Cfrare ndryshimi ka midis korca vizion dhe albasoul?

artdashesi

Primus registratum
Cfrare ndryshimi ka midis korca vizion dhe albasoul?

Ti pyet per ndryshimet/ Une po sqaroj te perbashketat /pf/images/graemlins/smile.gif
1)te dyja faqet jane ne shqip(gjuha e nenes)

2)Te dyja faqet sado pak ne cfaredo menyre mundohen te sjellin dicka interesante per ate qe do te hyje ne to.

3)Nuk jan komerciale, nuk i bien njeriu ne qafe LOL

4)Cfare ka korcavizion per korcen?
Nuk ka video kaseta etj. Por ka nje rubrike enciklopedi e kultures korcare, ka nje galeri me foto plus 100 te tjera qe po skanohen,ka 756 anetare qe me deshiren e tyre jane anetaresuar ka 72 persona qe perdorin e-mail@korcavizion.com falas, ka nje staf drejtus te vogel emigrantesh ne usa dhe itali me origjine korcare,etj.

5)Ndersa per te perbashketat e ngjyarve apo programeve te ndertimit, meqe ti nderton nje faqe me X program dhe kompjuter, te tjeret duhet ta ndertojne ate faqet e tyre me saldatrice /pf/images/graemlins/smile.gif qe ta kene ndryshe ??

5)Dhe e perbashketa eshte qe nuk bredhin lart e poshte te bejne krahasime te ketij lloji sic ben ti.

5) Dhe e fundit pse duhet te kete vetem per korcen????? Kjo faqe eshte per te gjithe e te gjitheve,lushnjareve,dibraneve,kosovareve etj etj.Me vjen keq qe nje person(qe mendoj se eshte korcar) te beje keto krahasime adoleshente

PS Me fal se gabimisht kam d=edituar postimin tend

artdashesi

Primus registratum
Re: Cfrare ndryshimi ka midis korca vizion dhe albasoul?

humbje kohe te merresh me ty .....megjithate
e niset me buje si e "para faqe korcare" por kjo ju lejohet se aq e njihnit internetin ne ate kohe por jo me shume dhe ne kete kohe.
korca ka tradita dhe zakone qe jane specifike dhe nuk futen pas prapanices te permetit apo te tjereve dhe mbeshtesin njeri tjetrin prandaj na quanin lokaliste, korcaret i kane dhene frymemarjen perparimtare dhe origjinale shqiperise dhe nuk kopjonin nga tu vinte permbare, origjinaliteti ne mendim e kulture duhet te shoqeroje gjithmone mendimin korcar. nuk eshte veshtire per copy dhe paste veshtire eshte per ide dhe taban. Nuk me vjen gjynah qe "padashka" e ke fshire ate cka hapa une kete teme por me vjen keq qe kaq te vegjel dhe pa edukaten e sinqeritetit qe ju dallon do turperoni korcen tone te dashur nqse akoma te tjere korcare nga brezi i juaj nuk do dalin fuqishem ne internet dhe te tregojne Korcen e vertet.
qofsh i gezuar vogelush

enton

Primus registratum
Re: Cfrare ndryshimi ka midis korca vizion dhe albasoul?

Keni te drejte *zoti* Anesti Adhami nqs nuk gaboj.
Ky eshte replikimi i fundit qe ju bej. Suksese ne pune tuaj.

PS Mbase mund te jeni me i madh ne moshe, por edhe une e kam djalin 3 vejc tani.Nejse ishalla na e sjell fati te takohemi ndonjehere ne Korce ose Albany dhe mbase nderoni opinion, pasi ne fund te fundit demokraci eshte pranohet cdo mendim.

Ndersa per editimin e mesazhit tuaj te jeni i sigurt se ishte gabimisht, perndryshe pse te lija temen e hapur por mos e mbyllja?