Counter-Strike: Source [së shpejti ne gjuhën shqipe]

lionkid

Primus registratum
Re: Counter-Strike: Source [së shpejti ne gjuhën shqipe]

jo shqipe, verzioni shqip i verzionit "Source" nuk ekziston, vetem i verzionit te vjeter 1.6.

personazh

Valoris scriptorum

çuna, mora dhe instalova CS Source nga nje cd pirat. instalimi deshi nja 20 min po u perfundua. vetem se kur bej te hap lojen me nxjerr kte gjene: SteamStartup()failed: SteamStartup (0xf, 0x12e648) failed with error 200; Failed to connect to any GeneralDirectoryServer, WinsockError 10065 "No route to host"

s'ja kam idene ngaqe CS e kam luajtur 2-3 here gjithsej, kshuqe mirpriten idete. rrofshi.

personazh

Valoris scriptorum

ça nuk luhet pa pat internet e? ngaqe nuk kam internet thash mos luhej si loje normale, jo-online dmth. rrofsh tonce

blendiys

Primus registratum

CS eshte loje qe luhet vetem online (mesa kam degjuar) dhe serverat nga hostohet loja perdorin PunkBooster.
Larte e poshte thuhet qe edhe kesaj ja kane gjet dermanin, por gjithmone "at your own risc" kur i thone.
Nese te gjejne qe loja eshte version jo legal, ta bllokuan IP-ne per tere jeten /pf/images/graemlins/laugh.gif.

personazh

Valoris scriptorum

mua me ra ne dore kshu qorrthi kur i thojn, pa nuk eshte se e kam fiksim me lujt online. meqe mu dha rasti me vra kohen e lire. hajt mo shnosh vete.
ajo gjoja eshte Punkbuster robo, e ke ne te gjith lojnat online, anti-hile. po nuk dija qe arrinte dhe te gjente nese e ke versjon legal lojen. ndoshta ngaqe loja qe luaj une eshte freeware.

rrofshi dhe i her.

Razor

Primus registratum

Vjedhja eshte arritja me e madhe qe mund te bejme ne shqipetaret , por bejme nje gabim te vogel e para nami ( qe do te thote fjala kulture ) e dyta dhe kur vjedhim gjera koti sa per tuy ber re zil :(( By from Razor.

Razor

Primus registratum

I am a Razor a King of Dota.

fulikatil

Primus registratum

Hej njeri qysh mundem me marr cs source falas bre???
nuk po di
flm
cs 1.6 e kam e pata marr falas sit e doni kallxoni!!!

spider

Forumium praecox

kam provu te futem on line por me perzen per ping te larte.. si tja bej qe ta ul ping-un?