Cfare po i ndodh fyturave te shqiptareve te famshme??????

Cfare po i ndodh fyturave te shqiptareve te famshme??????

Nuk besoj kane nevoje per koment keto foto.
www.vlorenj.com/Adelina_Ismaili.html

I shpreh te gjitha anet e semundjes qe ka kapur shume shqiptare sot. Adelina Ismaili eshte fituesja e gares te pashpallur ----"Kush mund ta shemtoje me shume veten me disa kilogram makiazh dhe operacione plastike te tepruara" .

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! /pf/images/graemlins/frown.gif

Po shikoja filmin "Zonja nga qyteti" mbreme dhe u kenaqa me ato fytyrat e bukura shqiptare, pa makiazh, me floket geshtenje apo bjonde, me syckat qe ja dallon ngjyren.

Me vone me rane ne dore foto te disa aktoreve dhe kengetareve me te vona dhe te them te drejtern, mu hap barku; me floket e ngjyera te zeza dhe makiazhin si shtriga. Apo djemte me mjekrrat qe rruhen sikur kane nje vagine rreth e qark buzes. dhe vene aq shume xhel flokeve sa duket sikur kane jave pa u lare. Cfare po i ndodh races sone o njerez????? Kur do mbaroje kjo cmenduri???

Ju lutem vendosni foto te personazheve te tjere (femra apo meshkuj) dhe mendimet tuaja.

Kenti

Primus registratum
Re: Cfare po i ndodh fyturave te shqiptareve te famshme??????

Fillimisht postuar nga lola:
[qb] Nuk besoj kane nevoje per koment keto foto.
www.vlorenj.com/Adelina_Ismaili.html

I shpreh te gjitha anet e semundjes qe ka kapur shume shqiptare sot. Adelina Ismaili eshte fituesja e gares te pashpallur ----"Kush mund ta shemtoje me shume veten me disa kilogram makiazh dhe operacione plastike te tepruara" .

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! /pf/images/graemlins/frown.gif

Po shikoja filmin "Zonja nga qyteti" mbreme dhe u kenaqa me ato fytyrat e bukura shqiptare, pa makiazh, me floket geshtenje apo bjonde, me syckat qe ja dallon ngjyren.

Me vone me rane ne dore foto te disa aktoreve dhe kengetareve me te vona dhe te them te drejtern, mu hap barku; me floket e ngjyera te zeza dhe makiazhin si shtriga. Apo djemte me mjekrrat qe rruhen sikur kane nje vagine rreth e qark buzes. dhe vene aq shume xhel flokeve sa duket sikur kane jave pa u lare. Cfare po i ndodh races sone o njerez????? Kur do mbaroje kjo cmenduri???

Ju lutem vendosni foto te personazheve te tjere (femra apo meshkuj) dhe mendimet tuaja. [/qb]
------------------------------------------------
Tani e mira eshte nje vije e mesit.as si puna e adelines qe ka nja 5 shtresa kremi ne fytyre.Por as si shqiptaret ne kohen e babaqemos.Ato te shkretat ishin ashtu sepse nuk kishin mundesite qe kane femrat tani.se perndryshe edhe ato tere makiazh do i kishe tani.Mbase ka ndonje ketu qe eshte dakort me xhaxhin enver qe thoshte femra shqiptare duhet te vij ere dierse e jo parfum /pf/images/graemlins/smile.gif
Shyqyr zotit qe nuk kam lind ne ato kohe se do isha bo prift.

Adonis

Primus registratum

Apo djemte me mjekrrat qe rruhen sikur kane nje vagine rreth e qark buzes.

- ha ha ha nje krahasim teper i forty ky, paske nje imaginate teper te zhvilluar.

Persa i perket te famshmeve shqiptare problemi qendron se shqiperia ka me teper sec i duhen or ka nevoje aq me teper per numrin e popullsise qe ka. Me kaq kengetare qe kane dale keto kohet e fundit i bien qe ne cdo tre familje te kete nje kengetare.

persa i perket deformit te imazhit apo lokut sic preferojne shqiptaret ta pershkruaj, kjo ka te beje me nivelin e fames qe keta kane psh vete nuk kam vene ndonje shkarje te madhe tek te famshimit e nivelt te pare si psh Elsa Lila, Anjeza Shahini, Ardit gjebrea, Redon Makashi, Rajmonda Bulku, Luiza Xhovani etj

ndersa persa i perket adelina ismailit, bleona qarretit me shoqe e shoke keta pak rendesi kane. nuk besoj se ndonje kritik i artit i ka shquar keta si artista, dhe per ata qe i konsideroje te atille athere do te thote qe shqiperia ka arritur ne nivelin qe te respektoje shijet e ndryshme te njerzve

genti

Primus registratum

Kush jemi ne dhe kush na jep ne te drejten per te gjykuar te tjeret /pf/images/graemlins/frown.gif

E para e punes vete natyra e njeriut kekon gjithmone te permiresoje gjerat, nje nga keto gjera eshte edhe paraqitja, perse i presim floket, perse rruhemi, perse depilohemi dhe nuk rrijme ashtu si jemi krijuar?
Perderisa i bejme te gjitha keto me siper perse te mos behen as ato nderhyrjet plastike!?
Une personalisht nuk do ta beja nje gje te tille por nuk do kisha asnje paragjykim per dike qe e ben nje gje te tille.

Lisette

Primus registratum

Kur je person publik sigurisht qe pamja e jashtme do te jete nder me te rendesishmet. Publiku kerkon te shofi ndryshime, extravagante ose te embel, te eger, shtrige, sexy, joshese apo cfaredo . Une mendoj qe ne Shqiperi ka nga nje artist/e qe i pergjigjet cdo kategorie. Sidoqofte qe te qendrosh ne majat e kerkeses duhet ta ofrosh vehten si nje artist/e qe di te rikrijohet sa me shume e larmishem.
:wave:

xhoni

Primus registratum

Cdonjeri ka te drejte te vishet,krihet,rruhet dhe te lyet e ngjyet sipas qejfit.Kush me shume e kush me pak,cdo njeri ka ekstrat e veta.Shyqyr iku koha kur na diktonin sesi duhet me u vesh e me u kref.
Pastaj nuk kuptoj cte keqe ka te lesh pak mjekerr :shrug:

lola

Primus registratum

Ka kufi gjithcka. Bej c'te duash me trupin tend por kur mund ti shkaktosh infarkt apo verbim te tjereve, mendohu njehere para se te dalesh.

Vals

Primus registratum

Artistet jane imazh, ide. Nuk jane njerez te thjeshte si une e ti sepse ashtu e ka ai zanat. Artistet shesin imazhin e tyre kudo ne bote. Pjese e imazhit eshte lyerja dhe operacionet. Ca e kane gjetur stilin qe na pelqen e ca ja kan fut kot. Po te vesh re, asnje artist nuk rri me nje stil. Edhe ata qe nuk lyhen e krihen prape nje stil kane. Ti mos i shif po nuk te pelqyen, shif dike qe te kenaq syrin. Eshte zgjedhje personale.

Male850

Primus registratum

[qb] Ka kufi gjithcka. Bej c'te duash me trupin tend por kur mund ti shkaktosh infarkt apo verbim te tjereve, mendohu njehere para se te dalesh. [/qb]
Ke shume te drejte, nga te gjith pikat. Kete vit arrita te shetis pak vendin tone dhe pash se çfare ndryshimi ka midis vajzave ma trukim dhe atyre pa trukim dhe mu kujtua shprehja:
"floriri edhe me m..u..t te lyhet prap flori mbetet". Prandaj ke te drejte

