Fillimisht postuar nga Mr^AMD:
[qb] Ajo mund ti luaje ne menyre perfekte por tashme eshte nje karte e shekullit te shkuar :wink: ...ehh mor trim [/qb]
Si e montove ne pc?Fillimisht postuar nga Rapper_123:
[qb] Personalish nje GeFORCE 2 MX/400 32 MB RAM, 350 Mhz RAMDAC, TV-out. E kam marre para 1 viti. Me ka dale shume e mire. Sot ne qarkullim ka shume me te fuqishme se kjo por per mendimin tim nuk ja vlen te shpenzosh shume per karta grafike qe japin pothuajse te njejtin rezultat grafik. PRA flisni cfare karte kini?? nVIDIA apo ATi? [/qb]
Ne c'kuptim? Thjesht nje instalim ne AGP slot dhe kaq /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga renea:
[qb]Si e montove ne pc? [/qb]Fillimisht postuar nga Rapper_123:
[qb] Personalish nje GeFORCE 2 MX/400 32 MB RAM, 350 Mhz RAMDAC, TV-out. E kam marre para 1 viti. Me ka dale shume e mire. Sot ne qarkullim ka shume me te fuqishme se kjo por per mendimin tim nuk ja vlen te shpenzosh shume per karta grafike qe japin pothuajse te njejtin rezultat grafik. PRA flisni cfare karte kini?? nVIDIA apo ATi? [/qb]
Ti vete i ke pervuar kartat Matrox apo e ke me te degjuar?Une kam pasur mundesi qe te perdor ca karta Matrox dhe kam mbetur shume i kenaqur.Sa per dijeni jane karta profesionale dhe rralle kush e ka shansin qe ti perdor pasi kuptohet cmimi i tyre.Fillimisht postuar nga genci88:
[qb] Ca veta ketu ne forum thone qe Matrox ben karta te mira. Mos u genjeni dhe blini keto karta.
G450 ose G550 jane karta qe nuk i marrin parasysh lojtaret PC. Jane jashtezakonisht te ngadalta ne lojra dhe kualiteti i figures eshte i degraduar. Qendrojini larg Matrox me cfaredolloj kushti. Edhe Matrox Parhelia sben per lojra.
[/qb]
Plako, jam dakort qe ATI eshte deri diku me e mire se nVIDIA, po te shash MATROX, qe eshte MBRETERESHA e kartave grafike :thumbsup: me duket pak e tepruar nga ana jote. MATROX jane karta profesionale, dhe jane per ata qe kane leke. Jane shume kompatibel me programe profesionale te perpunimit grafik, po neqofte se ti i ve ne disa lojra gjoja te certifikuara per DirectX, patjeter qe mund te japin probleme te vogla, por gjithsesi nuk krahasohen me te tjerat, se jane me kuptimin e plote te fjales PROFESIONALE /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga genci88:
[qb]
Ca veta ketu ne forum thone qe Matrox ben karta te mira. Mos u genjeni dhe blini keto karta.
G450 ose G550 jane karta qe nuk i marrin parasysh lojtaret PC. Jane jashtezakonisht te ngadalta ne lojra dhe kualiteti i figures eshte i degraduar. Qendrojini larg Matrox me cfaredolloj kushti. Edhe Matrox Parhelia sben per lojra.
[/qb]
Une e kam llafin per lojra, dhe po, kam patur rastin te perdor nje Matrox Parhelia.Fillimisht postuar nga RAPER:
[qb]Plako, jam dakort qe ATI eshte deri diku me e mire se nVIDIA, po te shash MATROX, qe eshte MBRETERESHA e kartave grafike :thumbsup: me duket pak e tepruar nga ana jote. MATROX jane karta profesionale, dhe jane per ata qe kane leke. Jane shume kompatibel me programe profesionale te perpunimit grafik, po neqofte se ti i ve ne disa lojra gjoja te certifikuara per DirectX, patjeter qe mund te japin probleme te vogla, por gjithsesi nuk krahasohen me te tjerat, se jane me kuptimin e plote te fjales PROFESIONALE /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]Fillimisht postuar nga genci88:
[qb]
Ca veta ketu ne forum thone qe Matrox ben karta te mira. Mos u genjeni dhe blini keto karta.
[/qb]
Matrox mbrapa me teknologjineMatrox Parhelia eshte Top-of-the-line ne websitin e matrox. Domethen karta me e mir e matrox eshte nje gjenerate me mbrapa me teknologjine.
Fillimisht postuar nga Raper:
[qb] Fillimisht postuar nga Genci
Matrox mbrapa me teknologjineMatrox Parhelia eshte Top-of-the-line ne websitin e matrox. Domethen karta me e mir e matrox eshte nje gjenerate me mbrapa me teknologjine.![]()
![]()
![]()
Kush te ka genjyer /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]