D.B:Islami mund të jetë zgjidhja ime e së nesërmës

'Logos'

Primus registratum
D.B:Islami mund të jetë zgjidhja ime e së nesërmës

David Beckham: “Islami mund të jetë zgjidhja ime e së nesërmes”

Futbolleri i famshëm anglez, David Beckham për gazetën “Sunday Papers”: “Islami mund të jetë zgjidhja ime e së nesërmës”.
Pas një vizite të tij, gjatë një fundjave në Wales, mendohet të kishte vizituar një Qendër Islame, kështuqë, gjatë asaj vizite janë vënë re ca ndryshime në sjellje - thotë një agjentë i gazetës “Sunday Papers”. I pyetur nga gazetari nëse ishte e vërtetë vizita e tij në ndonjë Qendër Islame në Wales, apo jo, i ishte përgjigjur: “Nuk ka rëndësi për askë të alarmohet kjo gjë”, duke shtuar: “Çdo njeri një ditë bën zgjedhjen e tij përfundimtare”.

EnglandObserver
Klodiana Denmiraj

http://forum.khg-crew.de/showthread.php?t=10616

jak

Primus registratum
Re: D.B:Islami mund të jetë zgjidhja ime e së nesë

nese ste pelcet mund ta rruash nje shkrim per me von

i_own_u

Primus registratum

jo jo e ka per ate mega shtepin qe ka ordinuar ne Dubai... qe te mos i fusin fitilat /pf/images/graemlins/laugh.gif

jak

Primus registratum

Rrofsh notorious.

Hej man 4 gra legale dhe asnjera s'thot gjysmen e llafit per tjetren /pf/images/graemlins/grin.gif

Pastaj duhet te kesh talent me femrat.Ka ca qe marin nje e se durojne dot lere mo te kane nga 4 cope.Hidhen nga taraca e gradaceles duke buzeqesh.
Duhet zotesi,kuptoni!
Vetem nje mysliman i ka. Pelcisni nga inati /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

StepbyAlbania

Primus registratum

Me behet qejfi! Islami eshte pergjigja per ate qe do pergjigje.

jak

Primus registratum

halli eshte sa veta pyesin.

Musolini

Primus registratum

eshte qmendur nga parat apo ndonje ARNAUT ia ka rras mbrapa

jak

Primus registratum

Davidi eshte burr i martum ene sben me pat edhe programin grua edhe ate dashnore.Kur je i ri e i pa martuar ta mbeshtes mendimin deri ne ... /pf/images/graemlins/wink.gif,por kur krijon familje aha s'ka me shaka.
Me mire mysliman.Te perze njera nga shtrati .. pune emadhe ke 3 te tjera qe are willing to share the night /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Gysi

Primus registratum

kjo teme nuk me duket se po hap debat dhe po zgjon ndonje interes!
Tema mbyllet!