Cfare shenje jeni???

Guest
Re: Cfare shenje jeni???

Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]
Fillimisht postuar nga camarrokja serioze:
[qb]
Kush di ndonje informacion me teper rreth Luanit, plz ma thoni .[/qb]
Luani eshte kafshe qe rritet ne pyll.Ai ushqehet me bar,por here here ha dhe mish.Beni kujdes nga Luani se eshte kafshe e pakujdesshme dhe mund t'ju shkeli,pasi nuk she mire.Luani ben nga 12 klyshe ne cdo shumim.Kaq di une per luanin[/qb]
hahahahahaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

qesh ti qesh te ben mir per shendetin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

no but its funny isnt it ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

camarrokja serioze

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]
Fillimisht postuar nga camarrokja serioze:
[qb]
Kush di ndonje informacion me teper rreth Luanit, plz ma thoni .[/qb]
Luani eshte kafshe qe rritet ne pyll.Ai ushqehet me bar,por here here ha dhe mish.Beni kujdes nga Luani se eshte kafshe e pakujdesshme dhe mund t'ju shkeli,pasi nuk she mire.Luani ben nga 12 klyshe ne cdo shumim.Kaq di une per luanin[/qb]
Nga experienca personale flet gje? kot pyes se jam shume kurioze.

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb]Dashi ... e di qe perputhemi shume me shigjetarin ... :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
He moj se 14 dite pas meje ke le /pf/images/graemlins/laugh.gif ene ca vjet dihet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une nuk perputhem hic me shigjetarin , vec lufte kena /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

ariete.gif

Dashi!

albana

Lara Croft

Binjaket.
Jam ne kerkim te ndonje luani se me kane thene qe eshte lidhje perfekte :rolleyes: Nuk e kam provuar ndaj s'di c'te them :confused:

mostro

Putraku

Po ke qef me gjujt ne shenje,provoje njiher me ket gabelin ketu onash se osht flori person!!!
Ene ai gju mire me shenje se esht shigjetars!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Un' jam i shenjes se dinosaurit, per te qene me te sakte, tamam fare jam i rraces Tiranosaurus Rex /pf/images/graemlins/laugh.gif

...edhe se disa me thone se jam Akrep /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb]Binjaket.
Jam ne kerkim te ndonje luani se me kane thene qe eshte lidhje perfekte :rolleyes: Nuk e kam provuar ndaj s'di c'te them :confused: [/qb]
------------------------
E kam privuar une....It works.....megjithemen e kam /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif .Provoje Albana dhe do me kujtosh.......... /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga 'Neo'_the_Emperor:
[qb]Un' jam i shenjes se dinosaurit, per te qene me te sakte, tamam fare jam i rraces Tiranosaurus Rex /pf/images/graemlins/laugh.gif

...edhe se disa me thone se jam Akrep /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
--------------------------
Jo mer jo, mos :eek: , mua me duket sikur je nga ajo kategoria e perandoreve te veteshpallur qe ua kan djeg perandorine edhe tashi u kane ngel vetem thengjijte /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb]
[qb]Dashi ... e di qe perputhemi shume me shigjetarin ... :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
He moj se 14 dite pas meje ke le /pf/images/graemlins/laugh.gif ene ca vjet dihet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une nuk perputhem hic me shigjetarin , vec lufte kena /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e kena dashnine me sherr ne pranej /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

lion.jpg

Peruluni icik ju "njerezit" e tjere te pyllit.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]Une jam:
S_lion.jpg

Luaneshe........ /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
e duket duket nga e folura /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

A e dinit ju qe dashi shkon shume me peshoren...Pardje e mora vesh edhe i dhashe te drejte atij qe ma tha.C'kom punu un me peshoret....,A ka nai peshore menje per lidhje te sigurte te shendoshe dhe serioze?

bebi

Primus registratum

BeBa un s'jam ne kundershtim /pf/images/graemlins/laugh.gif
u know i like u /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo'_the_Emperor:
[qb]Un' jam i shenjes se dinosaurit, per te qene me te sakte, tamam fare jam i rraces Tiranosaurus Rex /pf/images/graemlins/laugh.gif

...edhe se disa me thone se jam Akrep /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ohhhhhhh akrepat jan YJE. e kam than edhe ma siper. po ti s'ma merr mendja se je akrep /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif