Cfare nuk ju pelqen tek Shkodra?

dorado brushtulli

Primus registratum
Re: Cfare nuk ju pelqen tek Shkodra?

Mir se ju gjeta,bashkeqytetart e mi!Sa m'pelqen me lexu' mendimet e disave,se gjithmon ta çòjn mishin kokerr... po per bès.Tash un per vedi jam katolik e "malsor"(e futa n'thojza se baba me ka lè atje e asht ule n'Shkoder me tàn familjen kur ka ken 7 vjeç e un edhe pse per vedi kam le n'Shkoder,e ndij vedin pak malsor) e kur lexoj ça shkru'jn disà prej jush per malsort e per katolik a mysliman nuk mundem me ndèj pa e thàn edhe un nji fjàl.Si ka mundsì qe e kena kaq inat njeni-tjetrin?Si ka mundsì qe dona me e pa ate tjetrin zi e mà zi?Tash,sa per malsort;1:ata nuk kan rà n'Shkoder prej qefit.2:ata nuk jan u'l veç n'Shkoder e po e ndì veç ktu' qe ATA jan e keqja e kti qytet.3:n'Tiràn jan u'l ma shum se ktu e Tirana po zhvillohet ifije ma shum se na.Sa per fèn,s'e kena pàs zakon kurr me i bà kta dallime te mdhaja si po dalin ktu' e me t'than te drejten nuk e di a na ka permàjt dikur kultura apo respekti per tjetrin apo na ka permajt frika ,si per njeni tjetrin si per partine ne kohe te Enverit.Ne kjofte e para,at'her nuk paskena ma kulture,as na qe jena shkodrane e e màjme gjithkund nalt at flamurin e kultures se Shkoders.Ne kjofte e dyta,at'hèr kekena te tàn burreca se asht e lèht me fol ne nji forum e mos e kallxu' ftyren e mos me u perballu' me t'tjèrt .Kjo per mu' asht e keqja e Shkoders tone.Derisa mos ta ndryshojm njikyt gjà,nuk kena me ec perpara.Falemnders prej jush!

Alba Palushi

Primus registratum

Ah ca nuk me pelqen nga Shkodra?
Gjithcka qe Tosket e levdojne ne syte tone /pf/images/graemlins/smile.gif

fkvllaznia

Primus registratum

Pershendetje !!!

Eshte turp te bahen dallime fetare!!!!!
Un jam Shkodran denbabaden ndoshta tamam ja po i kam te pakten 500 vjet ne Shkoder dhe jam mysliman .
Dalliem fetare ne Shkder kam ken gati gjithmon , por ja kaq shum sa flitet ktu .
Sa i takon dallimeve krahinore per mendimin tim nuk jane te drejta, se jo te gjith malsoret jane te keqij dhe e "keqja " i vinka Shkodres prej tyne.
Normalisht qe ne kete bot ka te keq1nj si ashtu edhe te mire .
Sic ka qytetar te kulturum, ashtu ka nga ato qe jane plehra krejt e batakçinj .po keshtu mund te kete edhe malsor te tille .Por "qytetaret" duhet ti afrojne sa me shum keto familje dhe ti japin nga kultura e tyre po ashtu edhe qytetaret duhet te mesojne nga kultura e malsoreve qe per mendimin tim kane disa zakone per tu marre shembull .
Ne falni se u zgjata pak si shum ne kete pike por eshte vertet alarmuse diskutime te tilla duke pare qe jemi ne shekullin e 21-te dhe kto probleme nuk duhet te jene !!!!
SA i takon pytjes qa du me ndryshu un prej Shkodres ???
-- Mentalitetin Shkodran, se per mendimin tim duhet me ndryshu pak sa me than te drejten ka met pak mrapa edhe nuk asht e vertet se jo myslimant apo katoliket , malsoret apo ku di un nuk e kan fajin per ket pun ...

SA i perket ça me pelqen prej shkodres asht Dialekti shkodran , se ke lexet kur te thet kujshija nade si ke nnje , etj. etj .

Hajt shendet e pare !!!!
Ishalla bahet ma mir :wave:

a/h

Primus registratum

Nexho "as" je!!

Une jam le e rrit n'shkoder
Musliman
Qe 6 vjet jetoj ne belgjik

Deshta me cek se disa tipa ktu dojn me fol shum edhe nuk kan aq tru sa ju duket atyne!!
Por ky asht problemi i shkodranve edhe pergjithsi shqiptarve!!
Flas nga ça di nuk jam i bindun!!

"mos shikoni kisha e xhamija se feja jon asht shqiptaria"

Nuk e ban feja njeriun o "hipokrita"
Po njeriu e ban fen ashtu si asht i edukum!!

Ju ta shtini 3fazorshin n'kry
sidomos kta 2'klasshat av av av

Per mu MUSLIMAN & KATOLIK 1soj jan!!!

E ju Jean Claude VANDAMAT e meçem mendoni ndryshe

A e din pse se doni me ba demek se jam tu than diçka pa pas 1GRAM LLOGJIK n'fjal

kaq kisha mos u nervozoni me mu shum e !!

KAQ.

eis

Primus registratum

Ia hangsha zemren Shkodres qe e kam si shpirt.

a/h

Primus registratum

Te shkodra sme pelqen !!! hmmmmmmm
Ata qe ja kna inadin shkodres !!!

edhe kam 1mesazh per ta /pf/images/graemlins/smile.gif

Oj LULIJA JON ME LIMONAAA OOOOOOOOOOOO

KUSH NA KA INAT JU **** NANA OOOOOOO

m'falni e

po na e kan shum inadin ata pleshtat e jugut!!!
..............................................

