Cfare shenje jeni???

Guest
Re: Cfare shenje jeni???

Fillimisht postuar nga APACHE:
[qb] O Neo vallai me mir delja sesa miu :eek:
iiii miu ej :eek: :confused: :smash:
te pakten sjemi dhe aq te vegjel, po miun eeee e shkelin me kemb /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
Apache mos be krimi ndaj roskopit me fal horospit kinez! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Cassandra

Primus registratum

Fillimisht postuar nga insane:
[qb] Demi e pra mo! [/qb]
Edhe ti me brire mo
wacko.gif
?? Kush ti ka vene? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Fillimisht postuar nga EMINEM_D12:
[qb] UN JAM VIRGJERESHA /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
you must be really smart

aleksander prosti

Primus registratum

ALO-ALO KTU DRAKULA QE JU FLET NGA BRENDESIA E ARKIVOLIT T'VET,KTU NRENA SITUATA ASHT E QET EDHE PSE BAN ICIK FTOHET,PO PER MU S'KA SHUM RANDSI SE TANI JAM N'PRITJE T'HANES QE T'BAJ NJI XHIRO NAPER QYTET PASI KAM NEVOJ PER NJI CIK GJAK T'FRESKET PER T'RINOVU FORCAT.DIKUR PARA SE T'BAHESHA VAMPIR,UN KAM QEN SHENJA E GAFORRES,PO PASTAJ I PIVA GJAKUN DHE ASAJ DHE PRANAJ IMR JAM PA SHENJ FARE,HAPNI SYT MO M'NDIHMONI T'ME GJENI JUVE NAJ NJI!!!!!!!!!!!

Feld-Marshalli

Primus registratum

nese mo se fotografine nuk e postoj dot po desha me thone qe jom luani ne te gjithe te tjeter duhet te perkulen perpara mbreterve dhe mbretereshave te horoskpit se kot nuk na e kane ven emrin mbreti i xhungles. kshu qe pra perkuluni perpara gjakut fisnik

Cassandra

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Feld-Marshalli:
[qb] nese mo se fotografine nuk e postoj dot po desha me thone qe jom luani ne te gjithe te tjeter duhet te perkulen perpara mbreterve dhe mbretereshave te horoskpit se kot nuk na e kane ven emrin mbreti i xhungles. kshu qe pra perkuluni perpara gjakut fisnik [/qb]
:rolleyes: Akoma me perrallat ti? :smash: :cool:

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Une me duket se dola i pa prish, ose i virgjer si i thojn te jashtmit.
/pf/images/graemlins/laugh.gif

23 shtatori osht pershore apo virgjerush? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Lr une kam lind me 24,po me duhet viti i lindjes tate per ta caktu tamam.
Per 1980 deri ne oren 12.00 te dates 23 eshte Virgjersha pastaj peshorja.
Per me shume....

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]
Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Une me duket se dola i pa prish, ose i virgjer si i thojn te jashtmit.
/pf/images/graemlins/laugh.gif

23 shtatori osht pershore apo virgjerush? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Lr une kam lind me 24,po me duhet viti i lindjes tate per ta caktu tamam.
Per 1980 deri ne oren 12.00 te dates 23 eshte Virgjersha pastaj peshorja.
Per me shume.... [/qb]
U pa puna, nuk qekena te virgjer! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po te pakten nuk jena peshore te prishme. /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

una per vete jam dashi,lepri ke cinezi edhe thana ke ai i bimeve....me shume nuku di...nani ditlindjen se mos me gjeni juve nanji 28.03...

mostro

Putraku

GJUMASHI /pf/images/graemlins/laugh.gif A PO DON ME MA LEXUEEE KUSH? /pf/images/graemlins/laugh.gif

drawrE

Primus registratum

Mu per vete s'me bejne fare pershtypje kto shenjat.

It all depends on the personality.
2faced people a big minus.

olti

Neo

Horoskopi sipas Ujku pik kom /pf/images/graemlins/laugh.gif

Horoskopi javor
Dashi
Jane te gjithe kunjoret dhe vrimoret kane qene protagoniste kryesor nga pjelljen e tyre, kur ky proces ka ndodhur nga data 21 mars deri 20 prill

I dashur Dash, ti nuk ke shumë nevojë për horoskop se fatin tat e di çdo polic trafiku në zonën “Ura e pallave (në dalje të Laprakës) – Kamzë”. Megjithatë, duke qenë se ti je tip që nuk sqarohesh dot kollaj as me një polic trafiku, shkurtimisht po të themi që gjithë këtë javë do të të ngopin në gjoba po qe se ke makinë, do të të ngopin në dru po qe se je nën 18 vjeç, do të të ngopin nga paret po qe se je biliardist, dhe ruaj bythën po qe se je në burg.
Dashnia
jo keq, andej nga 2 e natës të Martën në mjes. 2-3 herë bum-bum.
Paret
çka, as nolt e as poshtë. Diku në mes.
Shneti
ruju pusetave natën.

