cfare te me sjellin nga tirana?

bona

Primus registratum
cfare te me sjellin nga tirana?

cfare ka atje special?

cfare te porosis?

harrova tu them qe babi kthehet me 13 dhjetor. shpejt mos humbni kohe.

woooooow

Primus registratum
Re: cfare te me sjellin nga tirana?

Thuj babit po gjeti noicik balt tirone..se si balta tirones ska, dreqin na ka mar malli /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Seriozi

Primus registratum

Une per veten time kur me vine qe andej kerkoj gjera qe s'mund ti gjej ketu,ose qe me pelqejne me shume te jene produkte shqiptare.P.sh. raki,grosh, hudhra te njoma(kur eshte sezoni kuptohet)hurma farezeza(mmmmmm),ndonji cope bakllava sdo ishte keq,turshi,djath kaçkavall nga ai qe kam qejf une(me shume kripe dhe i forte),kaq me kujtohen tani per tani me vone do shkruaj serine e dyte.

Ps.po qe e mundur te me dergojne dhe ndonji femer shqiperie se u vela me te jashtmet :smash: ,jo per gjo po jane pa shije kto ketej,ndersa ato te vendit jane produkt "Bio". /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Mistreci ke harru Trahanane /pf/images/graemlins/laugh.gif

AskushiuS

Primus registratum

Raki te mire dhe caj mali qe nuk njihet fare kendej.
p.s Ca flamuj shqiptare nga ata te vegjlit se duhen per ndonje feste apo ditelindje.

Belinea

Primus registratum

Nje cope mish qingji te pjekur ne hell /pf/images/graemlins/laugh.gif
Rrofsh moj bij /pf/images/graemlins/tongue.gif

adea

Primus registratum

Aman lutju dhe babit nga ana ime te me sjelle japrak me gjethe rrushi se po me shkon goja leng se une jam dhe nepsqare e madhe me keq se grate shtatzane :lol:
Faleminderit shume per kujdesin

bona

Primus registratum

babi nuk pres te me sjelle ushqime, pastaj mamin ketu e kam dhe mi ben ajo.
une po flas me jepni naj adresse dyqani qe ka gjera puro shqiptare qe si gjej dot ketu.naj liber, naj punim etj, etj se ai esthe mashkull dhe me tha s'do rri une neper dyqane moj vajze.

po pres nga ato qe jetojne ne tirane, naj addrese te sakte pak a shume.

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Mistreci ke harru Trahanane /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Eh lere mos na e kujto ate te "shkrete" trahana(+ qe nuk di ta gatuaj)se me kujton ditet e djela, dita qe hanim "mire".Ne mengjez trahana ne dreke na priste byreku dhe pula e pjekur darka dihej mo çaj e djath se ndryshe rendoheshim shume dhe s'na zinte gjumi naten.E hena si gjithmone fillonte fuqishem me nji tenxhere me grosh(qe t'na mbante per gjithe javen) dhe keshtu me radhe.

Per temen.Bona thuaj atij babit tend te bej nji xhiro andej nga çamet pastaj tek rruga trenit dhe se fundi aty rrotull nentekatsheve se patjeter qe do gjej gjera t'bukra ,ka sa t'dush(varet dhe nga shija),p.sh. gjerat artistike qe varen ne mur jane fantastike ,le te bleje dhe nji qeleshe se karakteristike e jona eshte(kjo me shume per t'ja dhuruar dikujt).

Ps.mu kujtua çaji dhe byreku me gjize(ne vijim te postimit te mesiperm),se petllat di ti bej vete ja kam marre doren.

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga bona:
[qb] cfare ka atje special?

cfare te porosis?

harrova tu them qe babi kthehet me 13 dhjetor. shpejt mos humbni kohe. [/qb]
Ahere HUrma Farzeza ene ca Geshtenja t Pjekme ...

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga bona:
[qb] cfare ka atje special?

cfare te porosis?

harrova tu them qe babi kthehet me 13 dhjetor. shpejt mos humbni kohe. [/qb]
kaseta/Cd me muzike shqiptare, munsisht dasmash ose qytetare...jan kulmi i gzimit ne vend te huaj:

3-4 (ose me shume, varet nga munsia) qeleshe me bo qeleshe-party:

dhe me e rendesishmja: mos harroje me te ble gazeten INTERVISTA!!!

ps: çaj mali se mund t'ja shesesh te huajve per "bar" /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Ne cdo cep rruge ne Tirane ke nga nje librari qe ka patjeter dhe libra puro shqiptar /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ik se sdum libra ne /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. une do ta porosis nje moderatore te albforumit :lol:

mostro

Putraku

pse re caj ishte ai mari mer?pthuuu firraun /pf/images/graemlins/laugh.gif
une per vete du i cik tav dheu,rakine ma ka sjelle babi i nazhit,hudhrat babi i tranofiles,gjize ene djath do me sjelli babi i noi tjetri....
une i shkreti jame jetim /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dullaloqka

Primus registratum

Po të ngeli nai çik nga ato qe tkon sjell
baballaret aatyne qe thu
mos perto mdergo ne muve içik.

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]...rakine ma ka sjelle babi i nazhit,hudhrat babi i tranofiles,gjize ene djath do me sjelli babi i noi tjetri....
une i shkreti jame jetim /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
bohu babe PUTRAKO e e zgjidh çeshtjen /pf/images/graemlins/laugh.gif ....po masi t'marosh "cigaren", pa merak /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

libra ne shqip, ah po edhe gjize me vaj ulliri, te tjerat gjehen

bebivogel

Forumium maestatis

Mistrec kur te ta sjellin ty djathin kackavall me bej nje ze .. /pf/images/graemlins/laugh.gif lol ... vdes per ate djathin ... :wave: