ti hawk menoke krejt si nji shok i jemi pa nejse,ne shkoder ka shume gjana qe nuk me pelqejne , pa pse a ka naj ven qe i ka tana t'mirat a,pa besoj qe mentaliteti i njerezve me besdis shume pa besoj qe mentaliteti asht i varun nga ekonomia sepse sa vijn shkodrant e shkodranet ne amerike e nryshojne mentalitetin menjehere si asht veni bahet kuveni
nuk e di se si te ju pergjigjem, pote ishte pyetja se cfare nuk ju pelqen nga shkodra do pergjigjesha qe nuk me palqen asgje, bile mendoj se eshte nje mallikim te lindesh ne shkoder
jo thjesht se kur jam me makin n'Shkoder boj me kujdes se ne çdo qytet ku kam qen n'jeten time se 1. sme esht msu syu 2. do me vij shum gjynof te shtyp femer me biçiklet /pf/images/graemlins/smile.gif
si teper me vrer dhe ironi i ke kto shkrimet per cfar ka lidhje me shkodren, mos ke ndonje experience personale te hidhur me shkodran apo ndihesh inferior, jep disa shpjegime pa lidhje
shum mir per ty qe paske eksperienca te bukura me femna shkodrane por si duket paskan pas konsekuenca te kqija kto eksperiencat e bukur, te paskan izolu e largu nga realiteti, ket e tregojn shkrimet qe ke ne forum. sa per ironin e kuptova tan. ti shkrun dhe nuk e ke idene se cfare thua. asgje tjeter me me ty, tung
Eh ba me e dite ti se kush asht Tate Lici.Nje fodull qe se ka shokun.Asht kryetari i partise PALSH.Bante propagande ne kohen e fushatave dhe thote : une do veshem vete me paliçeta dhe do t'shkoj me mbyll gropat e Shkodres..Si perfundim i vunen pak dinamit te dera e shpise e qysh atehere nuk asht ndi sh.
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Bante propagande ne kohen e fushatave dhe thote : une do veshem vete me paliçeta dhe do t'shkoj me mbyll gropat e Shkodres..Si perfundim i vunen pak dinamit te dera e shpise e qysh atehere nuk asht ndi sh.
[/ QUOTE ]
jan pikerisht kto tipa qe punojn dhe Shkodra ka shum nevoj per kshu njerzish
po ju i zgjidhni punet me dinamit... kshuqe /pf/images/graemlins/shrug.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.