Cilen vleresoni me teper ne dashuri ,FJALEN apo VEPRIMIN?

Sweety el

Locus omnem
FJALA.........
C'fare nuk permban brenda saj.Fjalet e zemres dhe shpirtit bashke ,pushtojne dhe rrezojne kalate e dashurise. Vajzat nga natyra i adhurojne fjalet,shpesh ato behen pre e tingullit te tyre.Nje fjale e embel nje kompliment,nje poezi ,nje kenge dhe ato kane perqafuar parajsen.Njerzit e mocem thoshin "thuaje fjalen e mire se zemren sta sheh kush".

Veprimi............
Nje shikim hyjnor,te tret zemren tende me teper se nje fjale,Nje perkedhelje nje ledhatim,te ben te harrosh dhimbjet dhe brengat,nje buzeqeshje te zgjate e te fisnikeron ditet e vuajtura te jetes,nje tufe me lule ,zbukuron vete kopeshtin e gjelbert te shpirtit tuaj.

Por shpesh FJALET i merr era.
Me kohen shpesh nje VEPRIM edhe e harrojme.
Nese fjalet qe shprehen,shoqerohen me veprime,ehhhhhhhhhhh atehere dashuria merr jete,behet arome, behet puthje, behet lumturi.

Po ju si mendoni cila eshte me e rendesishme ne dashuri FJALA apo VEPRIMI?

Sekreti

Forumium praecox
hmmm...me duket se ketu ska te ndare, nje fjale e rende edhe ne mes te veprimit me te embel, te dhemb e teper....fjal ne ere qe nuk shoqerohen ose nuk i korrespondojne veprimeve prap skan vler, pra nje nderthurje e tyre sjell nje lidhje te qendrushme e larg dyshimeve.

Megg

Carpe Diem
Te dyja,,,fjala vret me shume se plumbi thot populli,,,:confused:
Kurse veprimin se duron dot....
Jane te dyja te padurueshme ne dashuri!!!

mirishahe

Forumium maestatis
images (5).jpgimages (5).jpg une mendoj se pak duhet me fol po jo tan diten .po me ja nis pak me fjel e kur te shish momentin mu ndal e me ja nis veprimit naj puthje a qashtu diqka a o mir ajo.......

Bardhyli00

Forumium maestatis
edhe une jam shume dakord(edhe pse e urrej kete gje hahahahha) sa fjale te kota kam degjuar ,e pak veprime ,kjo ka qene edhe arsyeja pse i lija femrat qe rrija me to

gangsterja

Primus registratum
Thenia me te beren jane te ndryshem.Ne dashuri vleresoj me teper veprimin se kjo gje atehere tregon dashurin qe personi tjeter ndien per ty.
Fjalet permbajn levdata,lajka,thenie dashurie,fjale perfekte Un personit te dashur do t,ia tregoja me vepra e jo vetem me fjale(poredikime dashurie)