Demi

Jane te gjithe kunjoret dhe vrimoret kane qene protagoniste kryesor nga pjelljen e tyre, kur ky proces ka ndodhur nga data 21 prill deri 21 maj

As ka me të qeshë buza po nejte në shpi ose në lagje këtë javë. Po je çun qarkullo më shumë andej nga konviktet e QS. Po je gocë kujdes nga një njeri me 3 këmbë. Bëj kujdes, se të tretën të mund tja shofish kur të jetë tepër vonë.
Dashnia
Ke nam të keq. Njona që të njef të ka qit namin e zi, prandaj kalo ke sektori “Paret” që të përmirësosh imazhin.
Paret
Jo fort keq. Ku me forcat e veta, e ku me i dor ke xhepi shoqnisë ky sektor funksionon pa të ngecme. Kujdes nga flokëkuqet, se harxhojn shumë për frizurë.
Shneti
si Dash

Binjaket

Jane te gjithe kunjoret dhe vrimoret kane qene protagoniste kryesor nga pjelljen e tyre, kur ky proces ka ndodhur nga data 22 maj deri 21 qershor

Sa më shumë të bashkëveprosh me të tjerët, aq më shumë do mësosh. Me i fjalë, pa ta shti i her dikush, nuk mso dot si me ja shti të tjerëve. Ka vizita këtë javë, ndoshta prej jashtë shtetit, vetëm se nuk të bijnë gjo të hajrit. Kanë me të tregu ca muhabete interesante për pabet jashtë.
Dashnia
Ti që i përket kësaj shenje je tip që ta hyp. Ruaju nga marrëdhëniet treshe, se qëllon që ke vu ndonji poshtë por mund ta kesh edhe ndonji sipër.
Paret
Biznesi lun mirë këtë javë. Mos investo në lule, kafshë shtëpiake dhe shkumë rroje.
Shneti
Kujdes me kafshimin e thonjve se mos bo noj hata kur s’e ke menjen.

Gaforrja

Jane te gjithe kunjoret dhe vrimoret kane qene protagoniste kryesor nga pjelljen e tyre, kur ky proces ka ndodhur nga data 22 qershor deri 23 korrik

Këtë javë ke me ja varë punës dhe motoja jote do jetë: të bësh pallën e Ariut.
Dashnia
Këtu ti merr vesh që e ke keqkuptu atë punën e pallës së ariut…
Paret
Ti qit pare dhe nga guri, prandaj as kjo javë nuk të le keq. Ruaju nga shpenzimet e ekzagjeruara administrative, (të tipit, letër bythe.)
Shneti
kujdes me atë muhabetin që ta kena fut në kllapa.

Luani

Jane te gjithe kunjoret dhe vrimoret kane qene protagoniste kryesor nga pjelljen e tyre, kur ky proces ka ndodhur nga data 24 korrik deri 23 gusht

Ti nxefesh fort mor mik. Biles ke zakon që edhe në celular flet kot më kot me zë të lartë. Kur krefesh e rruhesh tërheq vëmendjen e atyre që kanë në dorë të ardhmen tate. Mu aty e ha kot. Prandaj kët javë, urtë e butë e pa u ndjerë. Po e ke nda mendjen me i lëpi bythën kujt, bëje siç duhet e jo si me gjys menjeje. Se një bythë profesioninsti e ndjen mungesën e pasionit.
Dashnia
Dashnia këtë javë do jetë pak me dhimbje. Në mungesë të luaneshave luani mashkull do tundohet nga dhitë, luaneshat vetë janë në periudhë abstinence.
Paret
Javë jo pozitive për luanin, kujde kumarin dhe dhitë (prostit, po qe se hala nuk e ke kuptu ku rref muhabeti)
Shneti
Probleme me organet gjentiale. Probleme me gjinekologun (luaneshat femra)

Virgjeresha

Jane te gjithe kunjoret dhe vrimoret kane qene protagoniste kryesor nga pjelljen e tyre, kur ky proces ka ndodhur nga data 24 gusht deri 23 shtator

Luj sipas rregullave. Mos dil në fotografi këtë javë se nuk është java jote.
Dashnia
Dashnia në përgjithësi mirë, kryesisht dashnia jashta familjes.
Paret
Do zhgrrapësh nga Binjakët Dhe Akrepi sa do i lush fenë.
Shneti
Kujdes me tulet dhe mullën. Celuliti shënon ulje.

