dashuria ne shikim te pare..poooo..un e ti

shikimiqevret

Primus registratum
dashuria ne shikim te pare..poooo..un e ti

1shikim nje zemer 1shpirt 1dashuri e midis /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gifune e ti /pf/images/graemlins/wub.gif

ndricim

Primus registratum
Re: dashuria ne shikim te pare..poooo..un e ti

shikimqevret, kujdes se dashuria te dobeson /pf/images/graemlins/laugh.gif

t'paska mbeshtjel keq...gjynah

shikimiqevret

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
shikimqevret, kujdes se dashuria te dobeson /pf/images/graemlins/laugh.gif

t'paska mbeshtjel keq...gjynah

[/ QUOTE ] o klean rrofsh per kujdesin u bo 4vjet e kusur qe kjo dashuri me ka mbeshtjell..per momentin ai esht ne pun e une ne shtepi /pf/images/graemlins/wave.gif

ndricim

Primus registratum

per momentin ai esht ne pun e une ne shtepi /pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

vetem qenke? /pf/images/graemlins/devil.gif

shikimiqevret

Primus registratum

per momentin ai esht ne pun e une ne shtepi /pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

vetem qenke? /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ] po jo me zemer e menime /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

kurkushi

Primus registratum

Per mua s`eshte e mundur...s`lejon kosmetika ta njoh si duket ne realitet!

shikimiqevret

Primus registratum

Per mua s`eshte e mundur...s`lejon kosmetika ta njoh si duket ne realitet!

[/ QUOTE ] /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif e po laja ftyren o robo e ateher e sheh me mir /pf/images/graemlins/smirk.gif

cufi_bardhit

Primus registratum

une prandaj nuk kam vene foton time ne forum. se kam hall mos nga 10.000 femra qe ka forumi 10.010 bin mrena me mu. perfshi edhe shoket e arcos /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

per te tjeret nuk pergjigjem dot por sa per mua mund te jesh i qete cufke /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fioralbina

Primus registratum

1shikim nje zemer 1shpirt 1dashuri e midis /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gifune e ti /pf/images/graemlins/wub.gif

[/ QUOTE ]

Dashuria me shikim te par nuk eksiston!!ajo quhet terheqje fisike..mund te fillosh ta dush nje person vec pasi e ke njoft me mir dhe te pelqen si karakter e ndihesh mir kur shoqerohesh me te...
ndodh shpesh qe mund te terheqi nje person sepse te duket i lesecem, i sgjut apo i shkathet ne mnyra por kur fillon e njef pastaj mund edhe te te shpifet, prandaj, dashuria vjen me njohurin, esht normale pastaj qe dhe syri do pjesen e vet!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

shikimiqevret

Primus registratum

ndoshta nuk mun ti shohim te gjithe njelloj gjonat...pastaj çdo njeri ka 1histori jete ndryshe nga e jona

zoulou

ElB@S@N

Ashtu thua ti Fiori se nuk te ka ndodhur !!! Une them qe ekziston.... Prova jam e martuar me te u bene tani 6 vjet dhe kemi nje çun si yll. /pf/images/graemlins/grin.gif Nuk e njeh shprehjen ne italisht (por nuk di si shkruhet tamam) (kolpo di fulmine) ????? /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif vive l'amour !!!!!! /pf/images/graemlins/wub.gif

Fioralbina

Primus registratum

Ashtu thua ti Fiori se nuk te ka ndodhur !!! Une them qe ekziston.... Prova jam e martuar me te u bene tani 6 vjet dhe kemi nje çun si yll. /pf/images/graemlins/grin.gif Nuk e njeh shprehjen ne italisht (por nuk di si shkruhet tamam) (kolpo di fulmine) ????? /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif vive l'amour !!!!!! /pf/images/graemlins/wub.gif

[/ QUOTE ]

Me behet shum qefi per ty e te uroj gjith te mirat sinqerisht ty dhe families tende....e te kuptoj qe ti je terheq nga aji person ne shikim te pare, por ke ren ne dashuri me te vec pasi e ke njof besoj...mendon se do e dashuroje dot nje person idet e te cilin jan kunder cdo principi jetese tendin dhe qe e shef jeten nga nje kendveshtrim komplet ndryshe nga aji i joti???
Ajo e hija e dashuris me shikim te pare do ngelte deri sa te te merzitej ti rije pran sepse nuk kuptoheshe me te...nuk e di, edhe mbase gaboj, por per sa me perket mua, jam e bindur qe dashuria vjen me njohurin.

zoulou

ElB@S@N

Tani çdo njeri ka ekseriencat e veta.....Njoh disa çifte qe kane perfunduar bashke dhe besoj akoma ne kete gje.....
Tani ..ne kete pike ke te drejte . Nuk diskutohet qe te dy personat duhen te kene te njejtin veshtrim per jeten .Dihet qe dashuria e thellte vjen me njohjen por ai shikim i pare ben gjithça !!!!! /pf/images/graemlins/grin.gif (pershendetje Fiori) /pf/images/graemlins/wave.gif

cufi_bardhit

Primus registratum

Me thon te drejten me shikim te pare ka fiksim jo dashuri. se nuk ka si te dashurosh nje tjeter vetem se i ngjason nga pamja fizike princit apo princesesh se endrrave tuaja.
Vet kam rene njeher ne dashuri me shikim te pare. por kur dola me te per kafe vura re se syt e saj ishin aq te bukura sa per asnje cast nuk ja ndanin veshtrimin njeri tjetrit.

shikimiqevret

Primus registratum

jam dakort me ty....e kam te njejtin mendim si ty.dhe eshte shume e vertete /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

cufi_bardhit

Primus registratum

shikimiqevret qe diten e pare qe ke ardhur tek ky forum e kuptova te perbashketen tone. Dhe kjo nuk eshte dashuri me shikim te pare se akoma sjena pa. por eshte dashuri me mendim te njejte. TE KAM LOQK

Fla085

Primus registratum

Une besoj ne dashurine me shikim te pare . /pf/images/graemlins/smile.gif

shikimiqevret

Primus registratum

Une besoj ne dashurine me shikim te pare . /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ] /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif