Cfare nuk ju pelqen tek Shkodra?

Jetoni

Primus registratum
Re: Cfare nuk ju pelqen tek Shkodra?

to blue
se harrove met than... une masiper po flisja ne anglisht sepse para pak kohesh shkrujta nje masazhe ne shqip dhe po sugjeroja qe te gjithe te mundohen e te flasin ne gjune shqipe sepse ne fund te fudit kjo eshte faqe shqipe. Por si surprize njera me kritisoj(jona_tr) the methat qe une po thoja ket sepse nuk di gjuhe te huaja dhe te them te drejten nuk me erdhi mire. Vi ne ket faqe per te folur ship sepse per anglisht ka faqe te tjera plot. si thua ti????
later... :confused: :smash: :tipsy:

Miuku

Primus registratum

Kam ndigju nje thanie kur kam qene ne Kosove: ne e kritikosha vendin tim , ishalla kallet.
Toni sic kan thane, shpresa asht e fundit me vdek, edhe te ne ndoshta taman ka mbet vetem shpresa e gjalle, por kjo nuk dmth me fillu e me e kritiku vendin tend ashtu. Ty thjesht fakti qe njerzit sa here qe hyjn ktu flasin me aq dashni e mall per ate vend, duhet me te ba me mendu qe ai vend ka dicka te vecante edhe nuk meriton kritikimin ose pesimizmin qe po shof tek ti.
Caste te veshtira kan kalu edhe kane perfundu ne cdo vend te botes. E njejta gja ka me ndodh edhe me shkodren.

Miuku

Primus registratum

Kam ndigju nje thanie kur kam qene ne Kosove: ne e kritikosha vendin tim , ishalla kallet.
Toni sic kan thane, shpresa asht e fundit me vdek, edhe te ne ndoshta taman ka mbet vetem shpresa e gjalle, por kjo nuk dmth me fillu e me e kritiku vendin tend ashtu. Ty thjesht fakti qe njerzit sa here qe hyjn ktu flasin me aq dashni e mall per ate vend, duhet me te ba me mendu qe ai vend ka dicka te vecante edhe nuk meriton kritikimin ose pesimizmin qe po shof tek ti.
Caste te veshtira kan kalu edhe kane perfundu ne cdo vend te botes. E njejta gja ka me ndodh edhe me shkodren.

bebi

Primus registratum

cilit Toni i je drejtu Miuk grupi? del ne msn iher

paradise

Primus registratum

Tesh e mrapa nuk keni me than asnje gja te keqe per Shkodren.. :smash:
Sforcohuni tu u mendu per me i gjet dhe me i /pf/images/graemlins/smile.gif shkru gjanat ma te bukra te Shkodres tone.

skodrinon

Primus registratum

Ather pa ja fillaj me nje pub qe eshte hapur n shkoder nuk eshte si pubet ne tiran por te pakten ka filluar te thyhen tabut n shkoder qe eshte gje klas krejt .Se harrova popull jena ba me stadium me drita para vllazniaaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

ezhderha

Primus registratum

kur perdor dhe ti fjalet "tabu" mor skodrinon...

mos deksh kurre pa te ardhe dita se kur te vijne s'kena ca me te ba!!!

mos me ban me qeshe he hajvan!!!

Albsniper

Primus registratum

Une desha vec te them se kur degjoj cfare respekti kane ne Kosove per Shkodren m'bahet mishi kokerr...ne cdo moment...kjo me ka bere edhe me koshient qe ne qofte se mundem te bej dicka per qytetin tim, ta bej...nga ana tjeter, po te kem mundesi qe te pakten te mos prish pune me dicka, edhe me mire.
Pam pam pam tek xhamia e rusit jam, pam pam pam...

skodrinon

Primus registratum

O Nak si se ke hiç sensin e humorit mar burr sa tabut i kena na aq t mira paçim pa thash pa baj pak si filozof hahahhahahahahahahhah

ezhderha

Primus registratum

pam pam pam pushken e kam
te xhamija e rusit jam /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!!!!!!

ezhderha

Primus registratum

o NUCO!!!!!!!

ty te paste shkoder locja mor! me i kape ata tabute e me i thy tana pertoke!

copa copa me i ba! hajt ta marrsha.....

Sara

Primus registratum

Mua nuk me pelqen sesi njerezit te marrin nepergoje.Apapapa merret vesh muhabeti prej Shkodres deri ne Angli ne me pak se nje ore.

ezhderha

Primus registratum

per ate ke te drejte... merret vesht se psh ke pase nji pune shume te mire dhe e ke lane. vetem kur merr ne telefon ndokush me te thane se sa hajvan ke kene se ka kene pune e mire... i ka qellu nji shokut tem keshtu. u habit i shkreti!!

merre me mend, dojne me te dhane mend prej kafehaneve ne shkoder se ca duhet me ba ne londer.

leni mandej me kene femen se si bajne cirk fjalet. psh psh psh........ vdesim per pak thashetheme, s'na prihet mbare ne fakt... cohen shkodranet qysh ne pike te sabahit tuj mendu se ke ka me marre neper goje sot.......

uf uf, te lodhin keto gjana!

