 65kg tironse puro..si thuhet ajo dita qe shihet ska nevoj per me tregu

KoDoShi

Primus registratum

...k'saj i them un t'jesh modest ne kulm /pf/images/graemlins/laugh.gif!

Hallall lali /pf/images/graemlins/laugh.gif!

shikimiqevret

Primus registratum

...k'saj i them un t'jesh modest ne kulm /pf/images/graemlins/laugh.gif!

Hallall lali /pf/images/graemlins/laugh.gif!

[/ QUOTE ] /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/wink.gif:falemerit kodo.. /pf/images/graemlins/wub.giftironsja nga franca