Cfare hengret per dreke???

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Cfare hengret per dreke???

Ka nji muaj pa ca dite /pf/images/graemlins/laugh.gif

P1010113_v.jpg

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Ka nji muaj pa ca dite /pf/images/graemlins/laugh.gif

P1010113_v.jpg
[/qb]
Po ti re Robo i paske mledh t gjitha Pajatat e Tavolines Me tregu qe je LLups i modh e ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Po ti re Robo i paske mledh t gjitha Pajatat e Tavolines Me tregu qe je LLups i modh e ...

Ncuq, nuk i mblodha me tregu qe jom llups, po llupsa te gjitha ato qe ishin aty perpara! /pf/images/graemlins/laugh.gif Osht shume mire kur shko ne restorant me rob qe nuk kan shume uri /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] Po ti re Robo i paske mledh t gjitha Pajatat e Tavolines Me tregu qe je LLups i modh e ...

Ncuq, nuk i mblodha me tregu qe jom llups, po llupsa te gjitha ato qe ishin aty perpara! /pf/images/graemlins/laugh.gif Osht shume mire kur shko ne restorant me rob qe nuk kan shume uri /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jam Dakort me Parafolesin . Sikur ta kisha une ate shonc qe ke ti ... /pf/images/graemlins/wink.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

[qb] Ka nji muaj pa ca dite /pf/images/graemlins/laugh.gif

P1010113_v.jpg
[/qb]
Te urrej! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kjo foto qe ke nxjerre eshte nje provokim i vertete... na shkaterrove stomakun qe po na punon superxhiro ne te tjereve! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une hengra per dreke nje cope byrek te zgjebosur qe e sajova vete mbreme ne darke /pf/images/graemlins/frown.gif

Belinea

Primus registratum

Ca beni o njerz ca beni si nuk ju ven keq xhanem qe postoni keshtu Fotosh... njerez pa shpirt /pf/images/graemlins/smile.gif

romeo

Forumium maestatis

une akoma nuk kam ngrene por besoj se me pret nje sallate e fresket

edda

Primus registratum

Une vdes per guzhinen greke..ato brinjet e qingjit te pjekura, ai djathi i ferguar ato jeshilliqet e freskta..ju kam zili juve qe jetoni ne Greqi dhe ne Shqiperi, jeshilliqet ktej jane pa pike shije..duket sikur ha kashte

Une per vete hongra nje lloj tave qe e shpika sot n'mjes. Poqa ne griglia patellxhanat, ne nje tas tjeter perziva içik salce domatesh, borzilok, majdanoz, voj ullini, krype, piper. Lyva nje tave me voj dhe vura nje shtrese patellxhana, i lyva me kete salcen, i shtrova nje shtrese me mozzarella, jne me veze dhe vazhdova me kete renditje derisa me mbaruan patellxhanat. Ne fund i hodha ne i grusht parmigiano siper ene n'furre per 15 min. S'ishte bo e keqe /pf/images/graemlins/tongue.gif

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga edda:
[qb] Une vdes per guzhinen greke..ato brinjet e qingjit te pjekura, [/qb]
Po paidhaqe mi paidhaqe. :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qafsha t'gjith na moret n'qafe.Qe kur kam fillu me lexu k'tu tek "kuzhina",kam shtu disa kile dhe me e keqja eshte se u griva nga leket.
Ndersa une kam ngrene.
Omlete pa vezë /pf/images/graemlins/laugh.gif E kom qa me lot e kom qa.

arbi

Primus registratum

[qb]

Une per vete hongra nje lloj tave qe e shpika sot n'mjes. Poqa ne griglia patellxhanat, ne nje tas tjeter perziva içik salce domatesh, borzilok, majdanoz, voj ullini, krype, piper. Lyva nje tave me voj dhe vura nje shtrese patellxhana, i lyva me kete salcen, i shtrova nje shtrese me mozzarella, jne me veze dhe vazhdova me kete renditje derisa me mbaruan patellxhanat. Ne fund i hodha ne i grusht parmigiano siper ene n'furre per 15 min. S'ishte bo e keqe /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
paske shpikur parmixhanen me patellxhana /pf/images/graemlins/tongue.gif :angel: :smash:

edda

Primus registratum

ajo receta qe thu ti asht pa veze..une i shtova edhe vezet /pf/images/graemlins/wink.gif

arbi

Primus registratum

[qb] ajo receta qe thu ti asht pa veze..une i shtova edhe vezet /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif ne jug te italise (gati ne shqiperi) patellxhanat i lyejne ne veze pastaj i skuqin e pastaj i vene ne tave keshtu qe... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Klinton

Primus registratum

Nje tave dheu, nje salate greke dhe piva nja dy birra.
Ishte shume e shijshme

sweet eda

Primus registratum

nje berxolle, djath shqiptar, domate, ullinj, dhe kastraveca turshi...dhe OJ-dreka kjo.

sweet eda

Primus registratum

ore ti pse nuk me pyet per pjesen tjeter te drekes por me pyet pikerisht per kastarvecat :smash: :smash:
ato ishin dhe jane shume te shijshme :tipsy:
pa he njehere fol ti per dreken tende, apo je me diete??!!