Re: Cfare mund te beje Edi Rama?
Blendi ka hapur nje faqe per edi ramen
www.erdhmja.org dhe fton te gjithe per debat konstruktiv me qellim nxjerrjen e PS nga pellgu ku ka rene dhe domokratizimin e saj si nje parti e vertete europiane.
Ok deri ketu ne URrra Urra urra, po kur aty fillon e vihet gishti mbi plage del qe eardhmja.org eshte po aq e ngurte dhe idiote sa edhe 55, RD apo Zeri Popullit ku ka vetem nje ze ai i tyre. Aty kam bere shume komente po te gjitha jane hequr se nuk i shkojne per shtat Blendi te EdiRames.
Blendi bertet e uleret per kompanine kanadeze qe do te portin e durresit(dhe mendimi im eshte te privatizohen te gjitha ato segmente qe i ka shteti dhe po u nxin jeten qytetareve me paaftesine e vet menaxhuese ose me makuterine per te mjelur deri ne fund pasurine e popullit)
Ku ishte Blendi kur u shit per 120milione pasuria me e madhe, miniera e arit te cdo vendi, TELEKOMI (qe edhe nje katuanri qe smerr vesh nga menaxhimi ti japin prap se prap do rruje mire lek). Apo po vodhen miqt e Blendit ska gajle, po te mos marrin keta te tjeret. O Blendi po deshe te kontribosh sadopak per vendin tend te varfer mos u bej kopetent qe nga amerika, s ashtu kopetentesh, qe hane buken e tyre dhe bejne llogarine e botes, kemi ketu me tonelata. ti kur del ne rruge aty nuk te shkel kemba balte po ketu ne tirane rruget jane kthyer ne shtigje dhe kur ti doje tr...i edit do kemi dhe ne fatin te ecim ne rruge te asfaltuar. Qe kur u be Edi jot i majte nje here?? Pse erdhi ai te Partia e prostatit??? per te vjedhur miku im, ja perse!!! Sa per i majte Jam une me shume se ti e edi e gjithe legenat e PS qe instaluan ne vend korrupsionin e iken e lane militantin e thjeshte me gisht ne goje (Nga doli nje here kjo Mimi
(emrin e vertete ka Mrika) Kodheli), Po Nano, kryatri legjendar qe prapa i vjen historia, ku e gjeti gjithe ate pasuri qe ka muaj me rradhe qe jeton jashte pa punuar???
Sa komike behen kur perdorin shprehje te tilla I HAVE A DREAM, me vjen per te qeshur e qare bashke !!!
Rrofte Edi LUTER KINGU /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
Mentaliteti qe mbizoteron te shqiptaret eshte: po ishe kundra meje je me armikun tim. Jo Une dhe gjithe shqiptaret po vuajme pasojat e paaftesive dhe talljeve te pushtetareve nga te gjitha ngjyrat, qe shaktteruan e dogjen shtetin e ngritur me mundin e djersen e te gjithve per 50 vjet. Dhe tani ne shekullinXXI jemi pa drita , mes plehrave dhe duan te na fusin dhe mes kanserit ne rruget e frymemarrjes me TECe e ku di une se cfare do u pjelli mendja tjeter.