Cila ndikon me shume ne dashuri fjala apo veprimi?

jim_albanian_morrison

Primus registratum
Cila ndikon me shume ne dashuri fjala apo veprimi?

Per mendimin tim ndikon me shume fjala dhe po ta vini re shume ne kete bote thone qe femra dashoruhet nga fjalet e mashkullit.Perse ndodh keshtu kur me e drejte do te ishte e kunderta se fjala mund te thuhet kollaj por edhe mund te mos mbahet kurse veprimi eshte precis e tregon qarte se cdo te thote pres mendimet tuaja.

Leandra

Primus registratum
Re: Cila ndikon me shume ne dashuri fjala apo veprimi?

Ish i dashuri im ishte fjalepak megjithese ai kurre nuk me tradhetoi apo nuk beri asnje veprim te keq ndaj meje, kishte nje dicka te keqe qe e urreja dhe me bente shpesh te bija ne dyshim, nuk fliste shume fjale te embla dhe me mungonin shume. Kishte raste qe ai qante ne krahet e mi kur rrinin kohe pa u pare, por mua me mungonin fjalet....gjithmone me lutej mos ta merrja me te keq qe cdo ndjenje te tij e mbante zemer dhe nuk ishte njeri qe shprehej....
wub.gif
<span style="font-style: italic">He will always be in my heart....</span>

Une jam me mendimin qe fjala dhe veprimi s'duhen te kene ndarje, njera patjetren nuk ben...sepse se s'ben njera do te mugoje dhe do shkosh gjetiu ta kerkosh pastaj.....

I love new york

Primus registratum

gjyshja e nje te dashuri qe kam patur thoshte nje fjale. &quot;Thuaje fjalen se zemren nuk t'a sheh njeri&quot;. Tashi interpretoheni vete &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

blendiys

Primus registratum

Ka shume persona qe nuk dine te veprojne dhe dashurojne!!dhe pse mund te jene te perkryer ne c'do ane!
Te gjithe vleresojme!kush fjalen,e tjeter veprimin,bukurine,fisnikerine,pastertine etc!
Nuk dashurojme se ndikon fjala,as veprimi,eshte dicka e pashpjegueshme!!

Ema

Goddes

Pershendetje Jim &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; !
Me c'mora vesh une ti ke dashur te thuash nese ne nje raport eshte me e rendesishme te flasesh apo te veprosh.
Une jam terhequr historikisht nga njerez qe dine te flasin bukur,me pak fjale te te prishin mendjen,njerez qe kur i degjon se si tregojne edhe gjerat me banale,jeten e perditshme mbetesh me goje-hapur.Kjo mbase se njeriut i pelqen te genjehet,te besoje se gjithcka eshte ashtu si tregohet,edhe pse kjo eshte rralle e vertet.
Nga ana tjeter do thoja se te veprosh eshte shume e rendesishme,te cosh nje lule,te ftosh dike per darke,ti shprehesh me gjeste te vogla perkrahjen tende.Ti tregosh atij qe do se ti je aty.Jam mese e bindur se s'ka pike kuptimi nje raport ku flitet shume per dashurine por jepet pak.Nuk po te them te duash nje memece,dike qe nuk te ben te ndjehesh mire,dike qe ste perkedhel,se fjala eshte shume e rendesishme po si thote edhe populli &quot;Shikoji punen,jo gunen&quot;!!!

Shao
wave.gif

Danae

Primus registratum

xheste te vogla???
me mire te medhaja fort,psh surprizat.
mgjth jam me teorine e ekuilibrit te dyja.here me shume e here me pak ne varesi te rastit.

Kollarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] gjyshja e nje te dashuri qe kam patur thoshte nje fjale. &quot;Thuaje fjalen se zemren nuk t'a sheh njeri&quot;. Tashi interpretoheni vete &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/qb]
Dikush bene nje bamirsi per ty, te perkrah diku ku ti nuk je prezen etj. ti tani nuk i degjove nje fjale te vetme, por thu sa zemer-mire, ku ja pe?
Njeriu kujton me pak sforca ç'do veprim te mire apo negativ karshi tije, qysh nga femijeria, por 90% te fjalve qe degjon, i harrone, dhe s'ka sforco qe t'a beje t'i rikujtoje.
Puthja nuk eshte fjale, por eshte shprehja me perfekte dhe me e besushme se fjala, duke gjykuar se si ta japin ate puthje.

