Cfare mendoni per tradhetine bashkeshortore ose tradhetine ne pergjithsi

silvia

Primus registratum
Cfare mendoni per tradhetine bashkeshortore ose tradhetine ne pergjithsi

nuk po jap mendim vete qe ne fillim .
sepse dua te di cmendoni ju /pf/images/graemlins/smile.gif

laureta

Primus registratum
Re: Cfare mendoni per tradhetine bashkeshortore ose tradhetine ne pergjithsi

o dodi une mendoj qe tradhetia eshte pjese e jetes dhe eshte me e keqja nga dhimbjet se e kam provuar vete.jo ate bashkeshortore

silvia

Primus registratum

thx lolita e cmoj mendimin tend dhe flm per pergjigjen

SweetAngel

Primus registratum

Nuk me ka ndodhur as te tradhtoj as te me tradhetojne.

Mendoj se eshte nje nga gjerat me te ulta dhe te pamoralshme qe njeriu mund te bej.Por mund te ndodhe, ne fund te fundit njerez jemi dhe biem preh e deshirave. Nuk ka asgje (per mendimin tim) qe te justifikoj kete akt. Dhe mendoj se kur ndodh eshte nje shenje qe tregon se lidhja qe ke eshte ne lekundje.

Po te dush me te vertet dike nuk do ta beje nje gje te tille sado tunduse te jete. Jeta eshte e gjate, dhe po ti jepemi tundimit, nuk do te kishte martese, apo familje.

deri tani nuk me ka ndodhur, por jeta eshte e gjate dhe nuk i dihet, por shpresoj mos te kaloj ne ate rruge.

Le_Routard

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif Sweety qenke i cik e tunduar me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dhe per te qen me serjoz mendoj se tundimi eshte pjese e karakterit te njeriut. Por ama mendoj gjithashtu se tundimin nga veprimi i ndan nje mal i tere!

Mendoj se njeriu duhet te ket Forcen ti bej balle situates me teper se ti perkulet asaj.

SweetAngel

Primus registratum

Sigurish, prej mishi dhe gjaku jam dhe une. :shrug:

Por sic e thashe me larte nuk me ka ndodhur, qe do te thote, se kam nje karakter te forte dhe u bej balle gjerave qe nuk sjellin dobi. :thumbsup:

regele

Forumium maestatis

Besoj se edhe atehere kur e ke fjalen per tradhtine ne pergjithesi e ke fjalen per tradhtine qe nje person i ben nje personi te seksit tjeter...se perndryshe do te fillonim te flsinim per historine e Shqiperise /pf/images/graemlins/smile.gif

Tradhtia eshte dicka te cilen mund te pretendosh qe e fal, por qe kurre nuk e harron! Eshte si puna e atij frutit qe duket i embel, i embel, por kur i ngul dhembet e kupton c'je duke bere.Ne te vertete eshte gje e ulet, por jo gjithmone i behet balle! Une vete nuk kam tradhtuar ...plotesisht... ndonje femer dhe nuk mendoj se do ta bej ne te ardhmen! Megjithate...God knows /pf/images/graemlins/smile.gif

Jam dakord me postimet e Sweet Angel-it!

true confidental

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga LR:
[qb]
......... tundimin nga veprimi i ndan nje mal i tere!

[/qb]
e vetmja menyre per te kuptuar se cfare i ndan is to experience it /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fillimisht postuar nga LR:
[qb]
Mendoj se njeriu duhet te ket Forcen ti bej balle situates me teper se ti perkulet asaj. [/qb]
Po nese nuk Do qe ta kete kete force,por preferon elasticitetin :rolleyes:

Anyways, Tradhetia eshte e lidhur me fajin varet se sa te forte e ke ndjenjen e fajit ndaj vetes apo personit qe tradheton ......eshte njeriu qe e manifakturon ate, ashtu si dhe shumicen e ndjenjave duke i shtuar ngjyra sipas deshires ……..Ka njerez qe e bejne dhe se vrasin mendjen fare, ka te tjere qe e vuajne akoma pa e bere ate ……....gjithcka lidhet me idete e njerezve mbi ato qe cmojne apo vleresojne ne jete .....

