Cfare shenje jeni???

Rambla

Primus registratum
Re: Cfare shenje jeni???

Fillimisht postuar nga Iced0utBabe:
[qb]
aries.gif

Coming in first
Challenges
Championing Causes
Spontaneity
DISLIKES
Waiting Around
Admitting Failure
No opposition
Tyranny
Other peoples advice

/pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
:wub: sa me pelqen

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga rambla:
[qb] e ndrrove muhabetin direkt ti :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif , mas teje vi po he, une dhe hoti bashke /pf/images/graemlins/laugh.gif ..per pune shenje e kam fjalen /pf/images/graemlins/wink.gif

e nxorra vet segretin hoti /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
mas meje keni per te ardh per cdo gje po he /pf/images/graemlins/laugh.gif meqe ra fjala, e dini qe peshku ka qene i pari si shenje ne horoskop por se si ashtu me marifet ato te dashit e nxorren te fundit :mad: :smash:

Rambla

Primus registratum

vertet e ke ? se ne rast te tille duhet te jemi krenar per kete gje, jemi te paret dmth :cool: /pf/images/graemlins/laugh.gif , dhe sa per "vijme direkt mas teje", une e thashe per ta bere pak qejfin se ne te vertet vijme ne te paret e mas nesh vijne 11 shenja te tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave:

eros111

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Sweet-angel:
[qb] un4given pse jo une po pres numrin ....... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
po ta jap ne privat se ngaqe jam i kerkuar, e kupton vete... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga rambla:
[qb] vertet e ke ? se ne rast te tille duhet te jemi krenar per kete gje, jemi te paret dmth :cool: [/qb]
krenar sepse keni dale te paret me hile eee :eek: pupupu kjo s'durohet :smash: ju te dashit qenkeni te cuditshem edhe shume madje :tipsy:

p.s. do e kem parasysh per te ardhmen kete gje :book:

hot

Hotgirl

ja p'shemull..una hudh grepin n'liqen ne flobo si peshk i squt qe o, bi ke grepi /pf/images/graemlins/laugh.gif
kush e ka fajin tashti qe del n'fidhim?
un qe hudh grepin per hobi apo flobo qe i ngec grepi ke ushkuret? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
kush e ka fajin
un qe hudh grepin per hobi apo flobo qe i ngec grepi ke ushkuret? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
fajin e kemi te dy :idea: une qe mbaj ushkure & ti qe e hudh grepin vend e pa vend :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

fairy

Primus registratum

ku ka me te mira e me te embla se ne gaforret. Ne ecim dhe anash. /pf/images/graemlins/wink.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Fairy of the Woods:
[qb] ku ka me te mira e me te embla se ne gaforret. Ne ecim dhe anash. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
so so really kjo qe the yllo e vertet te mira te bukra te durushme sexy serioze ca do me nga jeta te gjitha i keni /pf/images/graemlins/wink.gif

fairy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb]
Fillimisht postuar nga Fairy of the Woods:
[qb] ku ka me te mira e me te embla se ne gaforret. Ne ecim dhe anash. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
so so really kjo qe the yllo e vertet te mira te bukra te durushme sexy serioze ca do me nga jeta te gjitha i keni /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
:thumbsup:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Si shpirt jemi... :rockband: [/qb]
Binjaket je dhe ti :confused:
Waaaaaaaaaaa po jemi hata ne /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vita

Primus registratum

Une mendoj se Bricjapet jane numri nje.Kete e them sepse un jam nje Bricjap.