Helene harroje gjyshen, thirri menjes tate me mire!
wave.gif

eM

Paper Moon

nje fjale e embel e ndiekur nga nje veper e madhe... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
wub.gif

Petroninsja

Primus registratum

Te dyja...
Nje fjale e vetme mund te kthehet ne ere
nje veprim i vogel mund te harrohet
por te nderthurrura bashke
percojne nje ndjenje dashurije te paharrueshme....

romeo

Forumium maestatis

duht te gjendet nje ekuiliber mes dy gjerave. Asnjehere nuk me pelqejne ekstremet ose zgjedhjet qe parashikojne vetem nje rrugedalje &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Florus

Forumium maestatis

Fjalet te shoqeruara me veprat por qe te mbizoterojne keto te dytat...
eusa_angel.gif

emy prela

Primus registratum

Pershendetje te gjithe te dashuruarve. Shume thone qe duhen te dyja, e une jam plotesisht dakort. Po te zgjidhja nuk do isha me njeri qe dashuroj. eshte si ne shkence qe teoria e praktika nuk mund te ndahen e per aq kohe sa jane te ndara, ajo çka po studjohet nuk eshte akoma shkencerisht e aprovuar.

jim_albanian_morrison

Primus registratum

ju faleminderit per mendimet dhe te gjithe ju i jepni rendesi veprave por une kam vene re se shume njerez zakonisht vajzat bien viktim e djemve orator(nese mund ti quaj)duke i degjuar atyre vetem fjalet dhe ka me verte shume vajza qe i japin rendesi te madhe fjales,une nuk them mos ti japin rendesi fjales por edhe me shume sa cduhet nuk i duhet dhene pse ndoth kjo pse ju vajza bini kaq shpejt viktim nga fjalet e bukura?

julmi

Primus registratum

Jam dakord me ty Jim ,por jo gjithmone ndodh keshtu.Ne shumicen e rasteve vajzat te cilat mund te genjehen me fjale te bukura jane adoleshentet.Per mendimin tim ne dashuri do te ishte me mire te beje nje veper(te bukur) sesa te flisje 100 fjale te bukura pa asnje veprim.

bellissima

Primus registratum

Un mendoj se gjithmon te dashuruarit kapen pas fjaleve si nje femije pas fustanit te nenes, madje shpesh here i besojne fjales se thene pa patur kohe te shohin veprimet, dhe pikerisht ketu qendron dhe bukuria + defekti i dashurise: ajo ti ze syte dhe te liron gojen, po ne fund dikush fiton e dikush humb...

sweet eda

Primus registratum

Vallai zemren s'ta shef kush....ca nxjerr goja e do zemra!!!

p.s. mos u kapni pas kesaj te fundit dhe te filloni te beni komente jo kshu, jo ashtu...ne kete rast po flasim per dashurine, jo per gje tjeter.

jim_albanian_morrison

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] Vallai zemren s'ta shef kush....ca nxjerr goja e do zemra!!!

p.s. mos u kapni pas kesaj te fundit dhe te filloni te beni komente jo kshu, jo ashtu...ne kete rast po flasim per dashurine, jo per gje tjeter. [/qb]
ke te drejte qe zemren sta kush por kjo nuk ndoth ne dashuri se pikerisht ne dashuri zemra shihet po nuk arrite ti shohesh zemren te dashures ajo nuk eshte me e tille e dashur pra eshte thjesh nje njeri qe ti kalon kohen.

Aleus

Primus registratum

Nuk ekziston ndonji kufi konkret qe te thona se ndikon ma sh kjo apo ajo. Te dyja jane &quot;mjete&quot; ku mund te shprehesh ato qe ndjen. Mu' si person ne vecanti me bie sh ma teper ne sy nji veprim sesa nji fjale. Najhere edhe ajo heshtja don me than njaq e sh, shume ma teper sesa me fol. Ndodh qí fjalet jane te pafuqishme e vetem nji xhest mund te arrije te thote gjithca. Mjafton nji shikim ma teper sesa nji fjale. Mjafton nji perkedhelje ma teper sesa nji kompliment. Mjafton nji e buzeqeshun ma teper sesa nji fjale e mire. Po ju a jeni dakord me mendimin tem, apo ja???