cfare nuk durojne femrat tek femrat

renata

Forumium praecox
cfare nuk durojne femrat tek femrat

Gjithmone flasim per cfare nuk durojne femrat tek meshkujt dhe e anasjellta.
Po ju femra cfare nuk duroni nga nje tjeter e seksit tuaj?

renata

Forumium praecox
Re: cfare nuk durojne femrat tek femrat

Ziline dhe fjalet e helmeta qe nxjerrin nga goja per ty kur nuk kane forcen e vullnetit jo te te konkurojne,se nuk behet fjale ,por as te te afrohen...Atehere te kritikojne...
Kur flasin me ze te larte e marrin kot si pushka e jevgut ne nje diskutim derisa t'ju shkoje e tyrja edhe kur nuk kane te drejte.
Kur nuk kane pike klasi e origjinaliteti,behen majmune te modes se momentit.
Ekstravagancen e pavend...
Vulgaritin,vecanerisht kur flasin me fjale te piseta...
Histerizmin...
Llafazanerine...
Genjeshtrat...
Kur jane zhulse e rrjepin cunat...
Kur shiten etj etj

samanta

Primus registratum

Me falni per banalitetin pordhat s'i duroj dot apapapapapapa s'ka gje me te shemtuar dhe fatkeqesisht shume femra i ngaterrojne me elegancen kujtojne se te shesesh dicka qe s'e do asnje te ben me terheqese e sidomos ne Shqiperi i kane me teprice nuk e di nga injoranca apo nga mungesa e eksperiences

OROSHI

Primus registratum

Me fal qe hyna ne biren e gabume /pf/images/graemlins/laugh.gif
femrat mund te jene shoqe shum te mira,por edhe armiket me te egra me njera-tjetren!
Xhelozia qe egziston tek femra(per njera-tjetren),nuk ekziston kurre ndermjet meshkujve!!!

TEO

Primus registratum

s'eshte e vertete Orosh une jam shume xheloz per mustaqet e tua.

samanta

Primus registratum

Edhe djemte jane xheloza orosh sidomos kur duan te bejne te njejten vajze per vete /pf/images/graemlins/wink.gif

epiphany

Primus registratum

shoqeria midis dy femrave nuk eshte asnjehere si shoqeria midis dy meshkujve.e meshkujve eshte me e forte po dhe kjo sepse shpesh here kane me pak parime se femrat.

S6T6N6

Forumium maestatis

mendoj se aleancat e femrave jane te cuditshme dhe kur forcohen me shume sec duhet dhiten!

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga caliente:
[qb] Edhe djemte jane xheloza orosh sidomos kur duan te bejne te njejten vajze per vete /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ne fakt asht e vertete,por mvaret edhe tek tipat e djemve!
Megjithate xhelozia ndermjet femnave asht shum ma e forte se tek ne!

Inferioriteti lun rol tek te dyja palet!

atomium

Primus registratum

Diskriminimi me i madh, femres ne shoqerine e sotçme, i behet pikerisht nga femrat.
Ka ardhur koha qe femrat te tregojne sa vlejne.
Meshkujt na mposhtin sepse ne nuk dime te mbeshtesim njera-tjetren.
Propozoj ta kthej kete teme.
Cfare adhurojne femrat ne seksin e tyre?

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEO:
[qb] s'eshte e vertete Orosh une jam shume xheloz per mustaqet e tua. [/qb]
mos u ngut duke than "seshte e vertete"...femna qe jane me karriere/ambicie e kane vetetu kte!

leni edhe ti mustaqet mer,apo je tullac /pf/images/graemlins/laugh.gif

atomium

Primus registratum

Une jam shume krenare per ate çfare kane bere deri tani femrat. Por duhet te kuptojne qe ideologjija e tufes eshte e rendesishme.
Gjej rastin te falenderoj meshkujt shqiptar qe me mire se meshkujt e shteteve te tjera me te perparuara, i kane mbeshtetur plotesisht femrat ne emancipimin e tyre.
Le menjeane disa raste te veçanta.

epiphany

Primus registratum

pika jone e dobet eshte pikerisht fakti qe ne aleanca jemi te mira ne fillim por , nuk arrijme ta mbajme gjate.i kalojme shume kufijte ndonjehere seri sa...

ilirjan

Primus registratum

un them se ajo qe i terbon fare eshte kur rivalja terheq me shume mashkullin duke qene me e shemtute

aty te shofesh xhelozi, kam pershtypjen se femra nukbohet xheloze kur i dashuri shkon me nje me te bukur se ajo

fairy

Primus registratum

Xheloze behesh kur i dashuri shkon si me nje te shemtuar, ashtu si edhe me nje te bukur, kjo nuk ka te beje me xhelozine midis femrave, por xhelozine ne cift dhe instiktit "per te ruajtur territorin".

Une te disa femra nuk duroj dot, kur marrin pa arsye anen e mashkullit vetem sepse eshte mashkull dhe keshtu u duket sikur po e mbajne mire me "me te fortin", ose thjesht sepse ngordhin per cik vemendje te munguar, qe i duket sikur e gjejne ne kete lloj aleance.

Mendoj se femrat jane me shume xheloze per bukurine te njera - tjetra dhe per cdo lloj suksesi ( per suksesin jane xheloze edhe meshkujt shume shume shume). Para 1 muaji kam degjuar nje rast, ku nje vajze shume e bukur (ju siguroj per kete) beri nje interviste pune diku dhe intervistuesja ishte nje 100 kilshe e shemtut. Si perfundim, komenti i 100 kilshes se pse nuk i pelqeu vajza e bukur per pune ishte: "Ajo edhe mund ta beje mire punen e saj, por nuk le te tjeret te punojne". Eshte per t'u shtuar fakti se 100 kilshja ishte provinciale e sapoardhur ne Tirane, kurse vajza tjeter ishte lind e rrit ne Tirane, ne Shqiperi kam vene re shume kete lloj ndjenje inferioteti te rretheve, qe sa vjen e me shume u kthehet ketyre njerezve ne mllef.

Kondrapedali

Kondrapedali

Shkak për prishjen e aleancave ndërmjet femrave bëhet pikërisht xhelozia që femrat kanë ndaj jëra-tjetrës.

Dikush më lart tha që femrat kanë më shumë parime se meshkujt.

Meshkujt rrojnë me parime (përgjithësisht) ndërkohë që femrat nuk i njohin ato. Zemra e femrës është komandante /pf/images/graemlins/wink.gif .

true confidental

Forumium maestatis

Shpesh e me shpesh shohim femra qe luftojne per te njejtin mashkull, rralle e me rralle meshkuj qe luftojne per te njejten femer....

Femra qe ndjejne zili kur shofin trupin e bukur te nje tjetre, femra qe xhelozohen per canten gucci qe i shofin dikujt ne dore etc etc raste si keto qe nuk ekzistojne tek sexi tjeter

Dhe eshte mese e vertete ajo qe tha Kondrapedali qe femrat udhehiqen nga ndjenjat dhe i shofin gjerat ne disa prizme, kurse meshkujt jane me te kalkuluar e me gjakftohte ...hmmm
meshkujt jane te thjeshte, kurse femrat nga natyra te komplikuara /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

jam shume dakord me ty po duhet dhe te pranosh qe kemi qene te detyruara ne nje fare kuptimi te mbajme nje qendrim te tille.