Cfare kuptimi ka nickname-i juaj

hareid

Papirus rex
Pseudonimi jem ka te bej me nje qytez Hareid ne ishullin Hareidlandet afer qytetit Ålesund / Norvegji.
original.

Pas studimeve e pata fatin te punoj ne kete vend te mrrekullueshem 2 vjet. Aty edhe e mesova mjaft mire gj. norvegjeze...
Ajo qe ne kete vend me la pershtypje qe kurre nuk do ta harroj ishin dritat/aurora polare gjate stines se dimrit...

original.

agim40

Valoris scriptorum
Te fjalori shqip-shqip e gjeta këtë shpjegim:

AGIM m. sh.

• 1. Veprimi sipas kuptimit 1 të foljes AGON. Agimi i ditës.

• 2. Koha kur nis të zbardhë dita; drita e parë e mëngjesit para se të dalë dielli. Agim i ftohtë. Agim i kuqërremtë. Drita e agimit. Në agim. Para agimit. Zbardhi (shkrepi) agimi. Bie agimi.

• 3. fig. lart. Fillimi i diçkaje, lindja dhe hapat e para të një ngjarjeje, dukurie etj. Agimi i lirisë (i botës së re). Agimi i revolucionit. Në agimin e jetës (e shekullit). Në agimet e qytetërimit. * Agimi polar shih te POLAR,~E.:p

Aki

Paint It Black
Eshte nje personazh Aki Ross, nga nje film i animuar Final Fantasy: the spirits within i bazuar ne nje rpg loje te njohur qe ekziston me vite Final Fantasy :)

Balahk

Locus omnem
Eshte nje personazh Aki Ross, nga nje film i animuar Final Fantasy: the spirits within i bazuar ne nje rpg loje te njohur qe ekziston me vite Final Fantasy :)
sa e kam vrare mendjen une,c'do me thene Aki :p
me ne fund e kuptova :)

joetisti_

Locus omnem
me 'ist' perfundojne fjalet qe tregojne se 'rrymen e tij, saj, tyre..., e pelqen/ndjek. Marks-... etj. Edhe... tani qe u "qartesova" me shume une, duhej ta kisha shkruajtur 'pi*h-ist' :D

joetisti_

Locus omnem
kemi mundesine, tani, te vendosim pseudonime. Ne kohen e para 90-es u lejohej vetem atyre qe gamisht kujtuan se ishin ne sherbim te atdheut, 'sigurimsave'.

jo-ist, duhet te ishte i sakti im nickname, pra, joisti_. Por e bera te dukej pak me i embel. Ose mbase per t'u maskuar :p