cfare mendoni per celulitin ,hall o madh apo "who cares"

silvia

Primus registratum
cfare mendoni per celulitin ,hall o madh apo "who cares"

mendoj se celuliti ne ditet e sotme eshte nje problem qe i ben femrat ne pergjithsi te humbin confidencen ne lidhje me veten e tyre .
cfare mendoni per kete teme?

EB

Primus registratum
Re: cfare mendoni per celulitin ,hall o madh apo "who cares"

Bananet te japin Kalium po te shkaktojne dhe celulite.

doktoresha

Primus registratum

celuliti ose lekura e portokallit eshte nje sasi uji i palidhur ne hapsirat intersticiale te indeve nenlekuror dhe muskular....
ndoshta eshte dhe nje predispozicion i njerezve per ta patur ate ..gje qe lidhet me natyren dhe eficiencen e shkembimit te ujit mes qelizave dhe hapsirave rreth tyre....
ndikon shume menyra e ushqimit...sa me natyral ushqimi aq me lehte i asimilueshem dhe i transportueshem eshte neper rajonet e ndryshme te organizmit..
drenimi i ketyre zonave qe kane celulit...behet me masazhe...diete ushqimore biologjike...dhe pirje e kosiderueshme e ujit...
uji sa me shume te pihet aq me mire eshte pasi pastron shume mire organizmin...
celuliti evitohet dhe me sport...kryesisht me levizje te gjata qe te djegin keto zona hidrofobe te kombinuara me hidrofike ( apo ujin e mbetur mes tyre ).....
sot ka nje predispozicion te madh per celulit si nga femrat ashtu dhe nga meshkujt...ngaqe ushqimi i ngrene prej nesh sot eshte kryesisht i perpunuar dhe modifikuar apo i plotesuar me aditive te ndryshem kimik...etj...
meshkujt vuajne me pak nga celuliti pasi kane nje mase muskulare me te zhvilluar se femran...plus qe testosteroni ja u ben zhvillimin e muskulatures me te lehte....hormonet femerore...jane te atille qe japin tek femrat forma te rrumbullakosura...ndonjehere kjo eshte e bukur...nejse....shkruaj perseri

sweeet

Primus registratum

nder tre femra dy e vuajne celulitin...
me thene te drejten, nuk o ndoj gjo e bukur, po as hall nuk mund ta quajme. ka plot femra qe kane celulit (kuptohet ne sasi jo alarmuese) dhe kane trup mjaft te bukur. tashi po mundet ta rregulloni edhe me mire... po nuk o ene aq problem, kur boni me qen te mira jeni te mira ene me celulit.

receli

Primus registratum

me ckam pa une te tera femrat moderne ne tirane me celular ishin.
ku ja vun ket emer te ri i her kto celularit e po i thon celulit.
cpaskan qen me perdor fjal te hyja mer jahu.

silvia

Primus registratum

oh sa kam qesh .
e bukur ajo Guri:)
keep up the good work

S6T6N6

Forumium maestatis

E cfare mundet te mendosh per celulitin kur sheh se te gjithe femrat qe kane mbajne streçe...

Dolores

Primus registratum

and yet its so delecious ..... :idea:

nejse kjo tema me ben te mendoj se me duket e ka fajin celuliti qe shumica e meshkujve por kthehen ne gay :shrug: :lol:

Prodigychild01

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Zippy:
[qb] and yet its so delecious ..... :idea:

nejse kjo tema me ben te mendoj se me duket e ka fajin celuliti qe shumica e meshkujve por kthehen ne gay :shrug: :lol: [/qb]
Hihihi, how funny it is to joke about sexuality... hihi you're gay, hihi, .. we were so inhibited under the communist regime... hihi, now we can joke about gay people... hihi

Dolores

Primus registratum

Edhe ti pjelle e celuliteve komuniste je ....s eshte nevoja te protestosh duke hingelluar /pf/images/graemlins/laugh.gif ...ah me fal qe te ofendova statusin me lart /pf/images/graemlins/laugh.gif

Prodigychild01

Primus registratum

It's ok that you are fat. It's not your fault. Only your twinkies, and your potato chips will truly understand your pain.

Princesha

Primus registratum

Te gjitha ato qe permendi anadoktoresha vlejne, por mesa kam vene re un eshte predispozimi per te pasur celulitin qe ze vend me shume.

mostro

Putraku

Prebleme knej ka lagjia e cululitit..
ke qef te shikosh femra buze bregut te detit ne durres,si mi vejne ato shamite rreth vitheve..Pa ofez ehh!!ama ju femrat e shqipnis i keni pak byçkat e varme /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

si te varuna ma putrak, kë ke pa me vithe te bukura ne durres nuk ishin shqiptare ato a?

Per prapanica mbahen zezaket, edhe mulatet si J.Lo /pf/images/graemlins/smile.gif

MLK

Primus registratum

Femra eshte e "denuar" ne pergjithesi me kete punen e celulitit, megjithate nje ushqim i ekulibruar dhe sporti, sidomos noti ndihmon shume ne reduktimin e tij. Problemi eshte se do vullnet e higjene jete ne ne ngrene, te eleminohen sheqererat, yndyrat e frutat e zarzavatet ndihmojne shume per nje lekure te bukur dhe reduktim celuliti.

Olta

Forumium praecox

si dhe per shtimin e fiksimeve dhe komplekseve te dashura lexuese.

@d@

Primus registratum

C'eshte kjo fjali mi olta? :eek: Mos do te thuash ti qe une kam komplexe? :cry: Mos me thuaj se po e marr shume personale sepse jam e sigurt qe per mua e ke pas !!
Une, e kam trupi BISH mi. As celulit nuk kam as probleme te tjera. Jam yll e bukur edhe s'me behet vone shume, se e di une te gjithe jane ziliqare kashi meje..... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ua qo, s'guxon robi as me then te verteten. :idea:

(Ps. :tipsy: )

Dolores

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] Femra eshte e "denuar" ne pergjithesi me kete punen e celulitit, megjithate nje ushqim i ekulibruar dhe sporti, sidomos noti ndihmon shume ne reduktimin e tij. Problemi eshte se do vullnet e higjene jete ne ne ngrene, te eleminohen sheqererat, yndyrat e frutat e zarzavatet ndihmojne shume per nje lekure te bukur dhe reduktim celuliti. [/qb]
Dmth sipas dietes qe perfshin keshilla jote, femra duhet te hidhet ne greve urie :idea: ...edhe po jeni femer nji pyetje me vjen ne mendje: Si do ja beni kur do bini shtateze?

anny

Primus registratum

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Sa kujton celulit,cuditerishte me vjen te uleras,nuk e di pse valle /pf/images/graemlins/laugh.gif