Peshorja

Jane te gjithe kunjoret dhe vrimoret kane qene protagoniste kryesor nga pjelljen e tyre, kur ky proces ka ndodhur nga data 24 shtator deri 23 tetor

Ti e ke zakon që ka’i’herë merr kot si pushka e jevgut. Po qe se je jevg dhe vetë e kupto që nuk ka gjuhë shqipe që të sqaron dot tekstin??
Dashnia
Si lepujt.
Paret
Si elefantët.
Shneti
Si gorrillat.

Akrepi

Jane te gjithe kunjoret dhe vrimoret kane qene protagoniste kryesor nga pjelljen e tyre, kur ky proces ka ndodhur nga data 24 tetor deri 23 nentor

Je tip pordhac por njekohesisht dhe interesant, prandaj dhe lypësat të gjujnë ku të jesh e të shkulin prej xhakete. Dikush në zyrë të do fort. Dikush i një gjinie me ty do me te q*. Dikush të kërkon në stadium këtë javë. Ti vetë je dikush që hiqesh sikur nuk të ha palla hiç për dikushët e tjerë.
Dashnia
dashnia s’ec hiç po s’e lyve rrotën.
Paret
nga paret mirë je ti, po ti ha virgjëresha.
Shneti
ruju nga gropat që ke hapë për shokët.

Shigjetari

Jane te gjithe kunjoret dhe vrimoret kane qene protagoniste kryesor nga pjelljen e tyre, kur ky proces ka ndodhur nga data 23 nentor deri 21 dhjetor

Shigjetar, ti ke qëlluar shenja më terse e të gjitha shenjave të horoskopit të Ujkut, sepse horoskopari që përgatit këtë rubrikën s’do me të pa me sy. Po qe gocë a çun me mend nuk vje fare kah kjo faqe.
Dashnia
vizë
Paret
vizë
Shneti
vizë

Bricjapi

Jane te gjithe kunjoret dhe vrimoret kane qene protagoniste kryesor nga pjelljen e tyre, kur ky proces ka ndodhur nga data 22 dhjetor deri 20 janar

Javë udhëtimesh kjo. Qejfe të mëdha të presin poqe se je femër, akoma më të mëdha po qe se je për rrugë Italie.
Dashnia
Mos harro prezervativin. Mos harro: 2 të rrafme të bojn keq, 2 prezervativ njoni mbi tjetrin të bojn akoma më keq.
Paret
Rrush e fiq.
Shneti
Kujdes me thinjat. Mos i shkul pa marrë këshillë tek mjeku përkatës.

Peshqit

Jane te gjithe kunjoret dhe vrimoret kane qene protagoniste kryesor nga pjelljen e tyre, kur ky proces ka ndodhur nga data 20 shkurt deri 20 mars

Ju jeni dhe në shumës, po horoskopin e keni shkurt fare këtë javë. Kismet javën tjetër do e tërheqim ca që të zgjatet.
Dashnia
Qepju bricjapit.
Paret
Qepju Ujorit.
Shneti
Qepju shkallëve të katit të 9-të.

Ujori

Jane te gjithe kunjoret dhe vrimoret kane qene protagoniste kryesor nga pjelljen e tyre, kur ky proces ka ndodhur nga data 21 janar deri 19 shkurt

Po vret menjen se pse ta kena qit në fund shenjën?? Ja mor mik, kjo është e keqja jote, fut hunët ke punet e të tjerëve.
Dashnia
këtu ku duhet me e fut hundën, e me e fut fort biles, ti na bo si p.s. Po vazhdove kështu kalo ke sektori vijues, dmth paret.
Paret
Ke ky sektor je tullë, parafabrikat fare. Vazhdo ngre katet plako se në biznes do bojsh namin kte javë.
Shneti
sa të kesh në rregull sektorin “Paret” për shnetin as mos ta ndijn hiç.