Cmendim Keni Per Vellezerit ?

Enea Xhani

Forumium maestatis
Pershendetje te gjithe anetaret e AlbForumit

Vendosa te hap kete teme per te dhene mendime rreth vellezerve te vajzave qe jane te dashuruara dhe e duan shume nje person, por eshte vellai ai qe i prish gjithcka.

Une jam dakort me faktin qe vellai do te mbroje motren e tij, por sjam dakort se nese motra e don shume ate person atehere vellait nuk ka ca i hyn ne pune te nderhyje.

Do vij nje dite qe vellai i vajzes qe shkaterroi nje dashuri dhe e beri te pamundur ate, do te dashuroje motren e dikujt tjeter. Si do te jete kjo gje per ate ?

Pres mendimet tuaja !

gangsterja

Primus registratum
Shume vajza e vrasin veten pasi vellai i tyre nuk deshiron qe te marr ate qe dashuron.Do te ishte shume me mire nese vellai do ta linte motren e qete te merrte vendime per jeten.Eshte e vertete qe c'do goc e don nga nje cun,po vellai a don dhe ai gocen e huj?Nese im vella do te me shkaterronte dashurine,nuk do t'ia shihja fytyren.

Enea Xhani

Forumium maestatis
Shume vajza e vrasin veten pasi vellai i tyre nuk deshiron qe te marr ate qe dashuron.Do te ishte shume me mire nese vellai do ta linte motren e qete te merrte vendime per jeten.Eshte e vertete qe c'do goc e don nga nje cun,po vellai a don dhe ai gocen e huj?Nese im vella do te me shkaterronte dashurine,nuk do t'ia shihja fytyren.
Vetem se vellai duhet te mendoje si per veten e tij, se ne te ardhmen ose tani ai do te perballet me vellain e vajzes qe dashuron.

dibroni

Primus registratum