Cila eshte menyra me e mire??

SweetAngel

Primus registratum
Cila eshte menyra me e mire??

Shpresoj mos te jete hapur teme si kjo.

Cila eshte menyra me e mire (qe jep rezultat) per te afruar me person qe ju terheq?
Flisni per pervojat tuaja, ne kete "fushe".

picasso

Forumium maestatis
Re: Cila eshte menyra me e mire??

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Shpresoj mos te jete hapur teme si kjo.

Cila eshte menyra me e mire (qe jep rezultat) per te afruar me person qe ju terheq?
Flisni per pervojat tuaja, ne kete "fushe". [/qb]
lol me fal por une po flas shkurt.per te afruar nje njeri.mund te shpikesh nje "vete" fallso ashtu sic i pelqen atij personi...
por per vte fituar nje njeri...pa patur frike se me pas do e humbsesh ate dhe veten...bej ca te duash...vetem ji vetvetja!

ilirjan

Primus registratum

Sweet, lexo ketu me kujdes.

E para dhe kryesorja BESIM APSOLUT NE VETVETE, pra te besosh "konkretisht" (dhe jo te enderrosh), qe personi i interesuar do te behet i juaji.

Fillimisht i terhiqet vemendja (duke bere shenje), si psh; fishkellime, etj.
Shenja e pare (qe terheq vemendjen) duhet te jete TINGELLUESE,, si; fishkellime,kollitje, thyerja e nje pjate, d.m.th; dicka qe te tingelloje fort, (shikimi nuk jep rezultat)

Kjo menyre (terheqje vemendje) perseritet derisa personi per te cilin interesoheni te KTHEJE KOKEN (vemendjen) nga ju.

Kur personi i interesuar FILLON TE SHIKOJE NGA JU, flit me GJUHEN E TRUPIT, turpi ketu eshte armiku juaj.

Veshjet e bukura, sjellja juaj, etj, nuk ka rendesi fare, njeriu eshte i prire nga INSTIKTI.

Kurre nuk duhet ti shkosh nga mbrapa,(ose te frekuentosh vende ne te cilat shkon ai,ajo)

Te jesh INDIFERENTE karshi tij, OPTIMISTE (e qeshur).

Vetem kur te shofesh qe personi i interesuar nuk rrin dot pa ju pare atehere i thua pa problem;

Hajde RRUSHO, dalim ose pime dicka bashke.

fiat COUPE

Primus registratum

DEGJO KETU SE JOM ME I VOGLI KETU PO KOM MA SHUM MEN SE KETO KETU.
QE TA TERHEQESH NJE NJERI QE TE PELQEN GJEJA E PARE QE DUHET TE BESH ESHTE TE "PRESESH" PER ARSYE SE AI /AJO MUND TA KETE ME NDONJE TJETER ENE PASTAJ E KUPTON VET TI.................

eldainlove

Primus registratum

E para dhe kryesorja:TE KESH BESIM TEK AI,pra konkretisht te besosh se ai eshte aq i dobet sa te mos i rrezistoje as perizomes se gjyshes tende.

Fillimisht i terhiqet vemendja (duke bere shenje),si psh duke i nxjerre gishtin nje mikut tuaj ne prezence te tij...kjo tregon njohuri ne ate fushe.

Shenja e pare ( qe terheq vemendjen) duhet te jete PROVOKUESE ,si :rregullimi i sytjenave,lidhja e kepuceve,ngrenja e lepirses.

Kjo menyre (terheqje vemendje ) perseritet derisa te mos keni arritur as te "lidhja e kepuceve "...

Kur personi i interesuar fillon te flase me gjuhen e trupit, ju filloni te shikoni nga ai dhe ... turpi ketu s'hyn fare.
Veshjet e bukura, sjellja juaj, etj, nuk kane rendesi fare, njeriu eshte i prire nga nje gje qe ka dhe forme dhe permasa, dhe qe s'mund te jete kursesi INSTIKTI.

Kurre nuk duhet ti shkosh nga mbrapa, duhet ti rrish gjithmone perpara, dhe duhet te te shikoje AI nga mbrapa. (dhe do te vesh re qe ai do filloje te frekuentoje vendet ne te cilat shkon ti)

Ai do te hiqet INDIFERENT karshi teje, sepse i mungon OPTIMIZMI. NO PROBLEM: mjafton te fillosh te lidhesh perseri kepucet...

Vetem kur ta shohesh duke u jargavitur, atehere i thua pa problem:
- Hajde RRUSHO, dalim pime nje "kafe"!
Ai perseri do hiqet indiferent karshi teje dhe do te thote: - Me vjen keq zemra, por nuk e pi kafen!
Dhe ti do ti thuash: - Po dalim njehere, pa ti merr edhe pace po deshe!!!!

E fundit dhe kryesorja:nUK KA ASNJE MENYRE PER TE AFRUAR PERSONIN QE JU TERHEQ...AI JU AFROHET VETE!!!!

fiat COUPE

Primus registratum

O BOOOOOOOOOOOOOBOBOBOBO
EC ATY , FEMRAT KON MORR TIMONIN N'DOR
EC ATY

personazh

Valoris scriptorum

eshte nji shprehje ne italisht: <span style="font-style: italic">nella vita non bisogna prendersela, ma farsela dare.</span>
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/cool.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

picasso

Forumium maestatis

cupa pej korce!je komplet tipi im &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
(pse djallin je pej korce e nuk je me afer &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

picasso

Forumium maestatis

hej Sweety!kuj do ja fusesh ti moj qe ta marrim vesh... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
kiss.gif

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] hej Sweety!kuj do ja fusesh ti moj qe ta marrim vesh... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
kiss.gif
[/qb]
e bela, po une thjesh hapa nje teme, dhe kjo nuk do te thote se dua te bej pervete ndonje.

