Cilen gazete lexoni te paren? Pse?
Kur hapni faqet e medias shqiptare ne Internet, tek cila gazete ju shkon me se pari dora per te klikuar? A ka ndonje arsye te vecante qe lexoni pikerisht ate gazete te paren?
Une personalisht,krejt pa deshire kliko "Shekullin". Ka te pakten disa muaj qe jua ka kaluar te tjerave ne larmine e informaciont dhe menyren e trajtimit te lajmit.
Me pare ka qene "Koha jone" zgjedhja e pare, por kthimi i kursit ne gazetes ne propagande teresisht vetjake dhe pa nje vije te qarte porfesionale per t'u ndjekur deri ne fund, me cojne tek gazetat e tjera.
Shqipatren nuk e lexoj pothuajse kurre, sepse ka vetem lajme cinike qe lidhen dhe shperdridhen vetem me kroniken e zeze(pra mungon larmia), kurse "Korrierit" nuk kam nder mend t'i dedikoj gjithe diten time duke e pritur te hapet faqja kryesore e ne fund largohem me botimin e nje muaji me pare!
Ok, njerez! C'mendoni per shtypin shqiptar? Kush ju terhqqe me shume? Pse?
Me pare ka qene "Koha jone" zgjedhja e pare, por kthimi i kursit ne gazetes ne propagande teresisht vetjake dhe pa nje vije te qarte porfesionale per t'u ndjekur deri ne fund, me cojne tek gazetat e tjera.
Shqipatren nuk e lexoj pothuajse kurre, sepse ka vetem lajme cinike qe lidhen dhe shperdridhen vetem me kroniken e zeze(pra mungon larmia), kurse "Korrierit" nuk kam nder mend t'i dedikoj gjithe diten time duke e pritur te hapet faqja kryesore e ne fund largohem me botimin e nje muaji me pare!
Ok, njerez! C'mendoni per shtypin shqiptar? Kush ju terhqqe me shume? Pse?