Cili eshte peshku me i preferuar

eM

Paper Moon
Re: Cili eshte peshku me i preferuar

epo tani dhe ju:

Cdo gje qe vjen nga uji eshte e mrekullueshme!

e mos me ngacmoni! :smash:
happy.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Duto, do ti qe sme pelqen as era e peshkut....
Gusto gusto kjo dynja lol /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ku shko ti pa ta von damken lala jot?!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

ty t'pelqe peshku pa ere!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Darien

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Gjergji508:
[qb] jo jan numra telefoni po mi sqaro pak kto te tjerat mqs e nise [/qb]
po ta them në privat, se po nuk e kishe vënë me qëllim nuk është për të qeshur ta them unë

Ngjala, pa dyshim, sidomos tek nje restorantuc te kalaja Rozafes. /pf/images/graemlins/wink.gif

Ahh edhe salmoni me vere te bardhe dhe mustard. Yum!

Megjithate une me te degjuar i kam keto /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Salmoni shkon me shume me majoneze ose me gjalp dhe buke te thekur ose kur eshte i marinuar me nje cike koper persiper.....auuuuuuuuuuu du salmon. :eek: :rolleyes:

Boll me salmon se eshte peshku im i preferuar.... :rolleyes: /pf/images/graemlins/smile.gif

assassino26

Primus registratum

O Kordi pse nuk gje nai peshk qe e kena knej afer se ta sjell une tak fak...,vetem porosite ti

Kordelja

Valoris scriptorum

Ku do ma bish reeeeeeeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/confused.gif" title="" src="graemlins/confused-.gif" />

assassino26

Primus registratum

Pse mi un do ta bi?Ec e mere vete.Thuj ca peshku do edhe te them une behet apo sbehet.Flas per peshq deti

assassino26

Primus registratum

Ai edhe kte e the..?se di ti qe un jam peshkatari me me emer ne Tirane?Amon sa ke per te msu ti der kur te rritesh,nejse se ti e di
un neser kom i menje te keqe me shku per peshk.do flej anej.Ti si thu do dalesh te me presesh pasneser te shofesh ca eshte peshku i vertete qe te hush nuk du me e pa mo me sy salmonin e konservum e te marinos e ku di une se ca ushqehesh ti me gjojna te prishme

Le_Routard

Forumium maestatis

Po 'Plateau de fruit de mer' kush ka honger ndonje her? Ka vetem prodhime deti duke filluar nga midhjet e deri ke gaforret dhe 'langouste', gjona pa hala po me guacka me i llaf,hmmmmmm

TEA

Forumium maestatis

peshku ime i preferuar eshte rombo , tono (po jo ai neper scatoleta jo )dhe frutat e detit hmmmmmmm njam njam . ahh per pak desh harrova krapin e shkodres :thumbsup:

TEA

Forumium maestatis

dal ka dal re se s'na gut njeri ka mrapa /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

apapap peshku qe kom inot jon polpot e njalat
glare.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Po 'Plateau de fruit de mer' kush ka honger ndonje her? Ka vetem prodhime deti duke filluar nga midhjet e deri ke gaforret dhe 'langouste', gjona pa hala po me guacka me i llaf,hmmmmmm [/qb]
uuuu me verte po kallamari ke provu ? si shpirt fare :rolleyes:

holtienka

Forumium praecox

Korani i liqenit tim(the best), gurneckat, krapi.
ka edhe te tjera por i harrova lol

Darien

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Salmoni shkon me shume me majoneze ose me gjalp dhe buke te thekur ose kur eshte i marinuar me nje cike koper persiper.....auuuuuuuuuuu du salmon. :eek: :rolleyes: [/qb]
Kordelja,
Ashtu e bëj gjithmonë, një fileto salmon në furrë me atë letrën e aluminit - në fillim me ngrohje nga poshtë dhe pak gjalpë përsipër - erëzat sipër i ndryshoj sipas midesë që kam atë ditë - pas ca minutash kaloj furrin që ta pjeki nga lart - 'voila': gati darka për 15 minuta.
mellow.gif
S'ka nevojë për marinim - e merr vetë gjalpin brenda.

Darien

Primus registratum

Fillimisht postuar nga California^Babe:
[qb] Korani i liqenit tim(the best), gurneckat, krapi.[/qb]
gurnecka hëngrëm sa lamë thonjtë kur isha herën e fundit në Korçë dhe Pogradec. Nga korani u mërzita në fakt se më kanë thënë që po nxjerrin shumë, shumë, shumë pak tani. E gjuajtën ca kohë me dinamit dhe s'ka në këtë anë të liqenit. Ka shpresë ama, se andej nga ana tjetër vazhdon të ketë, kështu që do kthehet po nuk vazhduan ta shkatërrojnë me dinamit.

/pf/images/graemlins/smile.gif Hope springs eternal /pf/images/graemlins/smile.gif

edda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Darien:
[qb]
Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Salmoni shkon me shume me majoneze ose me gjalp dhe buke te thekur ose kur eshte i marinuar me nje cike koper persiper.....auuuuuuuuuuu du salmon. :eek: :rolleyes: [/qb]
Kordelja,
Ashtu e bëj gjithmonë, një fileto salmon në furrë me atë letrën e aluminit - në fillim me ngrohje nga poshtë dhe pak gjalpë përsipër - erëzat sipër i ndryshoj sipas midesë që kam atë ditë - pas ca minutash kaloj furrin që ta pjeki nga lart - 'voila': gati darka për 15 minuta.
mellow.gif
S'ka nevojë për marinim - e merr vetë gjalpin brenda. [/qb]
salmonin e gatuaj edhe une keshtu, pothuajse gjithmone, eshte shume shume i mire
edhe midhjet te bera me salce tarantina jane te mrekullueshme dhe afrodiziake..jua siguroj