Sara

Primus registratum

i ka qellu nje shokut??? Po pse e le more ate pune aq te mire?hahahahahaha
me tamam me qene vajze nuk te lene gojet e liga rehat.Te del nami per asgje.Kur shkova ne vere me thote mami se nuk isha e lejuar per te veshur bluza te shkurtra dhe pantallona te uleta,vec se fillojne te flasin njerezit per asgje.Dhe kur shkoj atje car te shohesh......minifunde kudo qe te shkosh.
nganjehere habitem kur marr ndo kend ne telefon,si i marrin vesh mor zot kto gjera???me ndjeh njiri nade e marrin vesh prej fundit te rusit deri ne maje te xhabijes.hahahahaha

albscutar

Primus registratum

E vetmja gja qenuk me pelqen , dhe qe po shkaterron shkoderlocen tone ashte, zhvendosja e
familjeve shkodrane ( dhe intelektualeve ) ne Tirane /pf/images/graemlins/frown.gif
Une jam ken vjet ne velipoj per pushime ,
me te ardhe keq dhe marre /pf/images/graemlins/frown.gif
e kishin zaptu pukjant at ven :smash:
/pf/images/graemlins/frown.gif ala me kujtohet kur thoshin( cah me ba) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eddi

Primus registratum

Por shkodra jone ka qene njesoj gjithmon e tani si kane rane poshte ne qytet dhe katurnia o bo shkodra mos me e pa me sy spo e njohim mo njoni tjetrin si me perpara se tani jane mbushe rruget me katunar prej mesi e gjitha anet e shkodres po une shpresoj se nji dite do bohet me mire por do te jete shume vone per ne ndoshta per femijet tane mund te behet me mire. :thumbsup: [B

Shkoder Shkoder ti per ne je nan dhe une te dua shume kudo qe une jam.[/b] :thumbsup: :thumbsup:

skodrinon

Primus registratum

Albscutari me t than (cah ke ba) asht klas se e merr vesht hall asht kur t flasin italisht e nuk i merr vesht aja asht hall pa kena fillu mu msu ka pak s ke ça i ban .

elvira

Primus registratum

Shkodren e kena lane mbrapa vete ne shkodranet duke ja vazhduar tek papastertia, se jena te paster boll shihet vete shkodra, se jena llapazna shihet edhe ketu ne chat dhe ma lene krejt ç'fare bahet ne shkoder te martojne e te ndajne 550here. Fanatike jena boll, bajme edhe si moderna kete gja e kena ne gjak veshjet dhe lokalet i kena si buken e perditshme. 5leke me pase ne xhepe edhe ato i harxhojme se e kena zemren e madhe.Ne thojme me mire fukara e i lumtur se sa i pasur dhe me shume probleme. Por shkodra mbetet se mbetet nje nder qytet me te mira ne Shqipni sidomos per humor zajme venin e pare.

paradise

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Skodrinon:
[qb]Ather pa ja fillaj me nje pub qe eshte hapur n shkoder nuk eshte si pubet ne tiran por te pakten ka filluar te thyhen tabut n shkoder qe eshte gje klas krejt .Se harrova popull jena ba me stadium me drita para vllazniaaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Ku asht mar Skodrinon aj pub qe se di un?

Sara

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mbijetusi:
[qb]Por shkodra jone ka qene njesoj gjithmon e tani si kane rane poshte ne qytet dhe katurnia o bo shkodra mos me e pa me sy spo e njohim mo njoni tjetrin si me perpara se tani jane mbushe rruget me katunar prej mesi e gjitha anet e shkodres po une shpresoj se nji dite do bohet me mire por do te jete shume vone per ne ndoshta per femijet tane mund te behet me mire. :thumbsup: [B

Shkoder Shkoder ti per ne je nan dhe une te dua shume kudo qe une jam.[/b] :thumbsup: :thumbsup: [/qb]
Shume dakort jam me ty!
Por ama ne qe jemi jashte shtetit,a nuk po bejme te njejten te vendasit ketu??
Vertet mesa kam degjuar eshte bere shume keq,me njerez prej gjithka por kete gje e solli liria per te jetuar ku te doni.Ashtu ndoshta si tiranasit nuk duan qe njerez nga te gjithe qytetet te jetojne ne qytetin e tyre.