Cfare nuk hani?

Blendi

Primus registratum
Re: Cfare nuk hani?

U kujtova kam ngrene njehere bishtin e pules, me dhjame dhe kam vjelle kur isha i vogel. s'i afrohem me.

I love new york

Primus registratum

une kur kam qene nja 4-5 vjec, ke Vollga ne Durres tek me lane 2 minuta me gocen e enje shoqes mamit (me e madhe ajo ne moshe) une futa ne goje nje lloj luleje te verdhe, karakteristike dikur ne shqiperi neper lulishte.
Sot e ksaj dite, une nuk i afrohem dot, ose t'i ndjej eren atyre luleve /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Po mire o njeri i ke ngrene gabimisht atehere ti, kurse tani e di qe s'hahen peverteti /pf/images/graemlins/lol.gif . Thuj cer nuk ha ti tamom ka ato qe hahen qe pri gabimeve t'fminis /pf/images/graemlins/lol.gif .

Una, per themull, nuk haj bamjet (yyyaaakkk) /pf/images/graemlins/laugh.gif, spinaqin: , prethet /pf/images/graemlins/laugh.gif ene lakrat /pf/images/graemlins/laugh.gif.</font>

I love new york

Primus registratum

goce, una po them nuk u afrohem dot se me provokohet stomaku, kjo thote e di una qe s'haen /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

lakrat jane shume te mira, I love laker te mbushur me mish te grire. Edhe spinaqi eshte good (nuk jam crazy po e pranoj) /pf/images/graemlins/laugh.gif Preshet i du te gjalle, jo gjelle /pf/images/graemlins/laugh.gifbamjet i thashe i kam yack /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Une e kam gjith problemin me nuhatjen, nese sme pelqen aroma qe ka, as nuk tentoj me e fut ne goj.....psh ato ushqimet indiane apo llojet e tjera te kuzhinave te huaja qe kane aroma shume mix si dua fare, urrej shijen e curry ,
Edhe kur dikush e ka gatu ne shtepi dhe e takoj me pas, e nuhas ke aroma e robave, e tmerrshme mi sjell zorret ne gryke .....opsss vetem ideja tani po me perzin /pf/images/graemlins/devil.gif

ladouce2005

Primus registratum

Qenke pak si mua ti Impuls, se une jam e tmerrshme me nuhatjen /pf/images/graemlins/laugh.gif por...tani qe mendohem, sikur nuk gjej ndonje gje specifike qe se ha, pervec ushqimit kinez, qe se kam me shume deshire dhe mishin e derrit, meqe do konvertohem /pf/images/graemlins/laugh.gif
u, dhe peshkun e thare, menyra afrikane e gatimit, me tmerron era...

Isabelle

Valoris scriptorum

Curry eshte i shpif. Se kam provuar po ky sikleti i eres. Tofu I think is discusting (padashje e kam ngaterruar per djath te bardhe dhe ja hodha sallates nje here /pf/images/graemlins/madie.gif).
Celery ma msuan me dredhi - normalisht nuk i duroja eren.

Se kush kishte zene ne goje kokat e kafsheve - mendoj se koka e qingjit me raki eshte kulmi /pf/images/graemlins/laugh.gif.

I love new york

Primus registratum

curry doesnt bother me - I like /pf/images/graemlins/laugh.gif
po tofu mgjth healthy as hell is really discusting /pf/images/graemlins/laugh.gif

ahhh, nuk me pelqen cilantro.. i hate the smell /pf/images/graemlins/madie.gif

Vals

Primus registratum

Belleeeee....cna kujton kokat e qingjave aman se me ka shkuar mendja. Nuk me harrohet hengra darke nje here ne Sarande me ca amerikane dhe morem peshk koce, te fresket fare. Atje s'diskutohet ta sjellin peshkun e zgares me gjithe koke. UNe mbasi hengra mishin gjithe qejf, ja hyra kokes se peshkut se ate e le per ne fund. Meqe po perpiqesha ta haja me thike e pirun, isha fiksuar tek pjata dhe spo vija re se cpo flitej rreth meje. Kur mbarova, gjithe qejf, hodha syte rrotull tek robte qe kisha ne tavoline per te vazhdu muhabetin kur shof ca fytyra te habitura qe po me shifnin (stunned) dhe qetesi. Kur njeri thote: This is sooo cool! Awesome! Meqe keta te gjthe ishin marinsa ju duk koka e peshkut si the ultimate challenge. U beme shoke, se si ju dukesha pastaj.

Guest

ushqimin kinez, me ato shijet e perziera si e tharte dhe e embel. sa kot!
Nuk kam henger asnjehere buke me shalqi dhe dhjath as nuk e dua.
fasulet dhe familja e tyre me mbeten ne stomak dhe nuk i tret gjalle ne bote. gjerat shume pikantejo per gje po perfundoj duke henger tul buke ose duke pire uje.

Kondrapedali

Kondrapedali

Në përgjithësi nuk i bëj naze. Mund të them që më pak të preferuarat janë preshi, lakra dhe thai.

Poseidon

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Per perime i ha te gjitha ne pergjithesi, por kungullin jo, me duket i sikletshem me ate shijen e embel.

[/ QUOTE ]

... pale shkodranet gatojn dhe lakuriq... asaj mos thu qe i thu jo /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Princesha

Primus registratum

Ku e dite ti qe jam shkodrane une /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Lakuriq-in se fus n'goj /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

po ty t'kan qit noj her lakuriq? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Curry eshte i shpif.
............

Se kush kishte zene ne goje kokat e kafsheve - mendoj se koka e qingjit me raki eshte kulmi /pf/images/graemlins/laugh.gif.

[/ QUOTE ]

Yeah, dakort deri n'detaj /pf/images/graemlins/laugh.gif rakine e bij una, ti ther qingjin /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Une nuk ha puren, patatet e zjera (apo s'jam ke vendi patates /pf/images/graemlins/laugh.gif) fasulet si kam fut kurr ne goje, edhe qepen ne gjelle se ne sallat ska prob.
Sa per kinen /pf/images/graemlins/laugh.gif kur kam pa njeren, qe e kam ca numra me tutje, qe hanet sallat kembet e pulave nuk du me pa kinez me sy /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

U mendova e u mendova dheme ne fund e gjeta. Nuk ha lakuriqen (kungull me sheqer dmth) dhe peshkun krap se vjen era dhe. Qepet i gjalla i ha po me hane stomakun keshtu qe i kemi nderprere marredheniet diplomatike ka ca kohe.

pinkparadise

Forumium maestatis

bamjet
bbbbboooooooooooo qe ne femijeri i kam pas vdekje, edhe sot nuk i fus ne goje, bllakkkkkkkkkkk........si me honger qurre /pf/images/graemlins/lol.gif