Chati i Forumit në Celular/Smartphone

Dreamer

Under the Dome
Cudi se prog duhet te beje....sonte jam me.cel neser do shikoj te postoj dicka te te funksionoje
 

Dreamer

Under the Dome
Per te gjithe userat qe perdorin chattin e forumit nga cel/smartphone etj, Chatti i Forumit funksionon ne "Landscape mode" nga te gjithe cel/smartphone !!
Landscape mode mund te aktivizohet ne /Settings Request Destop Site..
Ne kete menyre skeni nevoje per Apps si psh CometChatt per te shkruajtur mes jush !
Landscape mode eshte rrotullimi i cel/smartphone nga Vertikalisht ne Horizontalisht.
Per ç'do paqartesi jemi ne dispozicionin tuaj !!

 

Dreamer

Under the Dome
 
Last edited:

Dreamer

Under the Dome
Ndiq guiden qe kam postuar me siper per Cometchatt dhe sdo kesh probleme..
Nqs nuk punon ne fillim shlyeje edhe nje here programin e fike ndeze tel dhe instaloje perseri sipas guides.
 
Top