Cfare nuk ju pelqen tek Shkodra?

OROSHI

Primus registratum
Re: Cfare nuk ju pelqen tek Shkodra?

I Tretuni,a je ti njeni prej atyre "te bindurve" qe jetojne ne Shkoder????Ndersa une jam ai i "pabinduri" /pf/images/graemlins/wink.gif ,
E ka dicka te vertete ne shkrimin tand persa i perket luftes kunder Turkut(jo e gjitha),ndersa,persa i perket "lsagjes se re" e cila nuk na qenka ma e vjeter se 150 vjeqare,nuk asht e vertete.Ai vend ku tani ngritet xhamija,ka te pakten 500-600 vjet qe asht e popullueme,nuk ka randesi a ka qene pjese e qytetit apo jo,edhe fshatrat kane pas kisha,dakord???Turqit aty ku kane vu kamben nuk ka mbi ma bari,e jo ma te rezistojne kisha!!!Shum kisha shekullore jane prish mbas pushtimit te Shkodres me 1479,njerezit e "pabindur" iken,mbeten vetem ata te bindurit bashke me magjypt!!!!

Tarasi

Primus registratum

per ket bes fara e shqiptareve
turk a i kshtene-merr vesht or djal-kane me u gjetun krjet me i fjale
Se ku e lexova diku kete rresht...
Po shikoni se lexova edhe kete tjetrin
I Tretuni,a je ti njeni prej atyre te bindurve qe jetojne ne Shkoder????Ndersa une jam ai i pabinduri........njerezit e pabindur iken,mbeten vetem ata te bindurit bashke me magjypt!!!!
Edhe mas gjithe atyne vjeteve edhe prap ia gjejm ka nje bisht njeni tjetrit edhe prap kthena te koha e gurit. Per mendimin tem te Shkodra nuk me pelqen ajo mundesi qe i ka dhane ajo disave qe me jetu disa vjet aty dhe tashi me u hek si Shkodran te vjeter dhe qe e njofin mire historine e saj.
Po me vjen mire qe nje pjese te ktyre Shkodra si cdo organizem i gjalle qe asht e ka nxjerr jasht.

H

harap

Guest

oroshi gjithcka mund te jesh por njeri qe ja don te miren shkodres smund te quhesh kurre.

bebi

Primus registratum

mu n'shkoder nuk m'pelqen ajo gruja qe shet sallada n'sarreq.
asht nji mashtruse ajo qe se ka shoqen, edhe e keqja asht se asht edhe matrapaze e te vjedh ne peshe.
pervec ktyne ma siper, dje mora vesht qe asht edhe lesbike.
ma tha nji njiri i besushem.
s'beson ti aaa?
shko shko ne ta majt te ai/ajo (tham ai/ajo se un s'kam ken e zoja me ja dallu seksin) se asht gru me mjekerr /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

m'falni pash besen se kam harru me vu piken n'fund t'fjalise siper :lol:

jack daniels

Primus registratum

Kush keka kjo moj Blue po na shtin frigen,mos asht e bija e Galanes moj? /pf/images/graemlins/laugh.gif ...pernjate ke shku me i ble salladat ti aty se te kane pelqy shume eeee shejtane hajt ti /pf/images/graemlins/laugh.gif Mos shko ne sarrec hajde ne rus(fushe) /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti permbahemi temes ''Ajo qe sme pelqen ne shkoder eshte se jane vjedhe kapet e pusetave /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

mu n'shkoder s'm'pelqejn as 3 herojt.
ju mund t'thoni jo po jan 5. un e kam fjalen per at treshen q* jan nguju me luftu anmikun prej mrend n'shpi, derisa i gjujten tuj hanger petlla n'oborr sherbes sherbes.
cfar njerzish, njaty e mbajn shpin tuj u kalb, mir se me e fal se falin, po as nuk e shesin e as se lshojn me qera, kur na n'shkoder plasme tuj jetu ngusht.
e per ma teper, nuk e bane zemren gur as kur na erdhen vlleznit kosovar.
heroj paljaco.
qe ta dini ju, kur isha e vogel, percdo nadje q* shkosha n'kopsht i kam ra ziles tyne vec prej inadit e ja kam mbath vrep /pf/images/graemlins/laugh.gif

Joy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] mu n'shkoder s'm'pelqejn as 3 herojt.
ju mund t'thoni jo po jan 5. un e kam fjalen per at treshen q* jan nguju me luftu anmikun prej mrend n'shpi, derisa i gjujten tuj hanger petlla n'oborr sherbes sherbes.
cfar njerzish, njaty e mbajn shpin tuj u kalb, mir se me e fal se falin, po as nuk e shesin e as se lshojn me qera, kur na n'shkoder plasme tuj jetu ngusht.
e per ma teper, nuk e bane zemren gur as kur na erdhen vlleznit kosovar.
heroj paljaco.
qe ta dini ju, kur isha e vogel, percdo nadje q* shkosha n'kopsht i kam ra ziles tyne vec prej inadit e ja kam mbath vrep /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po ti paske qene fmi i keq, moj naqe :lol:

McByrek

Primus registratum

Shkodranët dhe mendjemadhësia e tyre a thua se jane qendra e botes. Ne fakt jane thjesht nje qytet i rendomte, me njerez fare te rendomte.

mostro

Putraku

ubububujaaa ky qeka si fishek karabine /pf/images/graemlins/laugh.gif

McByrek

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] ubububujaaa ky qeka si fishek karabine /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Easy boy. Jemi nje vend i lire dhe gjithkush mund te thote pershtypjet e veta. Nese ty s'te pelqen, s'ke pse hidhesh ne veprime guerrile. Joper gje, por le pershtypjen e nje pushke jevgu

Tarasi

Primus registratum

Tiranosaur e ke gabim nuk i paske njoft shkodranet. Por nderkohe kur mendoj se nga mund te jesh nuk te vej faj. Ceshtje botekuptimi.....