1luv shkodra

bellisima

Primus registratum

Tek shkodra nuk me pelqejne vetem tipat si parafolesi /pf/images/graemlins/frown.gif . /pf/images/graemlins/smile.gif

MANJOLAORD

Primus registratum

oooo elv bajraktari po a ban me e marr vesh sa vjeç je ,se ka shume mundesi me u njoft vetem nqs me thu moshen e sakt qe ke.pafshim.

acid

Forumium praecox

cfare me pelqen te shkodra ??
A i bime ma shkurt.. ca nuk me pelqen..
Cdo gja qe ka Shkodra, Cdo gja qe ka marken Shkoder, Cdo gja qe buron nga Shkodra eshte :Hyjnore , eshte mahnitese, eshte qetesuse, eshte shume..

^f^l^o^r^i^

Primus registratum

shkoder locia jone ka kulture te lashte dhe gjithcka me pelqen ! shkodranet nuk jan rracista ! shkodranet jan njerez qefi e jo te ofendojme ! tani persa i perket cfare nuk me pelqen , po ju them nje te kemi drita 2 te rregullohen rruget 3 dhe te ket qetesin e duhur !! /pf/images/graemlins/smile.gif

hp

Primus registratum

Shkodra ka shume te mira po kaq edhe te keqija. Ka kompleks superioriteti (na jena ma t'miret), ka kompleks inferioriteti (ne s'na do kerkush). Di ca asht qejfi e di me perfol njerezt qe bajne qejf. Di ca asht puna e di me ndej tande diten ne kafe. Prandaj shkodra do te jete atje ku dona (lexo duhet) kur te harroje fjalet e pazarit, kur te mos shikoje tjetrin qe ka ba lek tu e sha, por te mendojne sesi me ba lek vete. Kur te mos krenohet vec me ate ca ka ba por me ate ca mund t'bajne e s'ban.

fkvllaznia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hp:
[qb] Shkodra ka shume te mira po kaq edhe te keqija. Ka kompleks superioriteti (na jena ma t'miret), ka kompleks inferioriteti (ne s'na do kerkush). Di ca asht qejfi e di me perfol njerezt qe bajne qejf. Di ca asht puna e di me ndej tande diten ne kafe. Prandaj shkodra do te jete atje ku dona (lexo duhet) kur te harroje fjalet e pazarit, kur te mos shikoje tjetrin qe ka ba lek tu e sha, por te mendojne sesi me ba lek vete. Kur te mos krenohet vec me ate ca ka ba por me ate ca mund t'bajne e s'ban. [/qb]
Pershendetje HP jam plotesisht dakort me ju ..... !!!!!1

^f^l^o^r^i^

Primus registratum

Nexho Shabani pse une mer naqe thash se nuk jam /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy: :wink: :wave:

Karl_von_Ghega

Primus registratum

Turpi i Shkodres !
Injoranca , dritshkurtsia e anadollizmi i pjeses q1 ndjek "me zell" per nuk e di me spjegue pse keta njerez q1 me padrejtesi vazhdojne me fol ne emen te pjeses q1 ka ba e vazhdon me ba historine e erret te atij qytetit "ish fisnik" .

Myftinia e Shkodrës: Moisiu t’u kërkojë falje muslimanëve

A. Dushi

SHKODËR-Myftinia e Shkodrës ka reaguar dje ndaj deklaratave të fundit bërë nga presidenti Alfred Moisiu, sipas të cilit “po të gërmosh brenda çdo shqiptari do të gjesh 15 shekuj krishtërim”. Myftinia e Shkodrës i ka quajtur këto shprehje si cënuese të ndjenjave të myslimanëve të Shqipërisë. Zëvendësmyftiu Arben Halluni tha dje se deklaratat e kreut të shtetit cënojnë vlerat e bashkejetesës e tolerancës fetare, vlera këto që nuk janë importuar . Në deklaratë theksohet se “i bëhet me dije Presidentit Moisiu dhe disave të cilët janë të njëanshëm se feja islame është e rrënjosur në zemrat e myslimanëve dhe jo e ngjyrosur siç pretendohet. I kërkojmë Presidentit të reagojë ashtu siç i takon një shqiptari të vërtetë , sidomos kur është President duke i kërkuar falje publike myslimanëve shqiptarë , të cilët janë ndier tepër të ofenduar dhe të keqpërfaqësuar prej tij.Ne i garantojmë atij se një veprim i tillë i mirëpritur nuk do ta ulë atë, por përkundrazi do ta nderonte”,- thuhet në deklaratë.

18/11/2005
KATEGORIA: Kronike nga rrethet

tushi

Valoris scriptorum

Me te vertete ky lajm keka pak skandaloz po shiko, ktu ka te bajne ma teper me ate se kush asht ne krye te nji institucionit sesa me komplet nji komunitet.

Psh nji lajm i ngjashem ishte po te tema e lajmeve te Shkodres ku thote se myftiu i Shkodres paska privatizu kalane "Rozafa". /pf/images/graemlins/lol.gif

ai e konsiderote si prone te komunitetit musliman se aty paska ken nji kishe q1 ma vone asht kthy ne xhami.

Plus s'po kallxoj nji rast tjeter po me kte person, me nji njeri temin q1 ishte perkthys i nji amerikanit (musliman) e q1 po ky vete u muar si mysliman prej emrit(aspak musliman).

Pra ka driteshkurte gjithkund /pf/images/graemlins/shrug.gif
kuptohet nuk asht ne nderin e asnji komunitetit q1 te perfaqsohet prej tyne, po tek e fundit gjithkush i din punet e veta /pf/images/graemlins/tipsy.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

s'kam shku noj here sja kam haberin....
ama shkodranet kur folin /pf/images/graemlins/laugh.gif e kan i fije charmi /pf/images/graemlins/laugh.gif