Chardonnay karaoke - atje ku kendojme shqip

Chardonnay karaoke - atje ku kendojme shqip

Thuajse te gjithe ne Af e dine qe une prej gati 3 vitesh jam i "angazhuar" me boten e kenges. Ne fakt, nuk ka mbetur bar/karaoke ne Tirane ku te mos e kem kenduar ndonje kenge dhe me ju thene te drejten jam ndjere goxha mire kur e kam bere kete gje.
Deri para disa kohesh mendoja se deri ketu do te shkonte hobi im per muziken, por jo...paska dhe me shume. Ne fakt nje dite te bukur mora iniciativen per te ngritur nje bar karaoke me qellim primar ta beja ndryshe nga gjithe klubet e te njejtit lloj qe nuk jane te pakta ketu ne Tirane.
Me shume perpjekje dhe shpenzime di t'ju them se sot kam arritur te ngre nje bar/karaoke ku promovoj ne maksimum vlerat e kenges shqiptare. Ne "Chardonnay Club" si ne asnje karaoke tjeter kendohen ne version (baze+titra) pjesa me e madhe e muzikes se lehte shqiptare si dhe nje pjese e muzikes qytetare e popullore. tinguj qe mendonim se i kishim harruar kendohen ne mase nga te gjithe ata qe jane prezent fundjavave ne chardonnay.
Kjo me ben mua te lumtur, madje shume te lumtur dhe jo per faktin qe mund ti nxjerr ndonje fare fitimi klubit tim por per faktin e thjeshte se me duket sikur kam bere te dukshem nje gjigand qe te gjithe e kishin harruar. Nuk ka gje me te bukur se kur kendojne te gjithe se bashku kenget e Vaces se madhe, Avni Mules, Ema Qazimit, Luan Zhegut, Kozma Dushit, Liliana Kondakciut, Irma Libohoves, Parashqevi Simakut, Ardit Gjebrese etj.

Ketu poshte po ju linkoj faqen e Klubit chardonnay, ku ju ftoj te vini dhe te kendoni bashke me mua tingujt e harruar.

http://www.chardonnay.5u.com/

S6T6N6

Forumium maestatis
Re: Chardonnay karaoke - atje ku kendojme shqip

.Per sqarim, aktualisht klubi eshte ne rikonstruksion, por ne fund te shtatorit rifillojme fuqishem /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

tani ne chardonnay kane ardhur dhe 100 kenget e shekullit te edicionit te dyte. cdo te shtune ato kendohen ne tvklan dhe rikendohen nga publiku ne chardonnay (karaoke version). nje argetim qe dyfishohet per vete faktin se shtohet numri i bazave shqip.

vampo

Tom Sojeri
Anëtar i Shtabit

Yeah ja vlen te shkosh ndonje her,thjesht per te par Marselin se si stonon..

S6T6N6

Forumium maestatis

atehere je i ftuar ne sfide une perballe teje ne "sportin" e kenges perballe njerit tjetrit ne chardonnay karaoke. kush stonon me shume quhet evenimenti.
po humbe premto qe do shkosh ke ethet e krastes /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

vampo

Tom Sojeri
Anëtar i Shtabit

Une perball teje!?PO Juria kush do jete?!Une them qe shum shpjet do perfundosh nen duart e "Kollosit" Gjebrea dhe do kendosh tek Kenga Magjike.. se ke Kenget e Shgekullit u bere boz..

vampo

Tom Sojeri
Anëtar i Shtabit

Po aty nodhet Piccolina..Kur te futesh brenda do shohesh nje bukuran me syze qe te tremb diten e jo me naten..Pastaj vjen radha ime.. aty do bish ne dashuri /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

po nuk te doli gje as me te dytin perballe ktij lokalit ke palmen...atje ke nje kamarier sh carino /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif qe kur sjell porosine thote flm /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Piccolina

Primus registratum

Uhhhhhh, apo nuk i kam fiskim meshkujt me uniforme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blush.gif

marina s.

Forumium maestatis

aman vetem policat jo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Piccolina

Primus registratum

Zjarrfikesit Scepto /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif