chat

Balahk

Locus omnem
ardiizazak paske pare ender te keqe lol :p
jo more shoku jo,nuk kam pare enderr.thjesht jam futur njehere,dhe aty kishte vetem activa e pasiva.ndaj dhe dola ne kete konkluzion.
ne jeten e perditshme nuk jane te dukshem gay-t.kurse aty ishin te gjith
fuck gay-ve

Last edited:

Balahk

Locus omnem
Hahahahah.mke shkri me ket. ke pas ndonje eksperience te hidhur??
thjesht i urrej.besoj se kaq eshte e mjaftueshme per tu shprehur ne kete menyre.keshtu qe s'ka lidhje fare me eksperiencat.dhe qofshin sa me larg meje ato lloje perversash

PaEmer

Forumium praecox
thjesht i urrej.besoj se kaq eshte e mjaftueshme per tu shprehur ne kete menyre.keshtu qe s'ka lidhje fare me eksperiencat.dhe qofshin sa me larg meje ato lloje perversash
e kisha fjalen per eksperienca ne chat..nga u nise qe e the ket gje?

Balahk

Locus omnem
eee nga ato qe vdesin per kshu lloj punesh e tkeqen
kam qene ekstremist per gay-t.por pak nga pak kam filluar te ndryshoj mendim.afer vetes nuk i dua,por sme prish hic pune orjentim seksual i dikujt.cdo njeri ka te drejt te beje cte doje me veten,mjaft te jete njeri normal dhe mos cenoj shoqerin.sepse na mbyten pedofilat vrasesit etj etj etj.ndaj them me lehte kuptoj nje vk se sa te laarte permendurit

tropojanja

Çike Malsie
kam qene ekstremist per gay-t.por pak nga pak kam filluar te ndryshoj mendim.afer vetes nuk i dua,por sme prish hic pune orjentim seksual i dikujt.cdo njeri ka te drejt te beje cte doje me veten,mjaft te jete njeri normal dhe mos cenoj shoqerin.sepse na mbyten pedofilat vrasesit etj etj etj.ndaj them me lehte kuptoj nje vk se sa te laarte permendurit
ardi!! ske pse paragjykon askend per asgje!1
jeta eshte e gjate dhe se dime se cfare na rezervuar me pas!!
un respektoj cdo orientim sexual fetr rracor,,,,fundja kush jemi neve te paragjykojm dike!!

Balahk

Locus omnem
un respektoj cdo orientim sexual fetr rracor,,,,fundja kush jemi neve te paragjykojm dike!!
jo pra thash kam nryshuar mendim.sepse zgjedhja nuk eshte e tyrja por kane lindur te tille,por afer vetes nuk i dua

tropojanja

Çike Malsie
jo pra thash kam nryshuar mendim.sepse zgjedhja nuk eshte e tyrja por kane lindur te tille,por afer vetes nuk i dua
ska lidhje!!ata persona jan dhe shume te ngakuar emocionalisht!e sinqerisht nese do me kerkonin ndihme do jua ofroja!
un gay-lezbike i quaj semundje!

Balahk

Locus omnem
ska lidhje!!ata persona jan dhe shume te ngakuar emocionalisht!e sinqerisht nese do me kerkonin ndihme do jua ofroja!
un gay-lezbike i quaj semundje!
semundje!!! ha debat.bota nuk e quan te tille.mgjs te njejten mendim ndaj me ju.perderisa eshte problem psikologjik.mendoj se duhet te kete profil ne mjeksi ti sheroj sepse duke e marre thelle thelle edhe ato duhet te ndjehen keq sepse jane te dyzuar mes gjinis fisike dhe asaj psikologjike.tani vetem keqeardhje ndjej per ate kategori

tropojanja

Çike Malsie
semundje!!! ha debat.bota nuk e quan te tille.mgjs te njejten mendim ndaj me ju.perderisa eshte prroble psikologjik.mendoj se duhet te kete profil ne mjeksi ti sheroj sepse duke e marre thelle thelle edhe ato duhet te ndjehen keq sepse jane te dyzuar mes gjinis fisike dhe asaj psikologjike.tani vetem keqeardhje ndjej per ate kategori
tani gay..ka ekzituar me kohe me vite.....por mendoj qe ashte dicka problem ne gjene te nje personi!

Narkomane

Valoris scriptorum
KE SHUM TE DREJT
mpelqen mendimi yt jam dakord me tyyy