Cili ushqim s'te ngop dot?

mostro

Putraku
Re: Cili ushqim s'te ngop dot?

i kom fut nji pshesh me qumesht dhe me buke misri qe me sollen nga shqipnia...ma keq se droga qafsha t'gjith /pf/images/graemlins/tongue.gif

jack daniels

Primus registratum

Ohhh kam gjete ate ne dyqan qe se kisha provuar qysh kur kam kene 4vjec QUMESHT MILK qe e kemi pase ne tubetat e partise! /pf/images/graemlins/laugh.gif ..i hina me fund se me kishte marre malli. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bamir Topi

Primus registratum

Eja te te beje plaka ime nje byrek me domate qe te te ike truri komplet, kush te doje nje cope eshte i ftuar.

Verizion

Primus registratum

Unaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif
sidomos tani vdiqa , skam henger tere dites /pf/images/graemlins/frown.gifkshu esh kur sdi me gatu kot qe i them vetes femer , ptuuuu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

PO mbaroj per icik trahana me buke misri dhe pak salce domatesh te skuqur ne vaj ulliri siper.

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Bliss:
[qb] kshu esh kur sdi me gatu kot qe i them vetes femer , ptuuuu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ptuuu eshte pak...ti do dru qafsha te gjithe.C'ka per te hek i ziu mashkull(nqs ka per te qon mashkull /pf/images/graemlins/laugh.gif ) per nji pjat supe...apapapa gjynah nga zoti,me pat nji nuse te tille.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

zog

Primus registratum

Je suis fascine par l'air. Si on enlevait l'air du ciel, tous les oiseaux tomberaient par terre....Et les avions aussi.... En meme temps l'air tu peux pas le toucher...ca existe et ca existe pas...Ca nourrit l'homme sans qu'il ait faim...It's magic...L'air c'est beau en meme temps tu peux pas le voir, c'est doux et tu peux pas le toucher.....L'air c'est un peu comme mon cerveau...

rastesisht rash tek ky teksti /pf/images/graemlins/laugh.gif i aktorit van dam dhe me lindi ideja qe ushqimi qe s'na ngop kurre eshte AJRI.

eis

Primus registratum

Makarona me peshk tuna dhe me salce domatesh...hmmm sa te mira qe jane,i keni bere prove ndonjehere????

StepbyAlbania

Primus registratum

Ta them ne msn /pf/images/graemlins/wink.gif

.Po ta them se ndoshta t'jet merak "kam provu, dhe me pelqen shum - por me ngop vetem nje pjate"

ildi

Primus registratum

Po pse mo bukuroshe vetem, vetem gay peple have sex??? :shrug: :kiss: