Cfare nuk ju pelqen tek Shkodra?

viSara

Primus registratum
Re: Cfare nuk ju pelqen tek Shkodra?

Edhe ne shkodraneve nganjehere s'na pelqen Shkodra , por prape se prape eshte qyteti me i mire ne Shqiperi....

regele

Forumium maestatis

Puna eshte se une s'kam qene ndonjehere ne Shkoder, por di qe ato femrat i keni te mira...Meqe ra fjala, sa familje te ngujuara dhe te trembura qe te bejne jete normale ka ne Shkoder?
Padyshim, qe Shkodra eshte qyteti me i mire ne Shqiperi!
PADYSHIM!
/pf/images/graemlins/smile.gif

erkand

Primus registratum

e ka mbyt malesori e katundari shkodren mor vlla.... dhe ajo qe nuk me pelqen eshte se gjithe shkodranet po ikin nga Shkodra, keshtu si ja kane nise ska per te mbete as edhe nje per be...

jack daniels

Primus registratum

Ura e Bunes sme pelqen se kane nise me ju thy drrasat /pf/images/graemlins/laugh.gif ....tapo bjen ndonje magjyp ne uje po ska gja gjana qe ndodhin jane kto /pf/images/graemlins/laugh.gif

lule-bore

Primus registratum

Sme pelqen shkaterrimi qe i eshte bere <lulishtes -pazarit> e cila ka qene mjaft shlodhese dhe teper e bukur ne hymje te shkodres ,shkodres i mungon cdo gje perveq

FLOKTORE--KLUBE--KONFEKSINE
Ste ze syri tjeter gje me nje qytet qenatyra i ka dhene nje pasuri natyrale te veqante qe sma ka asnje qytetpor qe ne spo na e ndien hiq ta shfrytezojme .

SkenderbegaS

Primus registratum

TI zatni Elsajed sikur s pom dukesh si shkodran prej emnit ti grup ,MU N SHKODER SM
PELQEJN PERSHEMULL NDER T TJERA ,ATA QE SKAN EMNA SHQIPTAR

OROSHI

Primus registratum

Hahahahah Mullaga.
Kurse mu me duket qe prej Shkodret po ikun pikerisht ata qe nuk jane Shkodrane(ne fakt nuk jan as shqiptar),e vendin e tyne po e xajn shqiptaret e vertete!!!!Mos u merzitni,pini naj got raki e kthejeni dhimjen n'forc. /pf/images/graemlins/tongue.gif

EB

Primus registratum

Dialekti.. dhe keshtu si qyetet s'eshte hic i bukur. Robt jane njerez te ngrohte ama, vetem se martohen i cik si shpesh. Isha ne nji dasme para ca vjetesh dhe gjithe robt qe mnaja mend nga dasma te shkuara kishin partnere te rinj. Ka avancu shoqeria ne Shkoder /pf/images/graemlins/wink.gif

bebi

Primus registratum

kujt i thu i bukur ti mor vlla/moter.
shkodra s'asht e bukur? apo te bukur i thu ndertesave ti :confused:
nejse, dialektin e kena ma te bukrin n'shqipni, nuk diskutohet kjo gja, jo se e flas vete por kshtu asht, e kam than disa her pse, por po pate qejf e persris prap per ty.
masandej ne lidhje me aspektet e tjera si psh ai social qe ke permend ti ma siper, mos harro se shkodra ka kultur mijra vjecare, e ato "emancipimet" e parandsishme i integron kadal kadal e me lezet.
na jena qefli ta marrsha /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Tironsi

Primus registratum

Mamane e kam shkodrane me origjine shekullore dhe te gjithe njerezit e saj jane ne Shkoder. E njoh Shkodren ndoshta shume shume here me mire se sa ata qe kane ardhur ne Shkoder dhe po demtojne imazhin e nje shkodrani, i cili gezon te drejten te kete mbi shpin qytetarine e hereshme dhe kulturen me te cilet krenohet nje Shqiperi.

Kam punuar gjitheashtu ne Shkoder per dy vjet me radhe, nga `96 deri me `98 dhe kjo me kultivoi ate ndjenje dhe ate respekt qe vazhdoj te ruaj edhe sot e kesaj dite.

Kush mund te kundershtoje fakte qe lidhen me kulturen e ketij qyteti?

Qyteti rekord per muzikantet profesionist (nga profesioni jam edhe une muzikant dhe kur flas keshtu e di se cfare kam ne mendje per muziken qytetare popullore, si dhe ate klasike e bashkekohore. Me thoni sa muzikante ju vijne ne mendje tani qe po lexoni nga ky qytet...???

Fototeka Marubi - Krenari kombetare
Kinemaja e pare - Shkoder
Klubi i pare i futbollit, "Juventus" - Shkoder
...

E sa e si mund te vazhdoj kjo liste???

