ku shko ti pa ta von damken lala jot?!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Duto, do ti qe sme pelqen as era e peshkut....
Gusto gusto kjo dynja lol /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
po ta them në privat, se po nuk e kishe vënë me qëllim nuk është për të qeshur ta them unëFillimisht postuar nga Gjergji508:
[qb] jo jan numra telefoni po mi sqaro pak kto te tjerat mqs e nise [/qb]
uuuu me verte po kallamari ke provu ? si shpirt fareFillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Po 'Plateau de fruit de mer' kush ka honger ndonje her? Ka vetem prodhime deti duke filluar nga midhjet e deri ke gaforret dhe 'langouste', gjona pa hala po me guacka me i llaf,hmmmmmm [/qb]
Kordelja,Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Salmoni shkon me shume me majoneze ose me gjalp dhe buke te thekur ose kur eshte i marinuar me nje cike koper persiper.....auuuuuuuuuuu du salmon.![]()
[/qb]
gurnecka hëngrëm sa lamë thonjtë kur isha herën e fundit në Korçë dhe Pogradec. Nga korani u mërzita në fakt se më kanë thënë që po nxjerrin shumë, shumë, shumë pak tani. E gjuajtën ca kohë me dinamit dhe s'ka në këtë anë të liqenit. Ka shpresë ama, se andej nga ana tjetër vazhdon të ketë, kështu që do kthehet po nuk vazhduan ta shkatërrojnë me dinamit.Fillimisht postuar nga California^Babe:
[qb] Korani i liqenit tim(the best), gurneckat, krapi.[/qb]
salmonin e gatuaj edhe une keshtu, pothuajse gjithmone, eshte shume shume i mireFillimisht postuar nga Darien:
[qb]Kordelja,Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Salmoni shkon me shume me majoneze ose me gjalp dhe buke te thekur ose kur eshte i marinuar me nje cike koper persiper.....auuuuuuuuuuu du salmon.![]()
[/qb]
Ashtu e bëj gjithmonë, një fileto salmon në furrë me atë letrën e aluminit - në fillim me ngrohje nga poshtë dhe pak gjalpë përsipër - erëzat sipër i ndryshoj sipas midesë që kam atë ditë - pas ca minutash kaloj furrin që ta pjeki nga lart - 'voila': gati darka për 15 minuta.S'ka nevojë për marinim - e merr vetë gjalpin brenda. [/qb]![]()