c'mendoni per njerzit homoseksual??!!

eM

Paper Moon
Re: c'mendoni per njerzit homoseksual??!!

Gjithe njerezit jane njelloj...
seksualismi i njerit dhe tjetrit eshte dicka shume private.

Jam shume dakort me alinos... kjo teme, si dhe tema te tjera hapur me pare per kete problem nuk kane qene ndonjehere konstruktive.

eM

I love new york

Primus registratum

Kjo teme eshte hapur disa here me pare dhe gjithmone ka perfunduar me fyerje, sharje dhe automatikisht me mbyllje teme.
Tema mbyllet nga ky forum dhe zhvendoset tek "Diskutime Shoqerore" sepse nuk ka lidhje me "Dashurine".
I kerkoj mederatoreve te DSH qe nqs e shikojn te arsyeshme qe tema duhet mbyllur, le te bejne ashtu, sepse kjo teme eshte nje nga pikat e nxehta qe ne shqipetaret nuk flasim dot me tolerance edhe pse mund t'i kemi mendimet te ndryshme.

Ela_001

Primus registratum

O Zot, shqiptaret dhe morali, dy gjera gjoja te bashkengjitura. Po nese je heteroseksual, does that mean you are a better person? What is better or worse anyhow???

Ptu apo jo ptu cfare lidhje kane ata me boten tende nese ndjehen te terhequr seksualisht nga nje mashkull apo nje femer. Sikur te shikonin te gjith punen e vet gjerat ne shqiperi do ishin shume me mire per te gjithe ne. Por normal ne duhet patjeter ti fusime turinjte ke preferencat seksuale te te gjitheve. Now kjo eshte per ptu dhe jo fakti i te qenit homoseksual apo thjesht a human being. We all have a free will, se si e menaxhojme ne kjo eshte entirely up to us. Grow up people!!!!!

kapedani

Primus registratum

Cupke mos je qerruar zotrote!Tema kerkon mendimin e çdo antari per homoseksualet.Ne Shqiperi nuk i thone homoseksual por by*thq*re,kete pergjigje dhashe une dhe ky eshte mendimi im.Dhe zot na ruajt te fus turinjte (ku e shikon ti)tek preferencat seksuale te te tjereve dhe sidomos by*q*rave.Mos je gje bur-buri ti qe te dogji?
Eshte mendimi im te thashe dhe ti mos i fut ato turinjte e tu (ti dhe ndonji tjeter si puna jote)tek ajo qe mendoj une dakort,ti jep mendimin tend dhe mos komento ate se çmendojne te tjeret,por perkundrazi te kesh respekt per mendimin e te tjereve.

romeo

Forumium maestatis

Personalisht kam tendenca hetero. Respektoj homseksualet qofshin keta femra ose meshkuj sepse kane zgjedhur te jetojne jeten e tyre ne nje menyre "tjeter" qe nuk do te thote menyre e gabuar.I rrespektoj shume ata/ato homoseksule qe arrijne ta paraqesin kete zgjedhje te tyren ne menyre mjaft natyrore dhe pa tejkalur kufirin e trasgresivitetit.
Me vjen shume keq qe ketu lexoj postime kaq fyerse. Doja te kujtoja se zakonisht njerezit qe kane nje urrejtje kaq te madhe kundrejt homoseksualeve japin shenja se duan te fshehin nje instikit qe ndoshta kane edhe ata por qe nuk duan ose nuk mundin ta shprehin.
:angel:

edda

Primus registratum

Vetëm tek kjo kategori ekzistojnë edhe 2 tema të tjera të njëjta (për të mos folur në gjithë forumin!!), si rrjedhojë tema mbyllet

joetisti_

Locus omnem
S'di c'te them per disa raste kur vajza nuk e di se martohet me nje homoseksual, dhe kur djali nuk e di se vajza ka prirje vetem per vajza dhe martohet...

TinkerBell

Papirus rex
E çfarë duhet të mendoj vallë !
Janë thjesht preferencat e tyre seksuale, jo për këtë arsye duhet paragjykuar , nënvlersuar apo poshtruar.

joetisti_

Locus omnem
ne zonen 'homoseksuale' nderrohen rolet. Sa i perket deshires seksuale, ne kete zone, vajzat shihen sikur duhen shtyre dhe djemte terhequr... Vajza te vjen per kafe pa problem, djali te nxjerr yckla. Vajza te shan nga nena, djali skuqet. Vajza te godet me grushte, djali te thote: mua do te me qellosh, seksin e dobet do godasesh ?...