Sa vend ka per te folur per dramaturgjine, artistet shkodran, festivalin e kenges per femije etj etj.

Djep i Kultures dhe krenari per te gjithe ne do te mbetet ky qytet.

eis

Primus registratum

Ska gja qe nuk me pelqen tek SHKODRA pervec se po te kishte ma shume drita, pune dhe investime nuk do ishte keq.
Kultura shkodrane asht e bukur njerezit shkodrane jane te mrekullueshem ,traditat,monumentet,etj,etj.
Si do qe te bahet SHKODRA,me malesore, me katundare,me to ,pa to, pa drita ,me drita,pa pune ,me pune une prap e du dhe skam me e sha kurre . :kiss:
Ju rujt zoti te tanve ciaooooo :wave:

Gileke

Primus registratum

EEEEEEEEEEEEE
MOJ VAJZA
SHKODRANE
TE LUMTE GOJA

Ske ça me fole ma mire

Shkodra kesaj radhe ka "vra veten"
..................................

Rruges eshte tuj ardhe megjithse i ka ra nje gome
...bane zot mire e i shalla vjen shpejt
Por vend ma te bukur ska pase,
qytet ma te mire nuk mund te gjesh,
e popull si te tijn zoti nuk ban ma,
...per malsoret mos u tremni se nuk jane pa unyre, ata kan kene dhe do te mbesin pjese e pandame e pasurise dhe e nurit te Shkodres.

Karl_von_Ghega

Primus registratum

Cka nuk me pelqen te Shkodra ?
E vetmja gja asht : INJORANCA E ANADOLLEKU E SHUMICES SE MYSLIMANEVE TE SHKODRES TE NJE QYTETI QE KURRE NUK ASHT KRENU PER NDONJI GJA TJETER PERVECSE NJEREZVE TE MENCEM , TE URTE , E ME IDE PERPARIMTARE . PER FAT TE KEQ 90% E TYNE ASHT DETYRU E VAZHDON ME GJET STREH VETEM JASHT SHKODRET PIKERISHT PER ARSYEN Q1 PERMENDA MA NALT !
Fakte ?
Me pytni tju pergjigjem !

eusebio

Primus registratum

Perveç 10% t'popullsise(5%Katolike; 3,5%Myslimane; 1% Magjypt e 0,5% Ortodoks), Kishes t'Madhe, Sahatit Anglez, Kalase, Vorreve (t'Rrmajt, t'Myslimanve e atyne Shtojit) e Viles t'Zogut n'Shiroke, tan pjesa tjeter e Shkodres asht mu bombardu e mu hjek qafet!

Raptor

Primus registratum

Gjithashtu mas harroni qe fatkeqsi e Shkodres asht me pas ekstremista fetar sic ka disa ketu ne forum....

Shendet e pare tanve
SH10

eli

Primus registratum

Kush shan shan vedin.

Po a e dini ju mar nyça (n'kuptimin e mir te fjales :lol: ) se shtate mrekulli ka bota e tri ka Shkodra.

SHKODRANI I QESHUR

Primus registratum

nuk kam qef me ju ju kundervu kerrkujt qe ka shprehur menimet e veta se gjithkush e ka te drejten e fjales
deshta vetem me ju kallxu disave qe me sa shof se ditkan se tan jeten e jetes jan munu me na perca me ane te fese!..
ja mysliman
ja katolik
ja shkja
ja ortodoks
edhe po i shofim rezultate jena shpernda si kamt e dhise neper bote
e asihere sna e bani zoti rrisk me jetu tan shqiptaret ne nje shtet te vetem
e deri sa ta kuptojne te tane se me percamje krahinore apo fetare vetem e shkaterrojme ma shum vendin tone ishtu ka me ken shkodra e shqipnia.

jam krenar qe jam shqiptar
jam krenar qe jam shkodran
e du shkodren fort me te mirat dhe me te keqijat e saj
nje pershendetje per tan shkodrant qe shkrujne ktu...

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga scYroXas:
[qb] Perveç 10% t'popullsise(5%Katolike; 3,5%Myslimane; 1% Magjypt e 0,5% Ortodoks), Kishes t'Madhe, Sahatit Anglez, Kalase, Vorreve (t'Rrmajt, t'Myslimanve e atyne Shtojit) e Viles t'Zogut n'Shiroke, tan pjesa tjeter e Shkodres asht mu bombardu e mu hjek qafet! [/qb]
A bahet gja me mi gjet disa vende te ai 10% :angel:

prape mire q1 ja ke vu brinat vedit /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

N'te i ke ra tush!

Gjithmone duhet me ja vu brinat vedit, q1 n'rast nevojet me i perdor /pf/images/graemlins/wink.gif , se mjer ai q1 si ka, se perveç se ja thurin si kunore, edhe ja ... ngulin :devil: :lol:

Nji nder gjanat q1 s'm'pelqen te Shkodra asht mungesa e individualizmit. :idea: