Cfare nuk ju pelqen tek Shkodra?

ildi

Primus registratum
Re: Cfare nuk ju pelqen tek Shkodra?

Fillimisht postuar nga Ada*:
[QB]
Fillimisht postuar nga Mbijetusi:
[qb]Por shkodra jone ka qene njesoj gjithmon e tani si kane rane poshte ne qytet dhe katurnia o bo shkodra mos me e pa me sy spo e njohim mo njoni tjetrin si me perpara se tani jane mbushe rruget me katunar prej mesi e gjitha anet e shkodres po une shpresoj se nji dite do bohet me mire por do te jete shume vone per ne ndoshta per femijet tane mund te behet me mire. :thumbsup: [B

Me vjen shume keq nga ca njerez qe nuk dine ta ndajne dashurine nga urrejtja! mund te jete e vertete ajo qe sapo the ti mbijetuesi por ne qofte se ju beheni rraciste per katundaret ,medet halli jone qe jemi jashte shtetit. do te ghjejme ndonjehere perkrahje dhe dashuri nga te huajt. No ofens
help.gif

uni20077

Primus registratum

Xhamija e re ne mes te Shkodres , qi te zjerre syte kur asht dite me díell.Shifet qi asht ndertue pa plan e pa pike estetiket.Megjithate mos t`ma marrin per te keq "turqt" e Shkodres.

IHS.

UNE

Primus registratum

Pershendetje vllaznit dhe motrat e mia.

Kur kam kene ne SHKODER shume gjana nuk me pelqenin.
P.S. rruget tane balte ,erresina ,frika ,papunesia, varfenia , dhe sidomos ne vitin 97 pothuajse gjithcka.
Kam ken 18 vjec kur ika nga shqiperia ne 98 dhe si tashi me kujtohen ato vite te veshtira sikur te ishim ne somali ( varferi dhe lufte imagjinare qe merrte jete njerezish).
Njerezit ishin ba si te egjer dhe nuk kuptonin arsye, cdonjeri e shihte njeri-tjetrin si 'armik'.
Shkova ne angli dhe e pashe se sa mrapa qenkena
god.... whats wrong with us...!!!!????
Kur jena te tane bashke e urrejme njani- tjetrin e kur jena te ndame we love each- other.
Ka ma shume se 4 vjet qe nuk kam kene ne shkoder e nuk di se si ka ndrushu ,por shpresoj qe te pakten njerezit te kene nryshu mentalitet.
Shpresoj qe te pakten te jene ma te dashur me njani tjetrin e ta respektojne njani tjetrin.

albscutar

Primus registratum

Fillimisht postuar nga uni20077:
[qb] Xhamija e re ne mes te Shkodres , qi te zjerre syte kur asht dite me díell.Shifet qi asht ndertue pa plan e pa pike estetiket.Megjithate mos t`ma marrin per te keq "turqt" e Shkodres.

IHS. [/qb]
Uni20077 po e shof qi paske deshire me i luftue turqit,
ty pa te baj berber se kena shum nevoje, se ka fillue me u rrite leshi pak si shum ne rradhet e ushtrise e ti ja thuke mire per ate pune.

