Cfare shenje jeni???

DriniS

Ecejak
Re: Cfare shenje jeni???

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]
Fillimisht postuar nga Drini S.:
[qb] demi zodiak
majmuni kinez [/qb]
Duke u bazuar ne horoskopin kinez:

Te lindurit ne shenjen e majmunit jane gjithmone ne levizje.
Plot energji . E pamunduar per ata/ato qe jane ne kete shenje
te rrine ne gjerat e embla pa bere asgje /pf/images/graemlins/laugh.gif
Edhe ne pushime duhet te jene gjithmone te zene me pune.
Jane shume degjues, e kjo ju sjell shume shoqeri
te mire (te cilet ju tregojne edhe mendimet me te erreta)
Ata qe jane te lire, jane shume te lehte si vendosesh nen rrjet /pf/images/graemlins/laugh.gif
Edhe aventurat mund te ju sjellin ne martese. Perfitoni /pf/images/graemlins/laugh.gif
Por kujdesni sepse duhet te mbani te njejtin ritem me ta.
Difekti i kesaj shenje eshte mungesa e autokontrollit,
sidomos kur kane pire pak si shume .

Partner ideal:

Mi edhe dragon.

Numrat e fatit:
2,3,4,7,16,23,34,45 e 54. [/qb]
Paperina, flm per informacionet rreth shenjes sime. Mund te me thuash se te kujt viteve jane miu dhe dragoi?

Diavolessa

Valoris scriptorum

Dragoi = 1988.

Miu 1972 , 1984.

Horoscopi kinez nuk bazohet ne vite sepse ndryshon sipas levizjeve te henes.

Per nje horoscop te mire duhet data e sakte e lindjes.

Nuk eshte e thene qe ata/ato qe kane lindur ne te njetin muaj dhe ne te njetin vit. Kane te njejten shenje, por nuk kane te njejtin element.

pS: Personalisht me pelqen horoscopi kinez, pasi eshte ndryshe nga te tjerat.

versace

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Cassandra:
[qb] Jam shume kurioze te di shenjen zodiakale te secilit...

po filloj une...
sagittarius.jpg
[/qb]

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga the_white_panther:
[qb] Gaforrja.

Ne kinezce nuk e di, jam i vitit 83. [/qb]
Derri /pf/images/graemlins/smile.gif
Te lindurit ne kete shenje jane me karakter pak te keq, por nje here fituar besimin ne ta jane te sjellshem dhe te embel.
Shoqeria dhe familja vjen ne vend te pare.
Ju pelqen fizika, ushqimi i mire. Dmth jane llupsa te mire /pf/images/graemlins/laugh.gif
Difekti i tyre eshte se mbajne inate shume shpejt.

Partneri ideal : lepuri.

Numrat e fatit: 1, 3, 4, 5, 8, 16, 18, 34, 41 e 48.

Elementi: Uji.

butterfly

Primus registratum

My zoodiac sucks...
Being Capricorn, is being too proud, and that's all about sucking b/c being too proud makes relationships shorter. /pf/images/graemlins/frown.gif And I am a January capricorn = bad luck in love. /pf/images/graemlins/frown.gif

Should I be happy, it's said that capricorns are avrils...

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Majestic:
[qb] My zoodiac sucks...
Being Capricorn, is being too proud, and that's all about sucking b/c being too proud makes relationships shorter. /pf/images/graemlins/frown.gif And I am a January capricorn = bad luck in love. /pf/images/graemlins/frown.gif

Should I be happy, it's said that capricorns are avrils... [/qb]
Qe kur te pashe me qeleshe ne koke,dicka me levizi per brenda!!is it love???si thua ti!? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ADRIA

Primus registratum

Shenja me KOKEFORRTE e gjithe Horoskopit. Jam pra (siç mund ta keni kuptuar edhe vete) DEMI qe mos qofsha LOL (SHAKA, e dua shuuuuuuume jeten une, wow keta e morren me vertet).

Jo, por ama karakterizohem nga ajo qe bie ne sy tek ne TAURES-ES, pra fakti qe jemi "STUBBORN AS HELL". Dhe nuk e di ne ka me kokemushke se une, mbase por s'ma ha mendja. /pf/images/graemlins/tongue.gif E kam edhe te dashurin shume stubborn ama, se edhe ai "i shkreti" Demi eshte dhe pavaresisht nga ndonje ferkim qe kemi ndonjehere, ne shkojme YLL per njeri tjetrin po he. Po m'u dha mua ne koke per diçka s'ka buure neneje te ma ndryshoje mendjen po he. Shpeshhere jam "My Way or the Highway." LOL Kjo eshte gjithashtu edhe my best and worst treat. Pra e kam edhe huqin me te keq por edhe virtytin me te mire kete Kokefortesine une o njerez! /pf/images/graemlins/tongue.gif

ADRIA :cool:

Guest

hallall adria ni un kshu si puna jote /pf/images/graemlins/laugh.gif lur me hypin nervat i rraf te gjithe /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

:thumbsup: /pf/images/graemlins/smile.gif

butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
[qb] My zoodiac sucks...

