Kur ju ngjallen askaridet juve? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif oh sa kam qesh me lot.
ato qe hane kumbulla t pa pjek t sigurte qe kane askaride /pf/images/graemlins/grin.gif wäk...kur kam ken e vogel kam pas dhe une /pf/images/graemlins/cry.gif wäk t shpifme jane!
/pf/images/graemlins/laugh.gif Si perfundim ... /pf/images/graemlins/devil.gif Kur te gjej numrat e Tedit dhe te EBM -se do ti nxjerr tek chati i BBF-se ne darke... /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Epo ta marim vesh njehere e mire kush eshte gango ketu.. /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk vritet gjithmone me plumb tjetri.. /pf/images/graemlins/cooli.gif
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
abababa.e ke te sigurte se do marrin mbi 100 zile direkt.
[/ QUOTE ]
Kur u bo Ke Top SHow Takimi per Chatin ne Diten qe u Transmetu ishte nr im n Ekran qe ia dham i toci me tall menderen dhe kom mor per 4 dite te pakten 700 Zile dhe nja 200 telefonata ... Sme gje gjo jom msu me cerre ne telefonata... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me sa nick je regjistru ne AF o mizerje /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Vdeksha une per ty sa e mire je /pf/images/graemlins/kiss.gif
[/ QUOTE ]
<font color="black"> Me nje tjeter BaByLiCiOuSs po sja mass men pass /pf/images/graemlins/frown.gif( /pf/images/graemlins/frown.gif( tashti u regj me kete.. /pf/images/graemlins/laugh.gif se sme rrihej pa ju u know /pf/images/graemlins/thumbsup.gif vdeksh per mu hajde jarabi /pf/images/graemlins/laugh.gif fjala jote nvesh tzotit /pf/images/graemlins/tipsy.gif
PS; TEDI e mo ti ee gansta me patent:tipsy:</font>
otej mi, e nxorre koken dhe ti me yvo, me paske rujt gjithe kete kohe e /pf/images/graemlins/tonguee.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.