emiljo

Primus registratum

Mos harroni se Shkodra ka qene gjithmone qyteti ku jane vendosur nga malet kryesisht, por edhe nga katundet shume banore. Sa shkodrane "te qyteteruar" e kane origjinen nga malet, ose prinderit direkt malesore. Problemi qendron te qytetaret, qe nuk dine ti presin...si zakonisht qyteti(pushteti lokal + edukata e njerezve + indiferentizmi + mendjemadhesi)i menjanojne njerezit qe nuk jane te nje niveli me to. Keshtu eshte bere me magjypet, me malesoret, etj. Por malesori ka karakter tjeter dhe nuk e pranon nje gje te tille, ka nevoje qe te edukohet dhe kete edukate askush nuk ia jep, ka nevoje per pranim shoqeror dhe askush nuk ia jep. Kjo eshte Shkodra, Shkodra e miqesive te vjetra, Shkodra e rekomandimeve, qe e vlereson njeriu nga familja, nga prejardhja, nga veshja e pastaj nga njeriu. Si reagojne shume shqiptare jashte shtetit, sepse trajtohen si "njerez te gurit" nga vendalijte?Keq, sepse pjeserisht kane te drejte. Cdokush ka te drejte te levize dhe te vetvendoset ku te deshiroje.
Edhe ne Albforum shoh shpesh shprehje fyese prej shkodraneve ne lidhje me malesore e katundare. Ata jane dhe nqs nuk e kuptojme, sigurisht qe do ta ndryshojne qytetin ne fshat ose malesi, mbasi ambienti i origjines i pelqen kujtdo. Tjeta juaj!

shkodranja si shpirt

Primus registratum

Per shkodren kurr skisha me fol keq nuk po di pse po flisni kaq keq per shkoderlocen tone me ka marr malli shum per te, jemi shume te lidhur me nj tj. A sa per ktu ne angli ,jam e vetmuar se kam shoqerin time ,e dua shum shkodren e me vjen keq qe po ndij kto fjal.Cdo gja do bahet mire .

mostro

Putraku

mu s'me pelqejn ca tangerrlliksa shkodran /pf/images/graemlins/laugh.gif vallai kam njoh nja dy ene hiqen moooo!!!shkodrakshu ene ashu,shkodra asht njishi.
vallai mu ka mush menja top,shkodran per te qene kane qene ata te paret kurse rinia e sotshme ka vetem vetem llafe.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

shkodranja si shpirt

Primus registratum

CKA KE TI MAR PUTRAKU NA SHKODRANT JENA SI SHPIRTA TY NRASE STE PELQEJN SKA GJA SE NA KENA NJ TJ OK E MAS FOL MA PER SHKODRANT

Never Alone

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] mu s'me pelqejn ca tangerrlliksa shkodran /pf/images/graemlins/laugh.gif vallai kam njoh nja dy ene hiqen moooo!!!shkodrakshu ene ashu,shkodra asht njishi.
vallai mu ka mush menja top,shkodran per te qene kane qene ata te paret kurse rinia e sotshme ka vetem vetem llafe.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
C'ja fute kot tashi ti Putrak /pf/images/graemlins/laugh.gif

dioklea

Primus registratum

putraku i ke ra gabim moj zemer.ske qa ban lene krejt ate muhabet /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga shkodranja away:
[qb] CKA KE TI MAR PUTRAKU NA SHKODRANT JENA SI SHPIRTA TY NRASE STE PELQEJN SKA GJA SE NA KENA NJ TJ OK E MAS FOL MA PER SHKODRANT [/qb]
he mo mo dhe juveeeeeeeee!!aq shume me keni keqkuptuuuuuueee besa!!!une shkodranet i kam pike te dobet.njerez me ne humor dhe me te qeshur una nuk kam pa.kojshit e mi jane shkodrane dhe harmonia qe eshte ne shtepine e tyre te len pa men.dhe una nuk e kam fjalen qe te gjithe shkodranet jane te tille,por ca tipa qe kam njohur qe nuk kane piken e humorit per tu bere sa me shume interesant ne nje ambient nuk bejne gje tjeter vetem perserisin se si shkodranet jane kshu dhe jane ashu.........
masnej kush na qeka ky shkodran qe na ka hap kete teme?se vallai me sa del nga kjo tema shkodranet qekan perfekt saqqe mezi u dalin ne pah disa gabime te vogla.ha pra mo se popull jeni dhe juve,me te mirat dhe te keqija........
hajt tani shnet dhe bofshi sa me shume qef... /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

[qb] ok putraku peace po na jena ma tmirt ok lol [/qb]
PO MI LAL KUSH TA PRISH TYJA!!!SI GJITHMON PAS NEVE ME TE MIRET JUVE JENI,JO SE U NGATARROVA VIJNE LUSHNJARET DHE PASTAJ JUVE /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