xhoni

Primus registratum

[qb] Ka kufi gjithcka. Bej c'te duash me trupin tend por kur mund ti shkaktosh infarkt apo verbim te tjereve, mendohu njehere para se te dalesh. [/qb]
KJO ME DUKET SHUME E EGZAGJERUAR.
MUND TE THUASH QE SHQIPETARET KALOJNE TEJ KUFIJVE...LYHEN DHE KUR SHKOJNE ME BLE BUKE,APO KUR IKIN PER TE MARRE NJE LIBER TEK SHOQJA,POR NUK MUND TI AKUZOSH SE VISHEN APO LYHEN KUR SHKOJNE NE DISKO,MBREMJE APO DASMA :shrug:
DHE DICKA TJETER,RENDESI KA TE MOS BESH AKTE TE TURPSHME NE VENDE PUBLIKE,APO TE DALESH NUDO,KURSE PER TU VESH E STUKUAR NUK TE NDALON NJERI.TE ISHTE KESHTU SIC THUA TI,BOTA DO TA KISHTE NXJERRE NJE LIGJ QE TI NDALONTE MJEKRRAT DHE GETAT SEXY /pf/images/graemlins/tongue.gif

genti

Primus registratum

Femrat tona lyhen aq shume sa te lidhesh me ndonje goce ne shqiperi eshte si te luash "gervish dhe fito" /pf/images/graemlins/laugh.gif te vejen ne shtrat e bukur, dhe se njeh me kur te del nga dushi.

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] nuk kuptoj cte keqe ka te lesh pak mjekerr :shrug: [/qb]
ec aty tjetri, me picet :cool:

edhe un si xhoni mendoj se nuk duhet te paragjykohen shume njerezit nga paraqitja dhe sidomos kur behet fjale per artiste, njerez te artit, kultures etj...

Artemis

Primus registratum

Femrat tona lyhen aq shume sa te lidhesh me ndonje goce ne shqiperi eshte si te luash "gervish dhe fito"
:lol: :lol: :lol:

Eshte e vertete shume e madhe ( dhe...uuhhh /pf/images/graemlins/laugh.gif e dhimbshme per vete entertainers-Jo artiste) qe ata shesin imazhin e tyre por mendoj se kjo teme ka te beje me estetiken. Dhe pasi edhe karikaturizmi i bie te jete art deshmoj se aktoreve te estrades sone me te vertete po ju "ndodh" dicka :tipsy:
Po ju ndodh te duken si prostituta ose si vajza te mila te mamit qe reklamojne sapunet ose detergjentet!
Stil??? Bah... Kjo kategori nuk guxon te diskutohet!

Renea88

Primus registratum

sa mil e kishte xhaxhi enveli qe na i pliste favolitet deli te kocka dhe nuk na linte me pantalona kauboj.....................ne shqipot jemi si majmunet cfare do shohim do e imitojme....kur isha ne shqiperi k am pasur floket te prera shkurt, u bera 15 vjet qe jam ne gjermani dhe i kam po keshtu....dhe keshtu e njoh vetveten se kush jam dhe e di se cjam i zoti te arrij.....

balforum

Primus registratum

Postuar:
Pastaj nuk kuptoj cte keqe ka te lesh pak mjekerr

Nuk e di por nga eksperienca ime deri tani, "me mjeker te pakte" ashtu sic e permende ti une vetem araberit ose turqit kame par ta mbajne.Ose me sakte pergjithesisht njerezit me pak ngjyre si psh ,izraelitet,italianet,evgjitet tane /pf/images/graemlins/laugh.gif etj etj.Megjithate ka po ashtu shume te bardhe qe mbajne pak mjeker por atyre u shkon(mendimi im personal) /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une jam i mendimit qe c'donjeri ka te drejte te vishet e te zhvishet /pf/images/graemlins/laugh.gif si pas deshires se tij,por eshte pak e vertete qe ne imitojme nje cike si majmuni dhe ne vend te disa pikave ne floke ne hapim rubineten dhe bejme dushe me xhele,ose makijazhi teper i egzagjeruar i gocave(kushurirat e mija /pf/images/graemlins/laugh.gif )thjesht sepse jemi akoma te pa pare dhe cdo gjest e bejme te egzagjeruar.Por tranzicion eshte dhe nje dite do ulemi ne toke edhe ne /pf/images/graemlins/laugh.gif