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Tiranosaur:
[qb]
Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] ubububujaaa ky qeka si fishek karabine /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Easy boy. Jemi nje vend i lire dhe gjithkush mund te thote pershtypjet e veta. Nese ty s'te pelqen, s'ke pse hidhesh ne veprime guerrile. Joper gje, por le pershtypjen e nje pushke jevgu [/qb]
Vallai kto traplliqet qe thu ti jo vetem me pelqejne por me mbushin me frymezim,dhe me bejne te ndihem krenar qe jam tirons.Keshtu ndihem akoma me mire kur shoh ndryshimin midis nji tironsi trap si puna jote dhe tironsve apo shkodranve te tjere qe ke qef me u lexu postimet..
p.s dhe kur vihen mimikat si kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ..thirri nji cik trunit se behet fjale per shaka dhe jo lufte guerrile apo koman sic mund te luash akoma ti...

bebi

Primus registratum

Joy, t'marrsha t'keqen e humorit, si duket s'ke ardh shpesh n'shkoder.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Putraku zambaku, vet prapashtesa qe ka ai "njeriu" i jep definitly drejtimin ku perket /pf/images/graemlins/laugh.gif

McByrek

Primus registratum

Pse kerceni perpjete mer cuna? Tema ishte cfare s'ju pelqen tek shkodranet dhe une thashe cfare s'me pelqen. Nese do ishte pyetja cfare ju pelqen, do kisha thene cfare me pelqen. Disa prej jush mund te mendojne se e kam gabim. Mundet. Por kjo s'do te thote se keni copyrightin e drejtesise. Mund ta keni edhe ju gabim. Buna, i kam njoft shkodranet. Me vjen keq ta pranoj. Te gjithe karakterizohen nga nje sens i pasherueshem mendjemadhesie. Kane edhe veti te tjera shume te mira, sikurse kane njerez te te gjitha qyteteve. Por kete te keqe e kane. Kujtojne se jane shpikesit e gjithckaje dhe pronaret e cdo virtyti.
Putrak, une nuk u gerrica me ty. Nese keni hapur tema ku te gjithe duhet vetem te lyejne me jarga njeri tjetrin, sorry. Mesa di une, per mendjemadhesine shkodrane ka pasur edhe nje teme tjeter, mjaft te frekuentuar.

tushi

Valoris scriptorum

pUturak /pf/images/graemlins/laugh.gif m'duket sikur je tuj fol me vedi.Nejse Tironozaurus per kureshtje pash shkrimet e tuja t'funit se thash ky ose do t'jet me shqetsime nervore ose ka marr noj kolpo te forte e se ka marr vedin ala :shrug: .Edhe doli kjo e funit /pf/images/graemlins/frown.gif disa te paudhe te kishin sha nga nona motra etj etj.Ti per tu anku kishe shku te kshilli i lagjes po aty n'ven si me te dhan zgjidhje kishin fillu edhe ata mu tall me ty.Asht prish njerzimi krejt Tironozaurus :smash: sidomos per shtresen tuj qe me sa maj men prej edukatores trunin nuk e keni aspak ne proporcion me trupin po shum ma t'vogel.Edhe un ne kushtet tuja do t'kisha ba noj marri ose ra pre e pijes nuk asht ide e keqe si thu ti :idea: .

Najeli

Primus registratum

Pershendetje shkodraneve! /pf/images/graemlins/smile.gif

Une nuk jam shkodrane (megjithse nga nje qytet po aq i vjeter) dhe s'kam qene ndonjehere ne Shkoder fatkeqsisht!

Kam pasur rastin te bisedoj njehere me nje grup te huajsh ne Meksiken qendrore, qe kishin vizituar Shqiperine. Nje goxha burre ne te 50-tat komentoi qe Shkodra (mezi e shqiptonte /pf/images/graemlins/tongue.gif ) iu duk qytet me shume karakter, dhe sa shume do kish deshiruar te fliste shqip e te shyrtonte ne thellesi traditat dhe historine e qytetit.

Mbajeni mire se keni alamet qyteti /pf/images/graemlins/smile.gif
Shnet

McByrek

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tushi:
[qb] pUturak /pf/images/graemlins/laugh.gif m'duket sikur je tuj fol me vedi.Nejse Tironozaurus per kureshtje pash shkrimet e tuja t'funit se thash ky ose do t'jet me shqetsime nervore ose ka marr noj kolpo te forte e se ka marr vedin ala :shrug: .Edhe doli kjo e funit /pf/images/graemlins/frown.gif disa te paudhe te kishin sha nga nona motra etj etj.Ti per tu anku kishe shku te kshilli i lagjes po aty n'ven si me te dhan zgjidhje kishin fillu edhe ata mu tall me ty.Asht prish njerzimi krejt Tironozaurus :smash: sidomos per shtresen tuj qe me sa maj men prej edukatores trunin nuk e keni aspak ne proporcion me trupin po shum ma t'vogel.Edhe un ne kushtet tuja do t'kisha ba noj marri ose ra pre e pijes nuk asht ide e keqe si thu ti :idea: . [/qb]
Akoma s'e ke gjet at fotografine ti Tusho?