Ciljeta & Shpat Kasapi?!

romeo

Forumium maestatis
Re: Ciljeta & Shpat Kasapi?!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Tashme psikoza e nje pjese te konsiderueshme te te rinjve shqiptare ka nje emer. Nese do te benim nje sondazh do na dilte se jo me pak se 1 mashkull ne 3 preferon Ciljeten nderkohe qe tek femrat po e njejta perqindje i shkon shokut Shpati.
Dua te kuptoj nepermjet diskutimit qe ketu do te vijoje se si spjegohet perqendrimi i mases ne perzgjedhje si dhe arsyet qe shpien njerezine tek dy emrat qe me lart kam permendur. Ju lus ta trajtojme temen ne menyre te tille qe geshtenjeza te mos e transferojet tek "klubi i fansave"

Ju faleminderit dhe dikskutim te mbare!

[/ QUOTE ]

atehere le te shtjellojme postimin nene te ketij diskutimi mbi perkatesine e lendes. Qysh ne fjalen e pare shihet nje abuzim me termin psikoze, ne kuptimin psikologjik te fjales.Pastaj me tutje vazhdon me nje kerkese interpretimi nga ana jone se si shpjegohet perqendrimi i mases ne zgjedhje ( dhe ketu supozoj se ka pasur nje sondazh ku pak a shume u jane parashtruar te rinjeve disa emra mes te cileve dhe dy vipat ne fjale dhe jane ftuar te zgjedhin ate qe preferojne). Eshte pak e qarte ne kete hipoteze se cili ka qene obiektivi i sondazhit nga i cili kane dale keta dy emra;pamja fizike?aftesite artisitke;jeta publike; etj etj.
s6n6t6 flet per nje sjellje ne kete rast te mases, domethene nje fenomen ne shkalle te gjere qe perfshin shume individe. si i tille ka nje frymemarrje natyrore brenda sociologjise dhe duhet te sherbeje si piknisje per nje teme akoma me te gjere "si influencojne mediat ne pergjithesi modelet e sjelljes, te shoqerise, idealet e sjelljes dhe te te qenit njeri publik?". Neqoftese tema zgjerohet atehere mund te marri fryme lirshem dhe brenda nje hapsire sociologjike. Nese ne te kundert behet lista e karakteristikave fizike apo mendore te "dy vipave" besoj se ajo ulet ne nje rang me poshte dhe kalon ne kategorine e atyre temave para psikologjike/sociologjike.

THUG-LIFE

Primus registratum

shoqja issi problemi seshte aq i lehte sa e parashtron ti por nuk eshte dhe aq i nderlikuar sa e parashtron shoqja para jush .problemi eshte i thjeshte eshte hapur nje teme dhe ne po japim opinionet tona ne qofte se moderatoreve su pelqen ta spostojne ose ta diletojne kjo eshte shume e thjeshte . ju lutem flisni me qarte dhe mos u mundoni ta perdorni filozofine ne tema idiote pa pike termi filozofik. sepse po i jipni ngjyra te padeshiruara kesaj teme kaq idiote ku flitet per dy njerez pa nivel qe disa i quajne vipsa .
lips prape se mora vesh une ca po thoje ti te pika 7 e pashe qe je capkene dhe i permbahesh pergjysem me fal gabim qe sdo perseritet .po te betohem qe ciljeten e kom rrit me keto duar te betohem ketu ne forum /pf/images/graemlins/smile.gif

b.k.

Primus registratum

Issi ke te drejte ne verejtjet e tua. Nese tema nuk merr karakter psikologjik do te spostohet ne forum tjeter.

flm

marina s.

Forumium maestatis

Eshte teper e veshtire te marre karakter psikologjik.I pershatet sociologjise,nese i permbahemi asaj çfare kerkonte hapesi i temes.

zog

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Se kuptoj pse kapemi pas ketyre dy personave.Nuk eshte klubi i fansave qe te shkruani nese i keni qejf apo jo.Ajo cfare SATANA per mendimin tim do donte te shprehej ketu eshte cfare i ben te rinjte e sotem ti pelqejne keta tipa.Pse per shume te rinj ata jane kaq shume te pelqyeshem.( mendimi im ,te tjerat ti shikoje SATANA)

[/ QUOTE ]

ngaqe ata nuk jane origjinale. jane si te thuash "krijesa te mases" ose krijesa komerciale te bera per masen, imazh per tu shit, pasqyre e shoqerise, etj epitete.

masa pra tek ta sheh/gjen veten e saj, te pasqyruar denjesisht.

keto forma shprehjeje, ne filozofi quhen etalone te bukurise.