Bukuroshja

Primus registratum

nuk po e beni qarte se per cfare lloj tradhetie jeni duke diskutuar

tradhetia eshte e denueshme

bashkshortore shume e denueshme

sa per tradheti te tjera me e denueshme akoma

ne se flasim per tradhetine bashkshortore le te diskutojme arsyen

pse tradhetojne burrat?

pse tradhtojne grate?

@d@

Primus registratum

Tradhetia eshte shume e bukur(me vertet e kam lol) Une mezi po pres sa te martohem qe te tradhetoj tim shoq. Lum ai qe do me marri muve thoj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

laureta

Primus registratum

mos mendoni qe eshte e bukur as qe eshte e larget sepse mund tju vije nje dite papritur dhenuk do ta kuptoni se ckeni bere.Edhe flirti eshte nje lloj tradhetie ne cift kshuqe cuna mos e praktikoni me nese i doni te dashurat tuaja

@d@

Primus registratum

Betohem s'kam flirtuar asiher /pf/images/graemlins/laugh.gif

SweetAngel

Primus registratum

Cfare mendoj :confused: po ja eshte nje fenomen qe gjendet kudo dhe mund ti ndodhe cdo njeriu disa mund te thone JO MUA.

Jeta eshte e gjate, dhe asnje nuk mund te parashikoj dhe te ndaloj gjerat. Ndnjenjat lindin kaq papritur ndonjehere saqe nuk ke kohe te ndalesh dhe te llogjikosh ose te mendosh se cfare je duke bere.

Mendoj se jane te rralle njerezit qe i bejne balle tundimit.

Jam e sigurt se cdo njeri ka bere tradhti ne mendjen e tij me dike. Nuk eshte vetem akti ai qe e vendos se ke bere tradhti por edhe mendimi.

Jezu Krishti tha " kushdo qe shikon gruan e tjetrit me lakmi, ka bere tashme tradheti bashkshortore me te ne mendjen e tij"

Mendoj se eshte dicka e pashmangshme . Ne fund te fundit , jemi te papersosur

Bukuroshja

Primus registratum

Sweetie!

Po mi ti i di mire si goc doktoreshe dhe doktori qe je.

lol

S6T6N6

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Cfare mendoj :confused: po ja eshte nje fenomen qe gjendet kudo dhe mund ti ndodhe cdo njeriu disa mund te thone JO MUA.

Jeta eshte e gjate, dhe asnje nuk mund te parashikoj dhe te ndaloj gjerat. Ndnjenjat lindin kaq papritur ndonjehere saqe nuk ke kohe te ndalesh dhe te llogjikosh ose te mendosh se cfare je duke bere.

Mendoj se jane te rralle njerezit qe i bejne balle tundimit.

Jam e sigurt se cdo njeri ka bere tradhti ne mendjen e tij me dike. Nuk eshte vetem akti ai qe e vendos se ke bere tradhti por edhe mendimi.

Jezu Krishti tha " kushdo qe shikon gruan e tjetrit me lakmi, ka bere tashme tradheti bashkshortore me te ne mendjen e tij"

Mendoj se eshte dicka e pashmangshme . Ne fund te fundit , jemi te papersosur [/qb]
Ne fund te fundit "tradhetia" (qe urrej ta quaj keshtu) eshte prova e vertetesise se njeriu eshte rrjedhe e nje specjeje inferiore dhe bie poshte logjika se njeriu eshte pjese e perfektes.

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Bukuroshja:
[qb] Sweetie!

Po mi ti i di mire si goc doktoreshe dhe doktori qe je.

lol [/qb]
Meqe e thua ti.... /pf/images/graemlins/laugh.gif ashtu po e leme.

:book: kam lexuar se...."Ata qe dashurojne vetem nje here ,jane shpirtvegjel te vertete.Ajo qe ata quajne BESNIKERI te tyre ,mund te quhet ,perkundrazi,o gjume i pershtatjes,e mungese fantazie.Besnikeria qendron ne boten e ndjenjes ,ashtu si qendrueshmeria ne boten e intelektit:pra ,eshte nje pohim i thjeshte i pafuqise..."

helibak mucogllava

Primus registratum

Opo ju qe keni shkruajt ketu i mendoni dhe i zbatoni keto qe keni then apo i thoni kshu kot sa per te plotesuar nr e postimeve /pf/images/graemlins/laugh.gif