Dashuri - Virgjeri ???

Simfonia

Primus registratum
Pershendetje,

nuk e di a eshte e hapur si teme, por doja te pyesja disa prej jush ne lidhje me diçka, dhe te shoh cfare mendimi keni ne lidhje me nje histori timen. E cila po me mundon paksa, dhe kam nevoje te di sa me shume. Po ju shpjegoj atehere, u be nje kohe qe kam njohur nje djale, jemi te lidhur..gjithcka shkonte shume mire ne fillim, ishte i dashur, i respektueshem, shakaxhi, dhe shume i dhen mbas meje. Kaloj nje far kohe, dhe vendosem qe duhet te vinim ne dijeni familjet, prinderit dmth. Ok, cdo gje ndodhi sic e planifikuam, familjet u njohen, miratuan lidhjen tone, dhe cdo gje shkoj shume mire. Mirepo, elementi qe po me preokupon, eshte qe une e kisha ruajtur virgjerin time shume gjate, dhe me kte djale ndodhi per here te pare, me dha aq shume siguri dhe ndihesha aq mire me te saqe u ndjeva gati per te hedhur hapin...... Nje hap qe u hodh, por qe pyes veten ndonjeher a u nxitova? Sepse, shoh ndryshime nga djali, ne sjellje, mbas kti hapi qe u krye. Domethen, nuk eshte me aq i sjellshem, here here me duket sikur me ben presion, sepse tani i duket sikur me ka ne dore. Akoma me keq, eshte qe dhe familja e tij nderhyn shume mes nesh, dhe ai mbron ata ne vend qe te me mbroj mua. Eshte edhe shume xheloz. Prisja qe te ndihej krenar per mua dhe te me donte me shume mbas kesaj, por jo.... ndodhi e kunderta! Ndoonjeher pyes veten, sa duhet te duroj keshtu ??? Duhet te me poshteroj dhe une te duroj vetem sepse ju dhash atij dhe tani skam cfare te bej ??? E kam friken qe s'mund te lidhem me dike tjeter pas tij, prej humbjes se virgjerise tani. Juve cfare mendoni e me keshilloni ?

mirdita

Papirus rex
Pershendetje,

nuk e di a eshte e hapur si teme, por doja te pyesja disa prej jush ne lidhje me diçka, dhe te shoh cfare mendimi keni ne lidhje me nje histori timen. E cila po me mundon paksa, dhe kam nevoje te di sa me shume. Po ju shpjegoj atehere, u be nje kohe qe kam njohur nje djale, jemi te lidhur..gjithcka shkonte shume mire ne fillim, ishte i dashur, i respektueshem, shakaxhi, dhe shume i dhen mbas meje. Kaloj nje far kohe, dhe vendosem qe duhet te vinim ne dijeni familjet, prinderit dmth. Ok, cdo gje ndodhi sic e planifikuam, familjet u njohen, miratuan lidhjen tone, dhe cdo gje shkoj shume mire. Mirepo, elementi qe po me preokupon, eshte qe une e kisha ruajtur virgjerin time shume gjate, dhe me kte djale ndodhi per here te pare, me dha aq shume siguri dhe ndihesha aq mire me te saqe u ndjeva gati per te hedhur hapin...... Nje hap qe u hodh, por qe pyes veten ndonjeher a u nxitova? Sepse, shoh ndryshime nga djali, ne sjellje, mbas kti hapi qe u krye. Domethen, nuk eshte me aq i sjellshem, here here me duket sikur me ben presion, sepse tani i duket sikur me ka ne dore. Akoma me keq, eshte qe dhe familja e tij nderhyn shume mes nesh, dhe ai mbron ata ne vend qe te me mbroj mua. Eshte edhe shume xheloz. Prisja qe te ndihej krenar per mua dhe te me donte me shume mbas kesaj, por jo.... ndodhi e kunderta! Ndoonjeher pyes veten, sa duhet te duroj keshtu ??? Duhet te me poshteroj dhe une te duroj vetem sepse ju dhash atij dhe tani skam cfare te bej ??? E kam friken qe s'mund te lidhem me dike tjeter pas tij, prej humbjes se virgjerise tani. Juve cfare mendoni e me keshilloni ?
Per mendimin tim si nje adoleshente,une them qe ke gabuar shum kur ju ke dhene atij d.m.th kur e ke prishur vajzerin tende, me ate qe te ka thene se te do,do ishte duhur qe kete ta ruaje d.m.th virgjiritetin tend ta ruaje deri ne diten tende te marteses,sepse jeta eshte ndonjehere e gjat dhe plot e plot cudira,ndoshta mendojm qe i njohim mir njerzit por ne fakte na del krejt e kunderta,tjeter nuk di cfare te them.
Ka plot djem qe tani mendoj se eshte zoti i jotii qe do ta degjojsh cfare te thot aii,por gabohen rend shum sepse secili ka jeten e tij,pa marr parasysh se e ndan jeten me dike,por ti mundohu qe ti rrish afer,dhe ndonjehere ta pysesh pse ka ndryshur shum pas atij momenti kur ju ke dhene tii,dhe nuk e di perse ai nuk te kerkon martese,apo ndoshta jeni shum te rinje per kete???
Nejse shpresoj qe te bohet mir siq ishte ne fillim,ishalla nuk i ndodh askujt kjoo sepse eshte shum keq,por pa merak do behet mir gjithqka siq ishte me pare,ai do e kuptoj se ka gjetur nje vajze te duhur sepse sot veshtir mund te gjendet nje vajze qe ka virgjiritetin.
Kaq kisha ishte mendimi im..

Sonia007

Papirus rex
Pershendetje,

Ti zmr ime jepi duart atij edhe mos e vrit mendjen. Lere se cthone ca njerez te epokes se gurit jo po duhet ta ruash virgjerine diten e marteses edhe budallalleqe te tjera.Se qave se u mrz sjell gje?Jo ti ske bere asgje te gabuar kur iu dhe atij. Je gabuar OK te gjitheve ne ndodh ceshtja eshte te vazhdojme perpara.Ti ke plot vlera dhe ato smaten me nje cipe te holle ne vaginen tende ;)

Simfonia

Primus registratum
Ai per ta patur seriozisht lidhjen , e ka. Kte gje e verteton sepse me ka prezantuar me prinderit, familjet tona hyjne e dalin, fejesen nuk e kemi ber akoma......Por une pyes veten a do jem e lumtur me kte njeri, kur sillet kaq ashper, eshte sikur tani qe me mori virgjerine, ai ka te drejt te sillet si te doj, pa ju ber vone sesi do ndihem une vet. Si do vazhdoj jeten me nje njeri qe me trajton si prone thjesht dhe jo si femer, si princesh, ashtu sic deshirojme te gjitha ne femrat. Ajo qe me ndalon te heq dor eshte qe tani e dine pothuajse te gjith njerzit e mi dhe te atij, dhe qe tani ju dorzova. Cfare do benit ju ne kte rast ??????