Re: Cfare hengret per dreke???
Si dite e ftohte me shi sot kemi supe me grure
Ingredientet: grure, fasule, mish derri, qepe, salce domatesh, selino, piper, maggiorana, gjethe dafine dhe djath pecorino romano
Skuq qepen, selinon dhe mishin e prere ne kubeta te vockla ne vaj extravergine d'oliva. Pasi te kete marre ngjyre i shton salcen. I kaurdis mire dhe i hedh fasulet dhe grurin. I shton gjithashtu edhe uje ose leng mishi dhe i le ne zjarr per nja 2 ore te mira duke i perzier here pas here. I shton kripe. Pas 2 oresh mund ti trasferosh ne nje tave balte dhe ti kalosh ne furre duke i shtuar gjethet e dafinos dhe maggioranen.
Para se ti serviresh i hedh piperin dhe djathin e grire. Mire do te ishte ti hidhnit edhe pak vaj ulliri...do sugjeroj carapelli-in ate me sapore ricco
Na befte mire