Se qe thua ti, une bej pervete edhe kur nuk dua ti bej, e jo me kur dua qe......... s'diskutohet fare.

nuk ka rregulla per te bere per vete dike, si eshte nje person nuk eshte nje tjeter, sepse, gjerat nuk funksionojne ne te njenjten menyre per 2 persona te ndryshem.

Pastaj, mendoj se gjerat vijne spontane dhe dalin me bukur sesa ato te mesuarat permendesh ( se edhe mesimet kur mesoheshin permendesh, harroheshin kur dilje ne derrase &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; ).

Joy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]

por per vte fituar nje njeri...pa patur frike se me pas do e humbsesh ate dhe veten...bej ca te duash...vetem ji vetvetja! [/qb]
e sheh qe dole aty ku thashe une....vetvetja....
goofy.gif
lol.gif
lol.gif
lol.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Flisni per pervojat tuaja, ne kete &quot;fushe&quot;. [/qb]
Nje dopjo (ose me shume) konjak
goofy.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Po ca teme mi yllo!!!

Cycja une, vec me te lexume temen thashe mos pergjigjem, se nga te afruarat lol jam merzit mo!!!!S'di si ti largoj!!!! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Eh, ca &quot;marifeti&quot; une kom per kete, nuk e tregoj!!!! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Kenti

Primus registratum

Flisni per pervojat tuaja, ne kete &quot;fushe&quot;. [/qb]
-------------------------------------------------
Me thene te drejten ka ik koha me e vra shume mendjen si me afru nje person qe te intereson.Gjithsesi
Une personalisht sapo fillon muhabeti filloj te mendoj cfare arsye ti them per ti kerkuar nr e cel.Nqs shkon gjithcka mire,me vone i dergoj nje sms te thjeshte duke i thene qe mu be qejfi qe u njohem.me vone nje ftese x te dale.Aty varet shuma nga goca pastaj.sepse une e ka mor vesh dhe bufi qe me intereson ai person,nqs eshte e njejta gje dhe per gocen loja fillon &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;por nqs nuk arrin te besh gje aty.Hiqe nga truri sepse nuk ka me nje rast te 2 &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
Une te pakten jam keshtu.Nuk kam shume durim ti vij femres nga mbrapa

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Po ca teme mi yllo!!!

Cycja une, vec me te lexume temen thashe mos pergjigjem, se nga te afruarat lol jam merzit mo!!!!S'di si ti largoj!!!! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Eh, ca &quot;marifeti&quot; une kom per kete, nuk e tregoj!!!! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/qb]
Shqiptare, hajde tani, s'ka sekrete me shoqerine &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
goofy.gif

asdfghjkl

Primus registratum

cupka pe korce ja terhoqi vemendjen te gjith qunave ne forum.
thumbsup.gif
pa i lidh patikat

Shqiptarja

Primus registratum

[qb]
Shqiptare, hajde tani, s'ka sekrete me shoqerine &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
goofy.gif
[/qb]
Sweety, e prpozoj vet, s'pres ai ta boj hapin e pare!!! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

eldainlove

Primus registratum

Une prisja qe mendimi im,pak talles,per ata qe pretendonin te zinin te dashur sepse do ishte e thjeshte dhe jo &quot;facile&quot; e ndoshta do ti thoshte jo per nje kohe te gjate derisa ai ti pergjerohej mund te kete qene dhe pak kercenus...kjo cuna do te thote se nuk ka vajza te mira,madje ato jane me keq se ju,i vetmi problem eshte :qe nuk ka asnje problem qe ti fitosh zemren dikujt sepse njeriu eshte bere nga mish gjak dhe teper,teper adrenaline kur behet fjale per pasjone te medha apo te vogla...(si puna e perizomes se gjyshes sime,apo asaj gjese me forme e permasa qe kam folur me pare);
Per mendimin tim nuk kam mundur kurre te ndaj ate qe eshte arsyeja e vertete qe kam bere dike per vete,por di se kur provon ca te dridhura e nje si tip dhimbje stomaku atehere ruaju sepse ndoshta ke terhequr dike pas vetes pert tere jeten!!!!

Nese...e zgjata ca...pervoja eshte pervoje;kam 3 vjet qe terheq dike pas vetes dhe sme kishte shkuar ndermend se cfare mund ta kete shtyre....Ajo puna e perizomes eshte teper bindese,jo?!

Stellamarina

Primus registratum

une gjithnje kam qene vetvetja
goofy.gif
vetm pak kam genjyer
goofy.gif
goofy.gif
e pastaj te gjithe genjejme. nejse une kam bo gjithmone sikur skam kuptuar gje per interesin e tyre( sa bukur eshte kur ben sikur skupton se e ben te luajne mendsh)
devil.gif
por terrenin vete e kam
goofy.gif
pergatit