[qb]
PO MI LAL KUSH TA PRISH TYJA!!!SI GJITHMON PAS NEVE ME TE MIRET JUVE JENI,JO SE U NGATARROVA VIJNE LUSHNJARET DHE PASTAJ JUVE /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
u na marrsh pleshtat /pf/images/graemlins/laugh.gif

------------------

Forca Shkodra /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga nak:
[qb] per ate ke te drejte... merret vesht se psh ke pase nji pune shume te mire dhe e ke lane. vetem kur merr ne telefon ndokush me te thane se sa hajvan ke kene se ka kene pune e mire... i ka qellu nji shokut tem keshtu. u habit i shkreti!!

merre me mend, dojne me te dhane mend prej kafehaneve ne shkoder se ca duhet me ba ne londer.

leni mandej me kene femen se si bajne cirk fjalet. psh psh psh........ vdesim per pak thashetheme, s'na prihet mbare ne fakt... cohen shkodranet qysh ne pike te sabahit tuj mendu se ke ka me marre neper goje sot.......

uf uf, te lodhin keto gjana! [/qb]
thashetheme ke gjithkund mor qyp, edhe ktu ku jetoj un marojne per pak thasheshuqe, apo dallimi qendron ktu, se ne ballkan kane njerezit pak kohe me shume /pf/images/graemlins/wink.gif

------------------

novak

Primus registratum

miramrama putrako!
un jam ai qe e ka hap ket teme.
dhe pikerisht per faktin qe kam pyt se qa nuk ju pelqen te shkodra do te thote qe ne e pranojme qe nuk jena perfekt,tash asht ifije e vertete qe jena pak si shume t'dhanun mas shkodres ,por qa me ba,ishtu jena!
po qe jena rob zotit jena s'ke qa me than /pf/images/graemlins/smile.gif (sa modest! hahaha)
me than t'drejten shkruva se kishte edhe kohe pa shkrujt.hajt tung! /pf/images/graemlins/tongue.gif

daci25

Primus registratum

NIGJONI MORE SHOKE TE DASHTUN NE ASNHJHERE SKEMI PER TE EC PERPARA NE QOFTESE NA KENA KSHI MENDIMESH .SHKODRA I KA TE GJITHE MUNDESITE MU BA QYTET PERSMARIT SEPSE TE GJITHE ATO SHKODRAN QE KANE DALE JASHTE SHTETIT E PO PUNOJNE DO TE JETE DIKUSH QE KA HAP NDONJE FIRME TE VETEN JASHTE SHTETIT SIKUR KTO NJEREZ ME MUNDU SADOPAK ME BA NJE INVESTIM SADO TE VOGEL EDHE BAHET DICKA ME GJITH VESHTIRESITE QE MUND TE HASEN NE SHKODER PRANDAJ MOS UBANI SERVILA E MOS MENDONI VETEN POR MUNDONI TE BENI MIRE SE AMERIKEN E GJEJME EDHE NE SHKODER PO TE DUM ,POR DISA E KANE MENDJEN ME SHKATRRU E JO SI NJE PAKICE QE DEN ME BA MIRE RROFTE SHKODRA ,FORCA VLLAZNIA,SHKODRA DO BAHET MA MIRE PO VEM DOREN ZEMRE I LOVE SHKODER SHKODER LOCEN

shkodranja si shpirt

Primus registratum

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]
[qb]
PO MI LAL KUSH TA PRISH TYJA!!!SI GJITHMON PAS NEVE ME TE MIRET JUVE JENI,JO SE U NGATARROVA VIJNE LUSHNJARET DHE PASTAJ JUVE /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
u na marrsh pleshtat /pf/images/graemlins/laugh.gif
ne jemi te mire,kemi qene te mire,dhe do te jemi te mire.ok bye now

------------------

Forca Shkodra /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]