CIFTI ME I BUKUR???

H

harap

Guest
Re: CIFTI ME I BUKUR???

cifti me i bukur eshte harap - kuqalashja as qe mos e diskutoni
njeri zezak tjetra e kuqe femija ca del ??
ufo them une /pf/images/graemlins/smile.gif

LEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] gati per sherr. sjam zene ndonje here per ndonje mashkull. do jete premiere per mua.

:smash: :smash: :smash: :smash: [/qb]
auuuutsch

LEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kuqalashja:
[qb] une gjithmone kam shpresuar se lea do perfundonte me endrren e njomet /pf/images/graemlins/smile.gif Vazhdoj te shpresoj.... [/qb]
kurse une kam shpresuar gjithmone te perfundoj me ty dhe vazhdoj te shpresoj. /pf/images/graemlins/smile.gif

ps. kuqe, lea miss you sooo:(

LEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]
Fillimisht postuar nga LEA:
[qb] sheeeee, sailor, ty kom me theq nga lista ime. mos e pyt veten pse. /pf/images/graemlins/tongue.gif

oben ohne????? shif me sy e plas me zemer, do thosha tani por as me sy ske per tpa gjo. /pf/images/graemlins/laugh.gif

He mi ti si bohesh. Me lej mi t´shof se nuk t´i ha.

ca mjep? /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]
Fillimisht postuar nga Kuqalashja:
[qb] une gjithmone kam shpresuar se lea do perfundonte me endrren e njomet /pf/images/graemlins/smile.gif Vazhdoj te shpresoj.... [/qb]
Ondrres ia zuni deren Linosi...

:eek: [/qb]
Linosi i llaf i hudhi ne ai u mcef!
S'ishte msu me indecent proposals, i shkreti, ene pse une decent ja bana :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

Paper Moon

TEO TEA jo per gje u shkon emri!

tjeter sdi! /pf/images/graemlins/smile.gif

Kuqalashja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LEA:
[qb]
ps. kuqe, lea miss you sooo:( [/qb]
kuqja eshte zemergjere e fal shpejt but you reeeaaaallly got some apologizing to do. Gjithashtu dua dhe all the hot steamy details te diteve te fundit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kuqalashja

Primus registratum

nje pershendetje e fuqishme per gjithe dashnoret (f) kolektive anembane forumit /pf/images/graemlins/laugh.gif

linos, hudh email ne pm ti se ka e hena vijne ato fotot e bera ne tirane. The distribution is based on a first come - first served basis /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

. The distribution is based on a first come - first served basis

Une vij gjithmon i pari! /pf/images/graemlins/laugh.gif Me i llaf fotot do mi cosh mu n'fillim!

Le_Routard

Forumium maestatis

Erluje po te kisha pas pa kur ke qen e vogel nuk do ma kishte mor menja kurr qe kur t'rriteshe do boeshe kaq e mire. Se jo per tani dukesh si me qen profesoresh ne Fakultetin e Areteve te Bukura te Parisit.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

Paper Moon

Fillimisht postuar nga hanini:
[qb] Du ne una /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
cfa do ti mi?

me u be cift?!?! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Cifti me i bukur eshte lea me majmunin /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Cere jan kto Thashetheme mre . Sa here m keni martu Ktuja muve . Apo skom nai Emer te dale Ketu . Hajt Mirupau iher ene mos u merrni me thashetheme ...

LEA

Primus registratum

proto, e the dhe ti nje llaf me mend, me ne fund. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

LA TE PELQEU EEE DO SHPRESOJA SHUM TE ISHTE I VERTETE /pf/images/graemlins/laugh.gif