Cfare shenje jeni???

tushi

Valoris scriptorum
Re: Cfare shenje jeni???

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Tushi, /pf/images/graemlins/laugh.gif pret pergjigje nja nje jave... [/qb]
shum ma ke zgjat itash sa s'asht kondra a bahet gja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga tushi:
[qb]
[qb] Tushi, /pf/images/graemlins/laugh.gif pret pergjigje nja nje jave... [/qb]
shum ma ke zgjat itash sa s'asht kondra a bahet gja /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Tush, ti e din që Shigjetari asht edhe shum posesiv pranej mo e grric shum /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Yllo, edhe 1 javë kohë m'ke dhon e /pf/images/graemlins/frown.gif ? Un thash se do e digjshim i herë të paktën :shrug: .
Hajt mo u boft si t'jet e shkrujtme n'AF /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga T-ToNic:
[qb]
Fillimisht postuar nga EnIoN:
[qb] Sipas oroskopit i bie te jem Akrepi. Megjithate nuk i besoj fare oroskopit.
scorpion.jpg
[/qb]
Nji keshtu jam edhe unaaa.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Qenke me fat atehere /pf/images/graemlins/laugh.gif pasi keshtu jam dhe unna :lol:

Guest

Dhe pse si besoj shume Oroskopit, kam shenjen me te bukur.. /pf/images/graemlins/wink.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] Dhe pse si besoj shume Oroskopit, kam shenjen me te bukur.. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Kjo është mëse e natyrshme :kiss: :wub:

S6T6N6

Forumium maestatis

Kondra ka ra mrenaaaaaaaaa Kondra ka ra mrenaaaaaaa :lol: sngeli cun i lagjes teme pa ra mrena :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: :wave:

Guest

S6T6N6....nje kritike..ke harru ca mimika..
/pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif :goofy: :kiss: :lol:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

EB

Primus registratum

Ku ka me mire se Capricorns baby!!! Fisnike po, per te na e hedh njeri s'na e hedh dot, ambicioze dhe te sukseshem, ca te tjeter ju duhet?

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Kondra ka ra mrenaaaaaaaaa Kondra ka ra mrenaaaaaaa :lol: sngeli cun i lagjes teme pa ra mrena :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: :wave: [/qb]
Or lanet, un e kom profesion me gjujt e jo me ra mrena. Megjithse ksaj radhe gjahu triumfoi mbi gjuetarin :wub:

vlera

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Kondra ka ra mrenaaaaaaaaa Kondra ka ra mrenaaaaaaa :lol: sngeli cun i lagjes teme pa ra mrena :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: :wave: [/qb]
ku ka ra mrena mor ne noj llogor apo noj shakte a :lol:

mostro

Putraku

o shpirt e dijsha qe kishim nji gje te perbashket,por jo kete!!e ndjeja qe dicka na lidhte bashke edhe pse jemi kaq larg /pf/images/graemlins/laugh.gif