Cfare hengret per dreke???

no_way_TuTo

Primus registratum
Re: Cfare hengret per dreke???

Une i kam shume qef ushqimin Pikant /pf/images/graemlins/laugh.gif , hajde TEDO receten shpejt ne shesh

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb] Une i kam shume qef ushqimin Pikant /pf/images/graemlins/laugh.gif , hajde TEDO receten shpejt ne shesh [/qb]
Ja Tia Vjedh ...

no_way_TuTo

Primus registratum

Kam henger Schnitzel sot u ngopa ,me duket vetja 100 Kilsh , tani me duket se duhet te shkoj te jape nje interviste te drejtorja /pf/images/graemlins/laugh.gif , hajt Tung

edda

Primus registratum

Si dite e ftohte me shi sot kemi supe me grure

Ingredientet: grure, fasule, mish derri, qepe, salce domatesh, selino, piper, maggiorana, gjethe dafine dhe djath pecorino romano

Skuq qepen, selinon dhe mishin e prere ne kubeta te vockla ne vaj extravergine d'oliva. Pasi te kete marre ngjyre i shton salcen. I kaurdis mire dhe i hedh fasulet dhe grurin. I shton gjithashtu edhe uje ose leng mishi dhe i le ne zjarr per nja 2 ore te mira duke i perzier here pas here. I shton kripe. Pas 2 oresh mund ti trasferosh ne nje tave balte dhe ti kalosh ne furre duke i shtuar gjethet e dafinos dhe maggioranen.
Para se ti serviresh i hedh piperin dhe djathin e grire. Mire do te ishte ti hidhnit edhe pak vaj ulliri...do sugjeroj carapelli-in ate me sapore ricco

Na befte mire

Seriozi

Primus registratum

Gjake e dhjame Eda /pf/images/graemlins/laugh.gif .
M.gj.s. keshtu thuhej atehere kur shqiptaret ishin si karkaleca, ndersa tani dhjamin e kemi pak me bollek.
Me mire me thone :gjak e tule /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Po i vje i ere comlekut qe po piqet ne furre qe pa pa pa, osht me t'shlu goja long /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Ketu tek kjo rubrika gjithmone se si me vjen,gjithmone jargavitem.Çomlek me lepur eshte ai e.
Ndersa une kam qofte per dreke,yummmm yummmm do kenaqem me tule buke te skuqura se ashtu kane dale.

Guest

Sa shume hani ju, po nuk beni kurre greve urie???

mostro

Putraku

Patellxhana me parmiggiano........

Si haet ketu ne itali nuk haet ne as edhe nje vend te botes....mlidhni mendjen dhe gatuani vetem italiançe....
Niseni me nji aglio oglio e peperoncino...dhe keni me e kuptu se cfaren jame duke thene :wave:

Guest

Ja paska dhe nga ato qe bejne greve nuk jam vetem.

DFV

Primus registratum

Ne na lshon goja lenge ju beni greve.

Perse? Hani gjithe te mirat qe ju pelqen nga kjo bote dhe shikoni se do mbeteni te kenaqur.

Sa per vete nuk e fal vaktin,ndryshe fillon e me dridhet trupi.

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DFV:
[qb] Ne na lshon goja lenge ju beni greve.

Perse? Hani gjithe te mirat qe ju pelqen nga kjo bote dhe shikoni se do mbeteni te kenaqur.

Sa per vete nuk e fal vaktin,ndryshe fillon e me dridhet trupi. [/qb]
Jo me jo nuk bej greve une po dje s'kisha kohe. Te shikosh sote se c'fare hengra.....patate me mishe dmth kotolet jan te mira shum, hengra dy tepsia /pf/images/graemlins/laugh.gif

moonlight

Primus registratum

Sot s'kam ngrene dreke ala, por dje isha me te shpejt e sajova nje cope panine me vaj ulliri e kripe, nja ullinj te zi e ca jeshil te medhej, icik spec gogozhar edhe nji cop djath kackavall. C'a t'haje mo! Me kishte marr malli alla shqiptarce.

dirty vegas

Primus registratum

Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb] Sot s'kam ngrene dreke ala, por dje isha me te shpejt e sajova nje cope panine me vaj ulliri e kripe, nja ullinj te zi e ca jeshil te medhej, icik spec gogozhar edhe nji cop djath kackavall. C'a t'haje mo! Me kishte marr malli alla shqiptarce. [/qb]
apapapa ..si per vit t'ri! /pf/images/graemlins/laugh.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

hmmmmmmmm buke me vaje e krype, do shkoj te haj tani /pf/images/graemlins/laugh.gif , na kujtuat femijrine e famshme /pf/images/graemlins/tongue.gif , po do kete valle pras ne shpi :rolleyes: