Cila eshte arsya qe ju beri te tifoni per skuadren e zemre??

leonora

Primus registratum
Cila eshte arsya qe ju beri te tifoni per skuadren e zemre??

Ue jam Juventine(dhe kjo eshte kuptuar me kohe)arsyet qe une vendosa te tifoj per kte skuader jane:
1) Lere qe ka shum kundershtare, por gjith njerzit qe dua me shum e urrejn dhe kjo ishte arsye e pare.
2) Se me pelqen shum ngjyra e bardh dhe e zeze.
3) Se kisha simpati per antaret e kesaj skuadre.

xhoni

Primus registratum
Re: Cila eshte arsya qe ju beri te tifoni per skuadren e zemre??

Na thuaj tani pse po kthehesh Interiste.

arbi

Primus registratum

juventus 94
peruzzi
torricelli,porrini,kohler,pessotto(carrera,ferrara)
di livio, paulo sosa, marocchi(deschamps,tacchinardi)
ravanelli, baggio, vialli(del piero)
96 gola fiton kampionat e kupe italia humb ne finale kupen uefa vitin tjeter pak a shume e njejta skuader fiton champions league

ora e sempre forza juve

Boby

Primus registratum

Jam Milanist dhe tifoz i Hollandes.Arsyeaja shume e thjeshte......
Tre Tulipanet e Milanit......Qe prej asaj kohe Milanist ne dite te mira e te veshtira.Pastaj ne shqiperi ne ate kohe vetem kampionati Italian mund te shihej

albavina

Primus registratum

ndeshjen e pare qe kam pare per 90min
ka qene juve-inter dhe juventus fitoj
qe atehere me hyri ne zemer
pastaj eshte e thjeshte...
la juve è unica, mitica, stupenda
è la vecchia signora che non molla mai anche quando si trova in difficoltà!

Une jam bere tifoz i Interit nga 97(me nje fjale kur fillova te ndiqja kampionatin italian),ndeshja e pare qe pata rastin ta shihja ka qene roma-inter qe ka mbaruar 4-5,dhe qe aty ka filluar ta diek dhe te interesohem per skuadren e interit!
Me kujtohet qe ne vite 3 dhe te 4 gjimnaze nuk lija asnjehre te me ikte gazeta sporti expres pa e blere,ndiqja cdo ndeshje te interit,dhe cdo bisede qe zhvillonim midis shokesh ne qender ka qene futbolli(interi)!
Mu be si obsesion!
Ndersa tani mah nuk eshte se ndiek shume,me ka ikur ai vrulli dhe dashuria e madhe qe kisha,thjesht kam simpati!

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga 82-shko:
[qb] Ue jam Juventine(dhe kjo eshte kuptuar me kohe)arsyet qe une vendosa te tifoj per kte skuader jane:
[/qb]
Besoj se vetem kjo eshte arsyeja e vertete /pf/images/graemlins/laugh.gif

x-ray, qekam tifoz me i vjeter se ty un lal :rockband: ne fakt u bera tifoz me Interin qe ne 95 kur ishin akoma ganz, zamorano, ze elias, bergomi etj... vitin e pare si tifoz pashe nje finale uefa te humbur me shalke 04 por nje vit me vone e fituam me lazion (3-0) :rockband:

mostro

Putraku

Une bej tifo per romen.Heren e pare qe vajta ne rome 2000,mora vesh se nqs jeton ne kete toke dhe nuk ke pare akoma ROMEN do te thote qe nuk do te thote gje,jepini kuptim jetes,shkoni ne rome.
Ndodhi po ate vit qe ROMA fitoi kampionatin dhe SIgnor Totti ishte ne kulmin e karrieres se tij sic eshte edhe sot e kesaj dite....me jepni nji arsye perse te mos jem me romen......
Pra arsye nuk paskeni... :wave:
FORZA ROMA

roberto

Primus registratum

ja te jap une nje arsye qe te mos jesh me romen

jeni te gjithe caffoni me ne krye tott-trapin

ja historia ime

5-6 vjec tifoz i madh i milanit..fjala e pare qe perserisja ishte kosta-kurta, kusto-kurta
Tifoz i milanit te hollandezve,Barezit,Maldinit,Donadonit,Savicevicit,Baggio,Weah

pastaj erdhi nji fare birhof...ky ekip mu shpif..lunte shume shemtut...i vodhen nje kampionat lacios me hile..u merzita shume....tani i urrej
dhe jam tifoz i **Juventus se jam i bindur qe cdo gje e mire ne kombtaren italiane vjen nga Juve.
Para bardhezi

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
Fillimisht postuar nga 82-shko:
[qb] Ue jam Juventine(dhe kjo eshte kuptuar me kohe)arsyet qe une vendosa te tifoj per kte skuader jane:
[/qb]
Besoj se vetem kjo eshte arsyeja e vertete /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ajo eshte njera ndrarsyet :mad: :smash: :rockband: [/qb]

xhoni

Primus registratum

Ngjoni ktu tashi:
-Diten qe linda ne shpin time erdhi Helenio Herrera bashke me Angelo Moratin.Sa me pane ne surrat i thane plakes:
Ky lloj ketu do dali Interist.Me njofen ata kopilat.E kuptun direkt se une edhe pse i vogel fare doja me shurru me i mulese te bardhe me via te zeza qe ishte ciper tavolines.
Vellait i peshtyva sepse e dija qysh pa lind qe ishte me milanin.
E keshtu vitet iknin dhe une interizohesha cdo dite e me shume.Portierin Zenga e kam kushuri .Spilo Altobeli me ka pagezu kur isha 8 vjec.
Keshtu qe jam si me thene,Interist i lind.

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Ngjoni ktu tashi:
-Diten qe linda ne shpin time erdhi Helenio Herrera bashke me Angelo Moratin.Sa me pane ne surrat i thane plakes:
Ky lloj ketu do dali Interist.Me njofen ata kopilat.E kuptun direkt se une edhe pse i vogel fare doja me shurru me i mulese te bardhe me via te zeza qe ishte ciper tavolines.
Vellait i peshtyva sepse e dija qysh pa lind qe ishte me milanin.
E keshtu vitet iknin dhe une interizohesha cdo dite e me shume.Portierin Zenga e kam kushuri .Spilo Altobeli me ka pagezu kur isha 8 vjec.
Keshtu qe jam si me thene,Interist i lind. [/qb]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: me shkrive fare :lol:

helibak mucogllava

Primus registratum

une jam ber me milanin qe kur vajti birhof atije
ngaq ejam gjerman
nejse pastaj tnai ja vlen te jehs me milanin
se eshte me e fortaaaaaa :wave:

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] ...me jepni nji arsye perse te mos jem me romen......
[/qb]
do falimentoje kte vit ose po nuk falimentoi do shesi lojtaret me te mire :shrug: