Chato Shqip me vajza e djeme nga Shqiperia

miku-yt

www.chatoshqip.com
Përshëndetje të nderuar miq!

Po ndaj këtu me ju projektin e punës time të parë si webmaster amator.

www.chatoshqip.com u ndërtua për arsye të kërkimit të vazhdueshëm të bisedave dhe njohjeve online në një chat Shqiptar.
Me kalimin e kohës fillova të zgjeroj përmbajtjen e kësaj faqe duke realizuar edhe disa shërbime të tjera.
Ju falenderoj që lexuat temën time dhe me kënaqësi pres mendimet tuaja përsa i përket faqes më lart.

Attachments

• slogan.png
    slogan.png
    75.5 KB · Shikime: 4

scadarsko

Locus omnem
Faqe e thjeshte por thème se sikur nuk ke respektu rivalin tend ketu n ket albforum... Edhe ato pak vizitor ketu kerkon ti marresh?réklma kudo ka kushte ,respektoni sejcilin.

miku-yt

www.chatoshqip.com
Me fal scadarsko ? Me vjen keq qe e thua ate por nuk behet fjale per dicka qe kundershton apo nuk respekton kete nenforum ne lidhje me temen time.
Normal qe nuk kam qellim te mar asnje user, pasi e vlersoj punen dhe mundimin e cdo webmaster.
Te flm per pergjigjen gjithsesi :)

scadarsko

Locus omnem
[qla:) te="miku-yt, postp993486, member: 13727"]Me fal scadarsko ? Me vjen keq qe e thua ate por nuk behet fjale per dicka qe kundershton apo nuk respekton kete nenforum ne lidhje me temen time.
Normal qe nuk kam qellim te mar asnje user, pasi e vlersoj punen dhe mundimin e cdo webmaster.
Te flm per pergjigjen gjithsesi :)[/quote]
A ka ndodhur ndonjeher,ne tv private qe te ket reclame e nje tv tjeter pervec atyre qe ai kanal mbulon, me paketen e saj?ateher pervec idese per hapje- teme ti cfare kerkon ne thelb ne kete teme?