Qe kur te pashe me qeleshe ne koke,dicka me levizi per brenda!!is it love???si thua ti!? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Te jete thua?! :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif
E kisha fjalen per krenari prej koti, edhe kryenecesi, jo krenari per kombin prandaj qeleshja ketu s'hyn fare. (Ate dite aty kam dale per 28 nentorin me qe rra fjala.)

:tipsy: I guess adria se shenja me kokforte e zoiakut eshte bricjapi, that's why I don't like it.

ADRIA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PussyCat:
[qb] hallall adria ni un kshu si puna jote lur me hypin nervat i rraf te gjithe /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

:thumbsup: /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
O Pussy Cat o Bukuri! (s'e di ne je mashkull a femer ne rradhe te pare rrusho, nejse...) LOL

Mua keshtu per te me hypur s'me hypin aq kollaj e aq shpesh nervat. Hiç fare. si vajze. Ama kur me hypin mua nervat e kur me hypin ne kulm, qe ma ka sjelle dikush jo vetem ne maje te hundes por ne maje te llapes se vesheve e ne maje te gjuhes fare, atehere "te bejne vend ku te futen po he", se une rralle inatosem kur inatosem ama, mos me dil perpara se do t'ju ve edhe ju ne mood te keq ka rrezik! Do me mallkoni, pa jo per gje /pf/images/graemlins/tongue.gif

OK, OK SE E EKZAGJEROVA NJE CIKE, MBASE! C'FAJ KAM UNE QE ME KA BERE MAMI KAQ TE MIRE?! /pf/images/graemlins/smile.gif LOL

ADRIA :cool:

mostro

Putraku

[qb]
Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
[qb] My zoodiac sucks...

Qe kur te pashe me qeleshe ne koke,dicka me levizi per brenda!!is it love???si thua ti!? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Te jete thua?! :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif
E kisha fjalen per krenari prej koti, edhe kryenecesi, jo krenari per kombin prandaj qeleshja ketu s'hyn fare. (Ate dite aty kam dale per 28 nentorin me qe rra fjala.)

:tipsy: I guess adria se shenja me kokforte e zoiakut eshte bricjapi, that's why I don't like it. [/qb]
Po mire mi shpirt,meqenese shakan e qelesh nuk po e pertyp dot,ateher vij nji helmet per dat 29 nentor....

DriniS

Ecejak

[qb] My zoodiac sucks...

Ku e ke lexuar kete gje?

Goca

Primus registratum

Cfare parashikohet per Akrepin kete vit?

Mi thoni icik te mirat.....

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb] Cfare parashikohet per Akrepin kete vit?

Mi thoni icik te mirat..... [/qb]
Dashuria.

Do te jete nje vit pozitiv ne sektorin sentimental. Pas 7 vjetesh Urani mbaroj efektin negativ . Nga qershori aspekti qe do formoj saturni do te jape sasi dhe stabilizim disa histori te bukura sentimentale . (Do gjeke burre -Hajt ishalla Klejdin /pf/images/graemlins/laugh.gif )
Nga 10 tetori dei ne 2 nentor, me veneren ne shenjen tuj do keni dite shume pasionale.

Shendeti.

Nje vit plot shendet . Energjite nuk do te ju mungojne sidomos nga mesi i vitit.Dmth keni shume mundesi te arrinin ne maksimun ne cdo gje , pa bere sfrozime te medha.

(Paske horoskop te bukur moj /pf/images/graemlins/tongue.gif )

pS: Per horoscopin kinez /pf/images/graemlins/smile.gif Nema daten e lindjes edhe vitin /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

Data: dita e clirimit te Durresit
Viti: viti kur u formua bebi i pare ne provez...

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb] Cfare parashikohet per Akrepin kete vit?

Mi thoni icik te mirat..... [/qb]
akrepi je? si shpirt do t'jesh!

esvathi

Primus registratum

Po na njoni a di me me thene se si do jete ky vit per ata te lindurit ne shenjen e dashit? /pf/images/graemlins/smile.gif

TranofiljA

Primus registratum

Para 2 javesh ne Tirane...shiko c'me tha njona qe shifte letra:

Per femren me shenje Luani:
<ul type="square">
[*]I doni te gjitha per vete.
[*]Jeni shume te suksesshme ne shkolle, karriere
[*]..zakonisht meshkujt qe ju gjujne jane cuna mami...
[/list]

Per femren me shenje Shigjetari:
<ul type="square">
[*]Jeni shume te sinqerta.
[*]Kini kujdes se shoqet kane tendence qe te gjujne dashnorin.
[*]Jeni te ftohta ne krevat.
[*]...zakonisht meshkujt qe ju gjujne jane tip trimash, shume te komplikuar...por me zemer t'mire
[/list]

..kaq mesova une ne Tirane /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk desha me dite mos se me tromaksi ajo. Ishte ajo ose tualeti qe kishte bere.. :confused: