Cili politikan duhet larguar dhe pse?

TheWanderer

Primus registratum
Re: Cili politikan duhet larguar dhe pse?

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Elektricisti</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: PetritKola</div><div class="ubbcode-body">Filloj une me Sali Berishen.

Eshte nje vegel e Ramiz Alise dhe Sigurmit...

E ndersa pritej te pakten te tregonte karakter malesori i ka zgenjyer te gjithe edhe ne kete drejtim.

E coi vendin ne katastrof ne 1997-te... dhe po i jep te njejtin drejtim edhe sot.

Ka furnizuar makinen ushtarake serbe me nafte qe ajo te vazhdonte masakrat ne Ballkan.

Po zabton urdhrat qe ka marre nga greku per te hapur shkolla greke, beje gjuhen greke zyrtare, shpalli 500 mije minoritaregrek ne Shqiperi, shpalli Himaren greke... </div></div>

Askush nuk e di te verteten rreth atyre ngjarjeve e skenareve te vitit 1997.Vertete eshte thyer embargoja duke shitur nafte,por kane dashur amerikanet qe Berisha te thyente embargon.Te pakten ai nuk i ka shitur ndonje Shen Naum serbeve apo jo P Kola.Nuk ka vrare Avni Rustemer.Gjera te tilla kane bere komunistet dhe zogistet.Besoj se kam dhene shembuj te vertete e jo imagjinare. </div></div>

Atehere une them te heqim Ahmet Zogun!

Ergler

Primus registratum
Re: Cili politikan duhet larguar dhe pse?

Si ta heqim ?T'i sjellim eshtrat ne Shqiperi nga Franca?Lere me mire atje ku eshte.