Daja Apo Xhaja ?

olololol

Primus registratum
Daja Apo Xhaja ?

Te dy jane vellezer te prinderve tane por ne anet e mia psh Ne Tirone Daja ka me privilegje se Xhaja, kur vjen puna per vendime te rendesishme shpesh ptet daja jo ne menyre absolute , pse kjo gje me i bo qefin gruas apo ka dicka tjeter. Nje kenge dasmash tironce thote : "Futi daja doren ne xhep i qit 5-qincet njef pa njef ( eshte kenge e vjeter 500 qe vlere e madhe njef pa njef=pa numeruar).
Po ta kapesh nga ana e gjakut daja eshte me i afert se ka dale nga i njejti bark me nenen qe te ka lindur ty ndersa xhaja eshte ne dyshim sepse "baba" mund te ishte jetim ! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Perjashtim ben rasti kur te ngaterojne ne martenitet. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mjere ato qe puthin xhajen se mund te jete tjeter per tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si jane zakonet ne krahinat tuaja ?
Cili esht me i afert pra ?

Shnet e pare se un po iki ke NONDAJA /pf/images/graemlins/lol.gif

cacol

Forumium maestatis
Re: Daja Apo Xhaja ?

Qofte ke daja pra mo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une ne fakt jam shume i lidhur me te dyja palet, por me dajot kam nje raport me te ngushte. Ndoshta sepse nga mami jam nipi i pare /pf/images/graemlins/laugh.gif, ndoshta sepse dajot e mi jane me te afert ne moshe me mua sesa xhaxhallaret... Dajot jane ata qe me kane marre kudo me vete, qe benin dikur 7 ore me tren per te ardhur e per te me marre me vete. Dajot me kane dhene me shume leke e me shume dhurata sesa xhaxhallaret /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe mbi te gjitha, dajove u kam ngjare me shume, karakterialisht.

Dajot gjithashtu, jane ata qe me kane mesuar me teper pislliqe se kushdo tjeter /pf/images/graemlins/grin.gif

Si nandaja s'ka vallahi /pf/images/graemlins/wub.gif edhe pse gjyshen nga babi e kam zonje grua dhe me do jashte mase... por ajo nga mami ma mbushte pjaten me groshe ding /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Dajot ( dhe nandaja ) jane ata qe me kane zhdepur ne dru gjithashtu, nga njerezit e babit s'me ka prekur njeri me dore /pf/images/graemlins/laugh.gif

gangsterja

Primus registratum
Dajen e kam te papame e gjithe Shqiperia e njeh,pasi eshte bizesmen edhe daja shpeshhere merr vendimet me te rendesishme dhe ka pushtet jo per gjo,ndersa xhaxhallaret me kane vdekur............

Sweety el

Locus omnem
dajat te mire i kam por me te mire kam xhaxhain ai njihet sepse punon ne akademi ushtarak...eshte super...