S6T6N6

Forumium maestatis
dy fjale nga Ciljeta...

mesazh promocional

412858689-xhilaga.jpg

b.k.

Primus registratum
Re: dy fjale nga Ciljeta...

Kjo vlen per femrat Lara apo edhe per meshkujt?

Une nuk njoh mire dy personazhet por mendoj se pervec terheqjes fizike, Ciljeta perman dhe famen, dhe suksesin dhe pasurine. Kur jeton ne shqiperi nje nga menyrat per tu ndjere mire me cka te rrethon eshte te besh dicka, te lesh gjurmet ne te tashmen. Ciljeta eshte nje shembull per mendimin tim dhe ka dhe shembuj te tjere te sukseshem si disa nga gazetaret me te njohura qe jane te reja, te fuqishme ne fushen e tyre dhe po bejne dicka.

Per sa i perket djalkes (nuk e njoh shume) une do ta konsideroja deri diku terheqes pasi nuk permban egersine e disa figurave shqiptare qe sheh neper rruget e botes. Dmth permban imazhin e nje personi civil, te sigurte ne vetevete, dhe qe ndihet rehat me veten pa i krijuar problem te tjereve.

Ne te dy rastet kam shkuar ne ekstrem. P.sh. asnje nga te mesipermet nuk ka vlere per mua personalisht nese ndeshem ne injorance (intelekti dhe nderpersonale).

p.s.s. Satana me shkrive.

MLK

Primus registratum

Goca Tim Xhelakes qeka bo e famshme /pf/images/graemlins/laugh.gif familje kurvaresh normal /pf/images/graemlins/laugh.gif do vazhdoj traditen ne goca /pf/images/graemlins/laugh.gif

Cruel_Intentions

Primus registratum

Personalisht me lejoni te flas icik katnarce se edhe personazhi ne fjal e meriton. Shqiptaret mir qe dolen nga komunizmi po si cdo vend ne bote vdesin te imagjinojn jeten e tyre me nje personazh qe e kan par me shum se 10 her ne televizor " le ta quajm ne njeri te tille te "njohur".
Mashkulli do te jet perkrahu me ciljeten se te gjith shoket e tij do te kthejn koken pas edhe do thon "jepi vllai" gje qe deshmon se sa superficial po behemi edhe ne si kombull. Me besoni ska as gje te keqe te preferosh Ciljeten thjesht vetem deshmon nje fakt " Rendi i popullsis Fshatare ne Shqiperi esht 90% fshatare"- pastaj nje djal me emer Shpat. lol Me falni mbase kam 5 vjet qe nuk jetoj me ne Tirane por kur jetoja sdo me shkonte kurr nder mend thjesht ti hidhja syt nje mashkulli me ate emer. Me falni per bastardimin adoleshent!!!- e pranoj.

Ciljetes i them brravo. Nje her e nje kohe e nxirrja ndonje her nga msimi per ti bo noi nder. Te pakten atehere ecte me brek neper kom prandaj nuk ma peshtiroste shum, po tashi pff...ajo kenga tekiles nje her...Trash, totally TRASHHH

Nderime popull

VoGeLuShI

Primus registratum

213544_shpat-kasapi.jpg

madoooooo sa here e shoh kete me ikin djerset curk

kam nje poster sh te madh tek dhoma ime ku i kam ven ne cdo cep nga 1 zemer te kuqe /pf/images/graemlins/wub.gif (ky ne fakt eshte posteri i dyte se te parin ma beri copa copa nje ex-i im, po nejse) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

nuk e di por eshte mashkulli im ideal /pf/images/graemlins/wub.gif

ma ka dhen 1 her lipsi MSN e shpatit po s'po duket hic dhe te mendosh qe instalova fast web per me nejt 24ore/24 online por aha asnje gjurme te shpatit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

nejse kto shoqet e mija talone ktej e kan qejf dreqin dhe me duket se ndo1 nga keto do ma ket zhdukur CD-ne e shapatit /pf/images/graemlins/idea.gif