Cun Me Droge Do acces a do e marri vall?

Samsungu

Primus registratum
Cun Me Droge Do acces a do e marri vall?

Respekte te gjithve kushdo qe te lexoj kete mesazh ju them qe me votoni mua se keni per te pa hajer ju premtoj se po zbatoj rregulloren ska me floode as nje sharje ne main dua te jem nje antari i stafit te juaj pavaresisht se une kam pas me sopat edhe aopa mardhenie te mira por qe nga ky moment i them qe gjithcka ka ndryshuar kjo kerkese lidhet me faktin se dua te bej nje gje te mire ne kete chat sic e keni then edhe ju qendrimi ke arusha eshte nje privilegj edhe une ndjehem shume i privilegjuar qe chatoj ketu pavaresisht se ca aopa ose sopa sme duan te mire une kerkoj te jem i !halfop sa per momentin le te testohem le te me marin dikush ne prove se te provoje se sa une i di komandat edhe i

Chaos

Primus registratum
Re: Cun Me Droge Do acces a do e marri vall?

:lol: :lol:
Se prisja ti cun me droge te kerkosh aop.

TY te dija per Floodist mer jo per Operator..

:thumbsup:

S

Scorpion

Guest

Ca floodisti mer aman! Floodist me Ip reale. I mori me qafe userat e asaj qendre duke henger akille e gline. Me ke cmen Cun_Me_Droge, qekur je lidh me ca hackera kineze je bo mjeshter e i pakapshem ne chat. Hallall!!! Po deshe @, hajd se po ta shes une @ tim, e kam ca si shtrenjte se eshte rrit dhe $ (dollari). :goofy:

Ali_DemsI

Primus registratum

hahahahahahahahahhaahahaha Cun_Me_Droge ca do ti mer aop?? hahahahahahah ti je dele mer jo floodist.Kush te ka lene PC ne dore ty mer e vrafte zoti ishalla se e bere chatistat e Elbassanit te vine te bejne chat ne Tirone se kane akick ne cdo dhome chati /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

KUBANITO

Primus registratum

Hahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahaha or erald or pis kalamo hahahahahahhaa do acess ti mer hahahahaha cun_me_droge ben si i pafajshem :angel: hahahahahhaa

CoYoTe

Primus registratum

hahahhahahaah cun me drog do acc ncncncn cme gjeti mi mori me qaf userat ngelen pa chat se palla ja fut me ip reale hahahhahhaahha lol /pf/images/graemlins/laugh.gif cun me drog

CoYoTe

Primus registratum

shi shi kubanito qesh zhapiku kubanitoooooooooooooooooooooooooooo ma ha zemren /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif lallalalallalal /pf/images/graemlins/tongue.gif sa femije i lumtur jam /pf/images/graemlins/tongue.gif

Samsungu

Primus registratum

Ckemi ca jane keto llafe mer une kam hall ketu ju talleni mire faleminderit per respektin pale me bet edhe floodist qe une sdi te kem ber ndonje flood ne jeten time neise or Kubanito po kur more edhe ti acces mos ngelt kom robi pa acces qe ty te ka mallku zoti ti je cerr perpara meje apo kjo COYOTE qe sdi i komande po rrini re amon une kam ckam jam i zoti i pune qe e mar persiper ja dal keshtu qe kur te flisni me mua matuni ok me Respekt Cun_Me_Niseshte hahahah /pf/images/graemlins/laugh.gif

Samsungu

Primus registratum

Respekte Scorpion ore po gjithcka mund te jem po flodist nuk jam mbaje vath ne vesh kete ok Krokodil Te Kam xhan dele /pf/images/graemlins/laugh.gif

Insatiable

Primus registratum

Toni Montana rritu dhe ca, pi icik sise ke mami e pastaj ec bone kerkesen ne forum per access. :goofy: :goofy: :goofy: