ehmmmm me cin e ke ti mi? /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] o shpirt e dijsha qe kishim nji gje te perbashket,por jo kete!!e ndjeja qe dicka na lidhte bashke edhe pse jemi kaq larg /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me kondrapedalin /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga SyZeza:
[qb]ehmmmm me cin e ke ti mi? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] o shpirt e dijsha qe kishim nji gje te perbashket,por jo kete!!e ndjeja qe dicka na lidhte bashke edhe pse jemi kaq larg /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Qyqa çuno boj kujdes me kto që thu se po na njit noi morr. Qic he dreq, qit ene llapën përjashta :tipsy:Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Me kondrapedalin /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]Fillimisht postuar nga SyZeza:
[qb]ehmmmm me cin e ke ti mi? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
Pse do te peshohesh?!! :lol: :lol: :lol: :wave:Fillimisht postuar nga anny:
[qb] une jam peshorja
ka ndonje peshore ketu mo??
[/qb]
:lol: :lol:Fillimisht postuar nga Juir:
[qb]Pse do te peshohesh?!! :lol: :lol: :lol: :wave: [/qb]Fillimisht postuar nga anny:
[qb] une jam peshorja
ka ndonje peshore ketu mo??
[/qb]
ROZ------>Une jam "gjahtari"Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] demi, e ka marr kend malli me u ngaterru brinash? [/qb]