Dashuri--->Sex....apo e kunderta??

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Dashuri--->Sex....apo e kunderta??

ju i bini teneqes kot...dashuria pa seks?!!!egziston por ndoshta jo per nje kohe te gjate...se di se kam provuar kur kam dashuruar kam bere edhe seks......nderkohe qe seksi pa dashuri...oh te egzistuar as e rrun fare per dashurine ai...ju çunat duhet te jeni ne gjendje te pergjigjeni sepse ju e keni te veshtire te bini ne dashni...por seks ama se ç'beni...

cacol

Forumium maestatis

Dahlia, ketu nuk flasim per periudha kohore, ketu flasim per ekzistencen e perhereshme te dickaje. Seksi pa dashuri ka ekzistuar gjithmone e gjithmone do ekzistoje, dashuria pa seks nuk ka ekzistuar ndonjehere dhe kurre nuk do ekzistoje. Eshte shume e thjeshte. Sipas logjikes tende, nje njeri qe hidhet nga kati i 50te i nje godine, gjate kohes qe nuk perplaset ne toke, mund te quhet nje njeri qe di te fluturoje, por ja qe s'eshte keshtu.

tushi

Valoris scriptorum

bole, e vertete se me ke respektu gjithmone por kjo s'e mohon faktin q1 je bole

a duhet me ta thane une apo jo, kjo asht e gjane si teme per tu diskutu

po meqi ka pas ma shume se nji rast q1 perdor nji gjuhe bolesh me ma shume se nji mik/e te mi te AF nuk me asht ba qejfi fort

ti do te thush se nuk te pelcet kollodoku, por mu shume ma pak /pf/images/graemlins/wave.gif

Diddy19

Su@mi

Po flasim nese "EKZISTON" dashuria pa seks apo nese "ZGJAT" dashuria pa seks?
Nese po flasim per te paren , pergjigjia asht Po; une jam dashuru edhe pa ba seks dhe s'besoj se jam e vetmja.
Nese po flasim per te dyten , nuk di te pergjigjem...Mendoj se varet nga ajo cfare kuptojme me "shume" apo "pak".

cacol

Forumium maestatis

tusho, nqs i ke miq e mikesha, mesoju qe te jene me pak idiote e fshatare, mos u merr me rroçken time /pf/images/graemlins/wink.gif

T'lumt per gjuhen e karajve!

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Dahlia, ketu nuk flasim per periudha kohore, ketu flasim per ekzistencen e perhereshme te dickaje. Seksi pa dashuri ka ekzistuar gjithmone e gjithmone do ekzistoje, dashuria pa seks nuk ka ekzistuar ndonjehere dhe kurre nuk do ekzistoje. Eshte shume e thjeshte. Sipas logjikes tende, nje njeri qe hidhet nga kati i 50te i nje godine, gjate kohes qe nuk perplaset ne toke, mund te quhet nje njeri qe di te fluturoje, por ja qe s'eshte keshtu.

[/ QUOTE ]

kur te vendos te hidhem para se te arrij ne toke do te te kthej pergjigje si ishte fluturimi...ky paralelizmi nuk ka kuptim ne kete rast...te pakten per mua...

tani...qe dashuria egziston...pa seks ...egziston...dhe ajo shprehja jote..." egzistenca e perhershme e diçkaje" nuk ka sens...aspak...si do besh ne jete ..kur per nje arsye ose nje tjeter...pasi je me dike dhe e dashuron...atij ose asaj i ndodh nje aksident...dmtth....s'ka seks...nuk i punon me !!!çfare do besh ...do ndalosh edhe dashurine???

Pastaj une te dija djale platonik ty...u çave tu bo poezi...dhe tani thua qe nuk egziston!!!

cacol

Forumium maestatis

Vintage, tema shtron pyetjen : A e çon dashuria njeriun ne te berit seks ( me njeriun tjeter, pra ate qe dashuron ) ??? Ti sapo the jo, dhe une jam dakord. Tema devijon kur dynden te prapambeturit dhe bejne pohime idioteske, ne te cilat perfshihen vete te paret ( dhe kaq gje, pikerisht sepse jane te karakterizuar nga fshatarlleku, nuk arrijne ta kuptojne ) /pf/images/graemlins/smile.gif. E thjeshte apo jo ?

cacol

Forumium maestatis

Ti DAHLIA e di shume mire qe une nuk jam platonik /pf/images/graemlins/wink.gif ( jo ne kuptimin qe i jep ti kesaj fjale te pakten ).

u74

Primus registratum

Normal qe fillimisht njerzit dashurohen ose simpatizojne dikend tjeter edhe pa bere seks .Por ama pikrisht orientimi seksual eshte faktori qe i con njerezit te dashurohen/ pelqejne dikend tjeter . Heteroseksualet pelqejne dhe mund te dashurohen me seksin e kundert , ndersa homot pelqejne dhe dashurohen me seksin e njejte sepse i tille eshte orientimi i tyre . Nuk ndodh qe nje hetero dhe nje homo te bijne ne dashni me njeri-tjetrin , te pakten jo te dy palet njehersh . Prej ketu del qe seksi ka rol kryesor .
Tjeter kur seksi nuk eshte ne nivel te kenaqshem ne nje lidhje shanset qe ajo te jete e sukseshme jane te pakta .
Ndersa kur seksi eshte ne nivel shum te mire ne nje lidhje shanset jane shume te medha qe kjo lidhje te jete e sukseshme , edhe pse noshta ne fillim eshte nis thjesht si aventure seksuale .
Keshtu qe sheksi /pf/images/graemlins/laugh.gif eshte faktor vendimtar... .

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

une nuk e di se çfare je ti...thashe ...qe dukesh nga poezite qe shkruan...

cacol

Forumium maestatis

DAHLIA, preferon te ta rikujtoj ketu tek kjo tema perse ti e di qe une nuk jam platonik ... ?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

po me vetem nderro tonin kur me flet...

Diddy19

Su@mi

Most, ketu "njeri i bjen gozhdes, tjetri çekiçit", e pamujtun te kuptosh per cfare po flitet...

P.S T'lutem me me pak mllef kur u drejtohesh "fshatareve" (nese edhe une perfshihem aty, kjo vlen edhe per mu). Nese dikush s'kupton sepse s'ka kapacitet per ta ba (ose sepse ai qe shpjegon nuk asht i afte ne punen e tij) lene te shprehet sipas qejfit. Injoranti tregon injorancen e vet kur flet (shkrun), arroganti arrogancen , "qytetari" qytetarine.

P.P.S Po s'pertove, tek temat e Gjuhesise , posto pak perkufizimin e fjales "platonik". Kam pershtypjen se jo te gjithe e kane te qarte /pf/images/graemlins/shrug.gif

cacol

Forumium maestatis

Vintage, perderisa dikush nuk i permbahet temes, atehere nuk ka njeri dhe tjetri qe u bien gjerave te ndryshme, ka vetem disa qe shprehin fshatarllekun e tyre. Qytetaria ne rradhe te pare, shprehet nepermjet refuzimit total te injorances dhe te cdo forme nepermjet te ciles kjo e fundit shprehet. Une kam permendur nickname ne postimet e mia, kshq ti s'ke pse te thuash qe une te kam perfshire tek fshataret, per me teper kur une nuk e mendoj kete gje ne lidhje me ty.

cacol

Forumium maestatis

Platonik eshte nje njeri totalisht i painteresuar per fizicitetin ne nje raport. Pra eshte dikush qe mjaftohet vetem me ndjenjen, ne shumicen e rasteve vetem me ndjenjen e tij.

u74

Primus registratum

Po ti sikur ishe nip Shkodre ne Taravice mor bir... .

Diddy19

Su@mi

Thone qe " Nuk quhet " person i mire-edukuar" ai qe kur ha nuk derdh asnje pike supe mbi tavoline, por ai qe ben sikur nuk e ka mendjen kur sheh nje tjeter person te ulur ne tavoline ndersa derdh supen mbi te " ( s'po me vjen nje perkthim ma i mire)
P.S T'me falni per daljen nga tema.

cacol

Forumium maestatis

Permenda gje Shkodren une Joe ? Une s'diskutoj krahinat mor mik, bazohem vetem tek njerezit. Fshatar mund te jete edhe dikush qe ka 7 breza ne qytet.

cacol

Forumium maestatis

Rrofsh Vintage qe me vure ne dukje derdhjen time.

Princesha

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kete qe the Rozalina, shko thuajua mijera cifteve shqiptare qe jane martuar me mbleseri ( ndoshta dhe prindrit e tu ) qe sipas logjikes tende te prapa-mbetur na qenkerkan mjaftuar me mbeturinat, pra seksin. Dashuria pa seks NUK ekziston, seksi pa dashuri qe c'ke me te ekziston. Kush pra u varka nga tjetri ? Patjeter qe dashuria varet nga seksi, gje kjo qe deshmon epersine e ketij te fundit.

Une s'kam asgje kunder dikujt qe preferon te beje seks ( sepse seks quhet pavarsisht nga ndjenjat ) me dike qe dashuron dhe jo me dike qe nuk, por ama kur lexoj monstruozitete te tilla, pjella te katundarllekut kulturor, nuk kam sesi ta duroj idiotllekun e kesi personash perçmues qe pluskojne ne me te erreten injorance. Jane me fat sdq, sepse sic thuhet, " NENA E BUDALLENJVE/Llaçkave eshte gjithnje shtatezane ", kshq nuk kane per te ngelur ndonjehere vetem, por me siguri do zhgenjehen ne jete /pf/images/graemlins/smile.gif. Ne shoqerine humane duhen edhe te prapambeturit si simbole te se gabuares /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Se kam pas hic muhabetin aty ku thu ti, sa per te tjerat maji per vedi.