Cmimi i naftes, mund te godase dhe ekonomine shqiptare

Black_Rose

Forumium maestatis
Mbase eshte koha qe te behen investime per te perfituar me shume dhe jo ta shtrydhesh token deri atje ku nuk mban me per te nxjere produkte skarso me teknologji obsolete te xhaxhit Enver.
 
Top